Кралски работи и клюки

• 127 284
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Нямало е как да скрият престоя в болница, затова са го разгласили.
Именно! Пишеше, че са щели да оповестят след изтичането на първите три месеца от бременността, обаче след като са приели Кейт в болница, се наложило да изнесат щастливата новина доста по-рано от предвиденото.
Дано всичко да е наред с бременността на Кейт и да им се роди живо и здраво бебе. Предчувствам, че ще са прекрасни родители.  Heart Eyes

# 586
  • София
И аз пожелавам лека бременност на Кейт и живо и здраво бебче на финала. Симпатични са ми с Уилям.  Hug

# 587
  • Русе/София
Пуснах и анкета.

# 588
Гласувах за момиче-да продължи традицията в пола на сегашната кралица.  bouquet 

# 589
И аз залагам на девойка  Heart Eyes

# 590
И аз много се радвам за тях..дано няма проблеми  Grinning
И аз си мисля за момиче.Струва мис е, че ще имат разнополови деца та не знам кое ще се пръкне първо.

# 591
  • София
Гласувах за момиче.   Peace

Предлагам да се пусне отсега и анкета за второто дете. Там вече залагам на момче.  Laughing

# 592
В случая първото дете ще е по- по- следващия монарх, нали? Т.е. ако сега се роди момиче след Уилям ще има кралица, не крал? Дори второто да е момче.

# 593
Да...може да е кралица. 
Аз, поне от това, което съм чела, кралиците им са по-със света от кралете  Laughing

# 594
Да...може да е кралица. 
Аз, поне от това, което съм чела, кралиците им са по-със света от кралете  Laughing

hahaha Факт е! Две, три кралици са дръпнали монархията им толкова напред, колкото всичките им крале взети заедно!

# 595
В случая първото дете ще е по- по- следващия монарх, нали? Т.е. ако сега се роди момиче след Уилям ще има кралица, не крал? Дори второто да е момче.

Май не е точно така. Първородния син става крал. Само в случай, че няма синове, кралица става най-голямата сестра. Така е при Елизабет - тя няма брат, а само една по-малка сестра. Сега се говори, че ще приемат решение първородното дете да става монарх, независимо от пола му, но не знам дали вече е факт, или ще си останат само намерения. Simple Smile
При всички положение, лека бременност на херцогинята и здраво бебче. За останалото няма да се тревожа.
  Joy

# 596
Нали нещо бяха променили закона, даже в статията пишеше нещо по-въпроса.
Вече и първородна дъщеря може да наследява трона.

# 597
Много се радвам за Катрин и Уилям  Heart Eyes
Дано има лека бременност, че с това напрежение около нея ...И аз залагам на момиченце Wink

Пролетната Фея, миналата година промениха закона си, трона се унаследява от първородното дете , независимо син или дъщеря  Peace

# 598
Нали нещо бяха променили закона, даже в статията пишеше нещо по-въпроса.
Вече и първородна дъщеря може да наследява трона.
Точно така е. Детето на Уилям ще е на трона след него без значение от пола му.
Мисля че Катрин ще роди момче.

# 599
И аз мисля, че бебето ще е момиче.

Общи условия

Активация на акаунт