Кралски работи и клюки

• 127 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
В един сайт за правене на бебета  Laughing от снимки, вече са пуснали как биха изглеждали децата им
http://www.morphthing.com/royal-baby

# 601
  • София
Хах, много весела тема   bouquet

Ами, ако са близнаци  Party

# 602
Пролетната Фея, миналата година промениха закона си, трона се унаследява от първородното дете , независимо син или дъщеря  Peace

Аха, значи съм изпуснала. Знаех, че го обсъждат, а после изтървах края ..... Благодаря ти.

# 603
  • UK
ако са близнаци, сега коментираха по Скай, че ако роди естествено първото дете ще е престолонаследник,но ако се наложи секцио на практика докторът ще решава и тука вече бяха несигурни колко е справедливо това  Mr. Green

# 604
Ама какви дискусии са се отворили.... То да те извади доктора първи теб, при такива обстоятелства, не се знае хубаво ли е или лошо  Thinking

# 605
  • Варна
ако са близнаци, сега коментираха по Скай, че ако роди естествено първото дете ще е престолонаследник,но ако се наложи секцио на практика докторът ще решава и тука вече бяха несигурни колко е справедливо това  Mr. Green
Ако са близнаци второто го тикват в тъмницата като брата на ЛУИ XIV и си решават въпроса. Mr. Green
Извинявайте, ама не можах да се въздържа.

# 606
  • София

Лека бременност на Кейт! Ама като гледам как отсега се обсъждат всички варианти за това и онова - май е по-добре да отиде в някой шотландски замък и да стои там до раждането, за да не я притесняват.

Ако са близнаци второто го тикват в тъмницата като брата на ЛУИ XIV и си решават въпроса. Mr. Green
Извинявайте, ама не можах да се въздържа.

То няма как да не си помисли човек за това Simple Smile

# 607
Аз ако бях, бих предпочела да съм втора близначка.Принцеса, но без досадните задължения.Имам си титла, замък, наследство...ич ми не трябва кралска корона.

# 608
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз ако бях, бих предпочела да съм втора близначка.Принцеса, но без досадните задължения.Имам си титла, замък, наследство...ич ми не трябва кралска корона.

Peace Примерът е покойната принцеса Маргарет, сестрата на кралицата, "черната овца" на семейството.

# 609
Кога се очаква да се роди бебето?
Дано всичко е на ред.

# 610
Американски служители от съдебната компютърно-техническа експертиза създадоха образа на бъдещото дете на Кейт и Уилям, пише английският вестник "Дейли мейл"....

# 611
Ако са близначета-да променят конституцията-да се редуват.Едната седмица единият близнак,следващата -другият да царуват.Така ще има разнообразие и няма да се уморяват от държавни дела hahaha

Тоест да имат време за личен живот Hug

# 612
  • Има много детски смях.
Лека и безпроблемна по- натам берменност на Кейт пожелавам! Много ги харесвам като двойка  Heart Eyes

Нещо като Хари сиреч, след като приеха промяната в закона  Laughing

# 613
Дам..плюс това Хари в момента е по-хубав от Уилям..тъй, че всички ползи са при второто дете  Laughing

# 614
Ами, ако са близнаци  Party

Вълнения: Кралските бебета може да са две - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5341091

Страхотна снимка -

А това за мен е СНимката - толкова много казва -

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 23:52 от Мама Цоцоланка

Общи условия

Активация на акаунт