Професионални серии за коса - 24

• 46 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  Но най-много има рициново масло, на което аз между другото съм фен в продукти за коса, много евтина съставка, която финаги дава много сериозно омекотяване, но хич не става за нови интересни реклами ( и което не епопулярно смао по себе си толкова заради смрадта).

Peace   bouquet ..... хидратира и сериозно предотвратява /повлиява/ появата на цъфтеж и накъсване на косата .....от опит - 5 месеца моята изрусена коса издържа без подстригване на връхчета , в сравнително добро състояние ..... естествено комплексните грижи също са от значение  Wink

# 436
MissNellie е писала, че не нужно да се ползва протеина с техния балсам.

Малко по последните страници....

Абе от златна рибка тук ли четат? Много изненадващо и в тон с темата си правят вноса  Laughing Ако е така, поздрави, супер се ориентирате за пулса на потребителя.

Laughing Има нещо вярно.  Mr. Green

Аз да питам 2 -минутния реконструктор колко време след протеина мога да го ползвам? Или всичко е индивидуално.  Rolling Eyes

# 437
  • Варна
 И аз с въпрос- микса есенциални масла може ли в корените или само по дължините.Смятам преди шампоана да ползвам и след тях протеина.

# 438
 Party Вече и аз си поръчах протеина и реконструктора на Aphogee  Mr. Green  и две ампулки.
Надявам се вече с този протеин да получа така бленуваното втвърдяване,защото косата ми сега е в плачевно състояние-една мека,пухеста,вяла.. ooooh!  ,всеки ден се чудя какво да я правя. Peace

# 439
Момичета, днес за втори път ползвах ултрасоника, първия път направих маска с масла преди шампоана (стимулант за коса Икаров в корените и масло от пшеничен зародиш в краищата) стоях около час и половина, шампоан, маска Чи Инфра+ултрасоник после пръсках кератиновия спрей на Чи, малко коприна на Чи и  ефекта беше вълшебен. Усетих го когато започнах да суша косата със сешоара, просто за минути се оформи като от професионалист - не можех да повярвам, а и имах страхотен обем+започна леко да се омазнява в корена в края на 3-тия ден, но и на 4-тия все още беше много добре. Днес не направих маска с масла, а направо измих с шампоан, сложих протеиновия реконструктор на Чи (ползвам го за пръв път), с шапка стоях и загрявах около 30 минути след което пак ултрасоник много бавно и внимателно около 60 мин. за моята тънка ималко под рамене коса, изплакнах, после пак кератинов спрей, коприна термозащита лекичко на Чи и сушене.....пак се оформи лесно и добре стои, но е някак по-различна сякаш стои по суховата, не така жилавичка както предния път, а очаквах че с рекоструктора ефекта ще е по-добър...
Аз ли бъркам в очакването или не правя нещо правилно? Моля ви кажете митрябва ли да ползвам нещо след реконструктора и нормална ли е тази сухота? Следващите пъти са наред Интенса на Лореал, Реню Ц и Дийп Кеара на Лакме после пак ще пиша  newsm78

# 440
  • в 1001-та нощ
може би косата ти няма нужд аот толков акерастин, или изключи спрея накрая (преди коприната), или вккючи еластисайзер - в началото  Peace

може да не ползвасш силни продукти на всяко измиване (разбирам зарибяването, но  Mr. Green)

няколко пъти ползвай по-лек балсам и през няколко измивания - по-силна трерапия (протеин   bouquet )

# 441
Какво мислите за ежедневното миене на косата и какви шампоани/ балсами/маски позлвате за ежедневно измиване  newsm78

# 442
       Здравейте , може ли да ми кажете дали фиберсютика и протеина на Aphogee са сходни като продукти и може ли да се използват и двата ,косицата ми е тънка и искам малко да я заздравя.

Изобщо не са сходни.   Naughty   Писано е много и за двата продукта.   Peace

Надявам се да нямам кошмари. Нещата ми пристигат утре. Аз съм със силно обоняние, много силно.  Laughing Ще е забавно.  Crazy Но нямам търпение да го пробвам. Мисля, че съм подходяща- тънък косъм, всекидневно миене+ сушене+ запечатване на връхчета с преса.  Embarassed

На опашката за отзиви.  Flutter   Моите неща пристигат в петък.   Crazy

# 443
 Hug Party

milavanila, аз мия моята коса всеки ден, защото го изисква. В момента ползвам противокоспадния на Seri, шампоана за честа употреба на Дюкре.
Балсами не ползвам, а маските са доста различни, да си имам за всеки един случай.  Mr. Green

# 444
  • София
Какво мислите за ежедневното миене на косата и какви шампоани/ балсами/маски позлвате за ежедневно измиване  newsm78
Аз моята коса я мия през ден,ако косата го изисква мий я всеки ден,в крайна сметка не е никак красиво мазна коса.
 Недей да ползваш продукти за мазна коса всеки ден защото изсушават скалпа.
 Ползвам в момента шампоан и балсам за обем на Лореал,дори и в моментите в които съм я мила всеки ден не съм усещала да ми пресушават скалпа.Но преди няколко страници момичетата споделиха че продуктите за обем им омазнявали косите повече,аз при мен не съм забелязала подобно нещо

Маска слагам веднъж седмично

# 445
Здравейте,

при мен нищо ново освен ужасната ми мания да си купувам нови и нови продукти за коса. Вече нямам място в банята и мъжа ми ще ме  #2gunfire #2gunfire
Междувременно пробвах реню Ц  - хареса ми повече от еластайзера като краен резултат.
Любим продукт в момента ми е кератиновия спрей на Чи . Влюбена съм, става ТОП продукт за мен. От както го ползвам сешоара ми става в къщи така, както и в салон. Косата ми запазва форма и след преспиване ( бях споменала , че се начупва както си иска при спане) сега си остава същата и така до 4-тия ден в който я мия.
В последно време косата ми беше дехидратирана , но сега е както преди да почна да я изрусявам Heart Eyes Heart Eyes Мека, пригладена и хидратирана от корена до върха. Предполагам, че това е натрупан ефект от еластайзара, който при първите няколко ползвания въобще не харесах.
Имам и ампула цимен с оранжев буустер, но все още не съм я ползвала. Кога да я поставя преди или след боядисване? Мислех след , но ако бъркам поправете ме.
Имам и последно питане, откакто сложих 2-те ампули цимент цвета на косата започна да се отмива доста по-бавно ( блондорирана съм) Сега съм на 3-та седмица и съвсем леко се е отмил, а преди още на второто-третото миене вече беше на 30 % паднал. Да размибарам ли, че това се дължи на протеина и че косъма е започнал да задържа повече ?

Малко ви затрупах с въпроси Laughing Laughing

# 446
  • в 1001-та нощ
и според мен след - да възстанови загубения кератин при третирането  Peace

# 447
Raulista  продуктите за обем - действат на различен принцип; едните шампони хидратиат и раздуват косъма, като го правят тежък, а други го остъргват да няма тежест и да е летлив

Kои са шампоаните които раздуват косъма?

на 1 четене се сещам за шампоана на Лакме за обем и един фруг хидратиращ (на РЕФ - 443)
А Волюм Експанд на какъв принцип е?  newsm78

# 448
Аз се успокоих - днес няма снежинки  Peace
Пресата трябва да я доставят до събота (че нали стана объркване) ,но сега ме гложди,че с парите за нея можех да си взема сумати неща още ,за косата разбира се  Crossing Arms

# 449
може би косата ти няма нужд аот толков акерастин, или изключи спрея накрая (преди коприната), или вккючи еластисайзер - в началото  Peace

може да не ползвасш силни продукти на всяко измиване (разбирам зарибяването, но  Mr. Green)

няколко пъти ползвай по-лек балсам и през няколко измивания - по-силна трерапия (протеин   bouquet )

Алена за пореден път  newsm51
Днес като станах косата ми стоеше страхотно, незнам какво съм очаквала вчера, но определено днес нищо не ми липсва, като се има предвид че една  седмица преди да се боядисам косата ми нищо не я оправя, за да стои обемна  докато сега съм доста доволна. По-нататък ще повторя процедурата и ще видя дали ефекта пак ще ми се стори суховат в началото. За пръв път използвам реконструктор и нямах идея какво да очаквам, ще пробвам и да пропусна керетиновия спрей другия път, а иначе и аз не съм фен да ползвам силни продукти след като не съм опитна, но ти ми беше препоръчала малко по-рано да включа чист протеин и тъй като се страхувах от неопитността си реших да пробвам с реконструктора като очаквах да е просто по-силна маска Rolling Eyes А иначе за зарибяването си права, но тъй-като съм новак не мога да отсея най-правилното за мен струва ми се че всичко е точно за мен  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт