Кралски работи и клюки

• 128 115
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Чарлийн ми харесва на тези снимки Peace(по принцип не я харесвам ,такава все с  плачлива физиономия ми изглежда   Rolling Eyes)

Вярно,България не е монархия ,но си имаме царско семейтво ,може и нашите да се сетят да направят някакви коледни картички с благотворителна цел ..примерно цар Симеон с внуците  Crazy

# 212
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ама те нали щяха да остават там да нощуват. Може като са се настанили и да са се пременили подобаващо или не е това коледния обяд, за който се говореше по-напред?  Thinking

Ще нощуват на Коледния обяд /25.12/, този е бил на 19.12, някакъв предколеден такъв. Но явно не е съвсем официален, защото принцеса Беатрис не е присъствала, била е на сватбата на дъщерята на Ричард Брансън.

# 213
  • UK/София
[Аз си мисля обаче ,че това следене под лупа е доста изнервящо.В двора няма по коментирана персона от нея .И тя е човек ,може да не и се ходи някъде ,да не се чувства добре,  да не и е ден ...ама няма как ..трябва да се усмихва , да поздравява ,да е сърдечна ...като цяло обаче дъжи фронта - прически, тоалети и поведение .

Винаги съм била почитателка на една много вярна фраза - ВСЕКИ САМ Е АВТОР НА ЖИВОТА СИ!
 Тя си го избра и ненапразно беше наречена от всички "Чакащата Кейт".Знаела е какво я чака и определено й харесва да е център на вниманието!
 И както и да е Laughing, просто мисълта ми беше, че е една нормално изглеждаща жена, която с помощта на наличните й средства е съумяла да изглежда добре. Simple Smile. И исках да кажа на прехласващите се по нея момичета тук в темата, че няма нужда да го правят и да се чувстват като Пепеляшки.

# 214
  • Има много детски смях.
Това, че някой има разширени пори или фасети е последното, заради което НЯМА да го харесам  Peace
Катрин за мен е симпатична дама със запомнящо се излъчване, стил и класа. Сестра й също много я тача.  Laughing Харесвам такива хора просто.  Heart Eyes
Виж, брат им ми е дразнител.  Wink

# 215
Биляна как Пепеляшки ,темата е кралска ,а ние що критика дръпнахме на кралските особи до сега  hahaha (включително и на Кейт ,когато се налага  ) ,доста компетентни сме  Mr. Green

# 216
  • Пловдив
Виж, брат им ми е дразнител.  Wink
Това защо? Изтървала съм, не мога да огрея навсякъде всички клюкини Simple Smile

# 217
  • UK/София

Брат им........................ Simple Smile

На мен пък за 5г. престой в Англия, единственият мъж англичанин който ми е харесал е Хари, но пита ли ме някой.Гледам го по снимки, радвам му се и това е.Нито е модна икона, нито има изкустевни разкрасители, симпатяга си е и се държи естествено.

# 218
http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20395222_2043720 … ,00.html#20801598
Има доста снимки на Уилям ,Кейт и Кралицата.Извинявам се ако вече е публикувано.

# 219
# 220
И исках да кажа на прехласващите се по нея момичета тук в темата, че няма нужда да го правят и да се чувстват като Пепеляшки.
Стига бе, Пепеляшки ... няма такова нещо!  Grinning  Доставя ми естетическа наслада, момичето! Страхотна принцеса е, до последната букла!  bowuu 
 Grinning

# 221
  • На земята, която е всъщност звезда.
Двойката на посещение в приют за бездомници:

# 222
И исках да кажа на прехласващите се по нея момичета тук в темата, че няма нужда да го правят и да се чувстват като Пепеляшки.
Брех че характерна мисъл:) Това какво ще рече- че едно момиче трябва да харесва задължително по грозни от нея, за да не се чувства като Пепеляшка?
Отивам да си търся граховото зърно и да кликам на кралски снимки Mr. Green

# 223
  • UK/София
Брех че характерна мисъл:) Това какво ще рече- че едно момиче трябва да харесва задължително по грозни от нея, за да не се чувства като Пепеляшка?
Отивам да си търся граховото зърно и да кликам на кралски снимки Mr. Green
Ох, явно съм ти липсвала та реагира първосигнално. PartyПърво прочети приказката за Пепеляшка, а след това помисли преди да отговаряш. LaughingНикъде, ама никъде не съм писала кой е красив и кой грозен.Или си права, че е по-добре да ходиш да си търсиш грахчето, може и твоята мисъл да се поизбистри.

# 224
  • София
Биляна, изобщо намесването на Пепеляшка в темата, бе меко казано неуместно. Всъщност така и не се задълбочих върху коментара ти, тъй като ми убягва дълбокия му смисъл.  Peace

Още от Катрин и Уилям:

1  2  3  4  5  6
Кейт много ми харесва на последната снимка - изглежда свежо и просто сияе.

Общи условия

Активация на акаунт