Кралски работи и клюки

• 133 041
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Само Пипа не разбрах имаше ли я и ако да ,кога излезе?

Не са намерили подходящо "дупе" за нейната роля  Mr. Green
Четох, че участниците са доброволци плюс част от екипа на компанията за пълнеж.
А аз отивам да търся Хари - ако не истинския принц, поне двойника да намеря  Crazy

# 241
В класацията за най-гледани реклами за 2011г в youtube, на второ място е пародия на сватбата на годината. Тея статисти много добре се представят... за някои бях готова да споря, че са реалните кралски особи  Mr. Green

Joy
 Убийствени двойници Peace Сестрите Тути фрути даже по - изпипани от оригинала hahaha

# 242
Аз пък се чудя Катрин защо винаги е с годежния си пръстен ?Все пак е пракелно скъп и ефектен за ежедневно носене в супермаркета, както и с тази рокля с колан през кръста.  newsm78

# 243
Аз пък се чудя Катрин защо винаги е с годежния си пръстен ?Все пак е пракелно скъп и ефектен за ежедневно носене в супермаркета, както и с тази рокля с колан през кръста.  newsm78

Joy

# 244

Joy

Нещо не те разбрах ?

# 245
Усмихна ме, какво има за разбиране?! Laughing

# 246
Усмихна ме, какво има за разбиране?! Laughing
Ми усмихвай си се зад монитора, не е нужно да ни го оповестяваш с емотикони,които се търкалят.

# 247
Е, ти що не се чудиш какъв отговор да дадеш на своите въпроси зад монитора, а ги оповестяваш в темата?

# 248
Е, ти що не се чудиш какъв отговор да дадеш на своите въпроси зад монитора, а ги оповестяваш в темата?

Защото темата е за кралските особи и обсъждаме тях и поведението им.
А твоите емоции никой не го интересуват, та ако има нещо по темата за пръстена, се включи.

# 249
Хапченцат, хапченцата... Wink

# 250
Хайде, още малко снимки с Уилям и Катрин от събитието, което коментирахме преди малко:

1 2 3 4 5 6

Относно пръстена - според мен без значение колко струва и какъв модел е , все пак е годежният й пръстен и е редно да го носи! И сигурно й харесва, нали са все още младоженци... Laughing

# 251
Само Пипа не разбрах имаше ли я и ако да ,кога излезе?

Не са намерили подходящо "дупе" за нейната роля  Mr. Green
Четох, че участниците са доброволци плюс част от екипа на компанията за пълнеж.
А аз отивам да търся Хари - ако не истинския принц, поне двойника да намеря  Crazy

Казваш това дупе има ли двойник Joy

Относно пръстена - според мен без значение колко струва и какъв модел е , все пак е годежният й пръстен и е редно да го носи! И сигурно й харесва, нали са все още младоженци... Laughing
Аз съм на същото мнение Peace .
ах`Не успокой топката Tired

# 252
  • срещу двата комина :)))
моля ви не се карайте  Peace
и според мен не са могли да намерят дупе като Пипи-ното  Joy

# 253
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сандрингам, където ще се състои английската кралска Коледа:

# 254
Мнооого достолепно.  Heart Eyes

Общи условия