Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 108
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Ти си му пиши, той като има време веднага си поглежда телефона и отговаря. Не знам как издържа, дори обедна почивка няма, пие едни кафета и докато обсъждахме резултатите ядеше от едно пакетче шоколадови бутончета, чак жал ми стана Confused

# 31
Да, а докато пишеше мойта рецепта ядеше  пликче с фъстъци, явно гладен си ходи:(

# 32
Привет и от мен.   bouquet

Мини, няколко дни преди взимане на секрет взимах утрогестана орално, не се спира в никакъв случай. Аз на 9.11. съм на преглед и ще питам дали мога да правя теста при положение, че слагам лактажил. Ще ти кажа после резултата

Юле, ти как се чувстваш след флажила и лактажила? Аз имам някакъв дискомфорт и незнам дали е нормално

# 33
Бебс, нямам дискомфорт, аз и преди глобулите  нищо не усещах нито парене, нито сърбене, нито силно течение имах ThinkingВече съм на лактажила, на мен Сигридов ми каза 4 дни преди теста нищовъв влагалището, и никакви промивки или секс. Изрично го питах да знам да слагам ли Утрогестана, каза нищо 3-4 дена преди теста. Ти какво усещаш?

# 34
Moмичета, откак легнах косата ми пада зверски:(Витамини  хубави пия,отделно селен,сега и протеин.Дали е само механично  действие от  постоянното лежане? До  края няма да ми остане косъм:(
Бебс, ще съм ти благодарна да споделиш какво е казал, може ли да има нещо във влагалището?
А иначе разбрах-3-4 дни преди теста да  мина на орален прием на утрогестана. Ама дали ще е достатъчно да се изчисти, теста за фетален  фибронектин не е баш като МБ, по-чувствителен е. Май ще взема да му звънна една седмица преди прегледа да питам.

А иначе за взимане на кръв след  прием на АБ ми казаха от КАндиларов-най-рано седмица след последно хапче АБ.

# 35
Моята коса пада на снопове, ама не ми прави впечатление, почти целогодишно съм така. Мини, имай предвид че есенно време косопада се засилва, а и стреса си казва думата-малко ли изживя? Hug

# 36
Секрет са ми взимали няколко пъти, но аз утрогетана го пиех, не съм го слагала. Но знам , че в никакъв случай не се спира изведнъж. Намалява се постепенно.

п.п. Какво е това хапче АБ?

# 37
Ясно, значи няма да мога да направя теста Sad
При мен се появи лек сърбеж сутринта, снощи си сложих 2-та таблетка лактажил. Не знам от него ли е    newsm78 иначе и аз преди нямах никакви симптоми и много се учудих на резултата от МБ

# 38
На мен Сигридов ми каза, че през деня мога да слагам Лактажила, а вечер да продължа с Утрогестана, но засега съм го преустановила, аз слагам по един Лактажил вечер.

# 39
Елха, АБ е съкращение от антибиотик,МБ-микробиология,ЦС-цервикален секрет,ЦРП-ц-реактивен протеин,ПКК-пълна кръвна картина и т.н.Simple Smile)

Джулс, идея нямаш колко косми падат, аз не  ги и броя вече,  само връзвам вече опашката по-нагоре  да не се търка много във възглавницата.

# 40
Мини, аз мисля, че косопада е в резултат належането. И моята коса започна да пада повече, но си давам сметка, че има дни в които въобще не съм я ресала - много съм се занемарила с това лежане  Embarassed А и сезоните също влияят. Мисля си, че като родим и почнем да кърмим тогава ще е по-страшно.

# 41
Бебс, да не мислиш,че аз се реша всеки ден, само пръскам някой  флуид за подхранване и връзвам. Но закъде по-зле от  това, на мене не ми е падала така  като бях бяло руса.

Много спят другите smile3507

# 42
Аз мисля да изгледам някой филм докато ми направят нещо за обяд - сега нали съм при мама и ме глезят Laughing Гледах "Размяната", много е забавен Laughing

# 43
  • Варна
Здравейте съкровища, не мога да смогна да ви изчета, че вече съвсем ми блуждае главата...

Мини- мисля, че тестът за ФФ може да ти е излязъл положителен, защото е правен на границата, дано следващият е с една чертичка.  Praynig  На упътването има един списък какво може да доведе до фалшиво положителен резултат. Док. ще ти каже най-добре кога да спреш глобулите.

Днес се срещнахме с още две тъканни банки и ми бръмна главата.  Но да не ви занимавам, защото ви е още далече това решение.

Съжалявам, че не ви споменавам поименно, но нямам сили.  Много целувки  Hug Hug

# 44
  • София
Оп Simple Smile  Hug

Къде я силвър?  newsm78

Мила, кажи после за тъканните  банки, да не се лутам и аз. Най - обичам някой да проверява наместо мен Simple Smile

Много сте изписали и сега няма да мога да си дам компетентното мнение по всички въпроси Laughing Laughing Laughing

От утрогестана ви се приспива и още как. А малцина сънуват адските кошмари (като мен) от него. Преди тФФН го прехвърлях към перорален прием 5 дена по - рано.

За косата ме съмнява да ви пада от това. Мини, особено от утрогестана, косата трябва да ти е много сгъстена в момента.. друг е въпросът от кога го взимаш.

За дискомфорта от приема на флажил и лактацин - аз имах. Не знам кое от двете ми изсушаваше влагалището до ужас. Налагаше се да си плюнча пръстите, за да успея да поставя глобулите, а това ставаше и с голяма болка. След като ги спрях обаче, всичко се оправи.

Моите мъже ритат нечовешки от вчера вечерта. И тази вечер успях да поспя 3-4 часа, ала матката ми е на камък през последните 18 часа. Не знам на какво се дължи тази активност, но се притеснявам. На всичкото отгоре се наложи да отида и до CCS-то, че куп неща имаше за вършене... Движа се като труп. Вече съм сигурна, че не мога да излизам от нас за нищо друго, освен да видя Сигридов. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт