Кралски работи и клюки

• 127 331
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Много е хубава булката.
А принцеса максима има умряло нещо на главата си  Laughing То пера-ок..ама защо е сложила и петела  Crossing Arms Laughing
И аз се връщах да гледам умрялото нещо на главата  (петел може би  Crazy)
Принцесата на Мароко - интересен избор на рокля ( национална може би )  Thinking и без шапка, която мислех е задължителна за дамите от техния ранг на подобни събития

Принцесата ми е симпатична, сладка, но не и красива ... Дано наистина е добричка, както изглежда на снимките.  Peace
Peace

# 526
Много я харесах и аз роклята на мароканската принцеса.

# 527
  • Пловдив
На мен пък ми заприлича на пеньоарче  Embarassed Embarassed Embarassed

# 528
  • в сърцето на един мъж...
На Мароканската принцеса роклята е официален кафтан, това са им традиционните рокли за церемонии. Общо взето са доста скъпи и пищни.

Сватбен кафтан

А това е Кралското им семейство

# 529
Мда, явно е национална роклята, а този сватбен кафтан е великолепен ..

А в мароканското Кралско семейство съотношението мъж / женИ е доста интересно  Mr. Green

# 530
  • Пловдив
Всеки си има вкус Wink
Кралят на Мароко колко жени има?

# 531
Ма какво деколте отпра манекенката в черния кафтан  Mr. Green
Иначе сватбеният наистина е много хубав Peace

# 532
На мен първият ми харесва..червеният ми е малко прекален.
Иначе от кралското семейство май най-хубава е момичето в дясно със зелената дреха.

# 533
Не ви ли прави впечатление, че принцовете всички са много грозни. Това се дължи на асексуалното им размножаване. Всички царе са роднини, т.е. една и съща генетична информация се върти от хиляди години. Все едно да ядеш изпражненията си.

# 534
  • Пловдив
Еее, айде сега. Датчанина Фредерик като беше млад хващаше око, Емануел ... Савойски и той хваща око, тримата братя на младоженеца също са симпатяги, младите от фамилията Грималди са направо хубави, има и други.

# 535
Еее, айде сега.  са направо хубави, има и други.

Подсъзнателно надушваш мириса на пари, затова ти се струват хубави.
Шегувам се, да не се обидиш!

# 536
Чак пък изпражнения... Confused

Готини са принцовете, ако и да преобладават Хабсбургите в чертите на повечето фамилии.

# 537

Готини са принцовете

Можете да излезете с предложение потомците на Симеон Кобурготски да станат принцове, да им дадат корона и да заменят партии, съдилища, полиция и пр., както е било в миналото.

# 538
bentybay, нещо търсиш къде да си чешеш езика ли? Или нямаш работа? Тая тема е за принцове, принцеси, крале и подобни. Не е за политика. Моля, придържай се към нея, ако не - ще съобщя на модератор Peace

# 539
  • София
Братята на младоженеца големи симпатяги... особено единия  Flutter

И аз го забелязах  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт