Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 107
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ася, и аз не знаех. И аз мислех, че ГД се доказва само със специалне тест, но реших да попитам и док каза, че "разбира се, че има връзка м/у глюкозата в кръвта и ГД". И аз се успокоих тогава. Че то тестът за ГД си е цяла философия.
Иначе за магнезия, мини го подхвърли и аз от снощи съм в ужас и паника Simple Smile

Трябва да ходя да си сменя адреса по постоянен и настоящ.. дали трябва да сменям и шоф. книжка и задграничен паспорт?

# 16
Кръвната захар си е  идеален индикатор има ли няма ли проблем,Начев  ми е казал  да  има 12 часа глад преди теста  и ако е над 5 да му звъня.

Киара, ако настоящия адрес става постоянен, трябва да се сменят личните документи.

Ася,Бебс, много сте мили,ама не ставам аз.Темите трябва да се пускат  от момиче на финала, да ни носи късметттт Hug, пък аз пак ще ви стихоплетствам.

Мммм,замириса,Киара е пуснала барбекюто:)А скоро не е писала за  домашните любимци,дано не  са минали през пещта;)

# 17
Записвам се, че иначе ще ви изпусна  Hug

Нека тази темичка бъде изпълнена само с добри новини и дай боже, всички да крачите към успешния финал без трудности  Praynig Hug

Аз бях на 8 хапчета магнерич до две седмици преди раждането. Доста материал изчетох по въпроса и единствения риск, който се сочеше, бе за преносване и по - трудно раждане. Родих преди термин и доста бързо и лесно  Peace

Разликата между желязото и магнезия е 2-3 часа  Peace

Хайде, мацки, оставям ви да си клюкарствате  Hug

# 18
  • София
Кучетата и котката мисля да ги раздавам скоро. Да видим само как ще се спазаря, че едното никой не го иска, и ще трябва да си го гледам. То не че не го искат, напротив, всички са влюбени в Бъга - Мъга, ала тя е с проблем на окото и не мога да я дам на някой, който няма да се грижи за нея. Май ще остане.

А нали ви казах, че Катето ми сготви вчера свинско с картофи, много добре й се получи, имам да ям и тази вечер и утре на обяд. И без това мъжът ми ме заряза, отиде да играе тенис на маса, после ще вечеря с приятели.. Дано се прибере днес, че обикновено се прибира утре по светло. Надявам се все пак, че след минало петъчната история с посинявката на окото, да му е дошло малк разум.

Голяма скука Simple Smile Мисля да тествам доставките на пикадили през БГ меню, защото вчера не е пазарувал и днес няма да пазарува и хладилника се опразни за нула време  Embarassed. Ям като разпрана, но най - вече сладко. Един буркан нутела го омитам за 3 дена.

# 19
Силвърче, ще питам утре и ще ти пиша на ЛС

# 20
Честита ни нова темичка   Hug  Мила    bouquet
Благодаря на всички за пожеланията   Hug
Бебс  за желязото–поне 1 час преди ядене и поне 2–3 часа преди магнезия,не защото не са съвместими,а защото действието им намалява.А желязото го пиех рано сутрин като ставах до 00,за да мога да закуся като се събудя вече,проблеми с ходенето до 00 не съм имала заради него.
Марти  и мен ме мъчат гадните хемороиди,запек нямам,но знам че сега нищо не може да се направи,та търпя и като родя ще се разправям с тях   Close  
Киара  браво на малките момчета.

# 21
Киарка, все едно гледам себе си!? Освен, че сме телета, сме се отдали и на нутела!?! Аз от 2-3 седмици съм така, у дома никога не е имало течен шоколад, до 6-7 месец сладко не поглеждах, само плодове, а сега си сядам с най-добрата приятелка нутела и си нагъвам,... После се чудя кво му става на кантара,... Ние засега котьо ще си го държим, не можем да го разкараме, той е ужасен, но много го обичаме. Е, ако има агресия може да замине при баба си, но временно, ще видим,...

# 22
Добро Утро!

Да е хубав съботния ден  Hug.

Мини, вчера си оогледнах изследванията и гледам, че кръвната ми захар е 4.6. Под 5 е, но не много и се чудя това дали означава, че няма нужда да правя глюкозата  chef? Ще питам др. Гунев в понеделник, но ако имаш идея казвай моля те, че ме мъчи мисълта за ГД.

Елха, браво за плацентата!

Киара, дойде ли се навреме пакостника или пак се провини?  #2gunfire Как ще се разделиш с тези животинки не знам. Толкова се привързва човек, много е трудно. Аз все съм имала домашни любимци и каквито и дивотии да правят все им прощавам. Но пък с бебе си е друго, няма начин.

Кокетка-Мажоретка, успокои ме за магнезия. Аз ще съм със секцио дай Боже тъй, че трудното раждане не ме смущава  като страничен ефект.

# 23
Добро утро:))

СЪнувах сън Sunglasses.Че всички бутаме количките  навън Heart Eyes.
(после спах кат' пън)

Ася, в норма ти е,Начев ми е ендокринолог отпреди бременността, вярвам му  за всичко, а и Сигридов го одобри Flutter.

Елха, как така инжекции всеки ден? Аз даже не съм сигурна,че всички точно индикираме контрахирането. Колита много успешно го докарва до това усещане. Изтръпването на кръста-тоже.

МОля ви, които имате животинки, не ги изхвърляйте, ако толкова искате да ги махнете намерете  сериозни хора,които  ще се грижат за тях.  Не заслужават да идат на улицата....(Аз се разстройвам  само при мисълта,че моя  тъполин кучолин може да  не е при мене.)

Аз не мога да разбера от кое точно ми се  доспива вечер-пия сумамед, вкарвам индометацин и утрогестан и дооо 30 минути съм като дрогирана.

# 24
Добро утро!

Мини маус, от всичките изброени от теб, пия само утрогестана, много лекари казват че пада кръвното от него. Аз съм нещо между пияна и дрогирана половин час след като го изпия...и само да се катурна настрани заспивам на секундата.

Колит не съм имала никога и затова дори не м и е минавало през акъла, че може да е нещо от него.И не зная какво трябва да се чувства при колит.Всеки ден инжекции не бия, само 2 до сега, от около 2 седмици започнах да получавам, то еднозначен отговор кое е контракция нямам, но като се скоравял корема,много корав става, все едно съм глътнала пластмасова топка било контракция. Всеки ден ми се скоравява за 1-2 пъти , понякога и повече и понеже не искам всеки ден (моята докторка каза като усетя контр. да бия инжекция) затова питах до колко са опасни, иначе не са болезнени, усещам нещо....оф , как да го опиша, като свиване, като стискане на корема. Стига съм ви занимавала с моите терзания.

Относно магнезия....лично мое мнение, че няма да е вреден. Докато бях в болницата нямаше момиче на което да не дават магнерич (имах чувството, че са стоварили 3 тира магнерич на болницата без пари и те го раздаваха на ляво и на дясно)Ако имаше някакво вредно действие щяха да го дават само на спешните.

Весел и усмихнат ден от мен и приятна разходка на слънце на нележащите на 100%.
п.п. Аз днес си показах носа навън, за 3 мин. до магазина срещу нас. Simple Smile

# 25
Елха, точно втвърдяване  се получава и при  пълен корем с газове, отвратително е. Но ти говориш за  безопасните Бракстън-Хикс контракции, някои момичета ги имат от 4-ти месец.
Аз пиех по 8 магнерота, но  лекарят каза да мина на 2 хапа дневно.Не са ми зачестили     вкоравяванията. Като се замисля най-много имах в 4-ти месец.

Хм,значи утрогестана   може да ми действа като сънотворно ли? Аз кръвно меря, ама мойто вечно е  под 90/60.Само  един  път беше  100/70 и  имах чувство,че вените ми ще се пръснат, хиляда сърца ми  туптяха навсякъде, не знам как са хората с по-височко кръвно.

# 26
Здравейте и от мен коремчета HugТази нощ поспах към 4 часа и се чувствам малко по-добре. Гледам, коментирате кръвната захар: моята е 5,2 и доктора каза да огранича въглехидратите но ми е трудно ConfusedМисля към 24 седмица да направя този тест за глюкозна толерантност, че ме притеснява тази стойност, макар винаги да съм имала по-висока захар. На вас какви препоръки ви дават при такива стойности, ако сте ги имали, разбира се? Днес дано се вредя при Сигридов да видим шийката и после пак ще докладвам. Погал по коремчетата!  bouquet

# 27
Джулия, до колко е днес Сигридов? Аз трябва да му пусна смс със питане за мойта МБ.Та искам  да го пусна докато е в клиниката, да не го товаря навън.

# 28
Ами доколкото знам и до 20-21 часа седи, каза че днес е адски натоварен и ако ''не е умрял'' щял да ме приеме Tired

# 29
Мерси, Джулс, следобяда ще му пиша тогава.
(как издържа,не знам)

Как процедирате като ходите на преглед и трябва да се взима секрет, а сте на утрогестан вагинално, спирате го няколко дни преди това или минавате орално.
(Аз на 17.11 пак ще правя  теста за прежд. раждане,та май не бива да има  разни останки от  утрогестан)

Общи условия

Активация на акаунт