Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Честита пухкава госпожица на Кари и таткото. Да им е жива и здрава и само сладки грижи да им създава  newsm51

Мила, вече ти си наред. Стискаме ти палци всичко да мине по мед и масло.  Hug
А нас кой ще ни информира за теб?  newsm78

Мини, възможно е да ти се е притиснало някакво нервче и затова болката да се спуска по крака. Имала ли си преди бременността такива болки?Има едно билково лекарство за такъв тип болки - Neox. Има го като кремче и олио. Не знам обаче дали може да се ползва от бременни.  newsm78 Мен много ми помагаше при такъв тип схващания, но не съм била бременна тогава.

# 511
  • Варна
Мини - не съм мазала, защото ми се разминаха тези болки този път.  Бях гледала, че има едни мазила, които са ОК, но бяха според триместъра.  Май някои от тях бяха противопоказни в трети триместър.

и аз гледах сутринта - голяма трагедия и нелепост, каквото и да каже съдебна медицина, да знаеш че и една седмица по - рано да се извади бебето- щяха вече да са си двете вкъщи живи и здрави, а сега и с детето не се знае какво ще стане...
То и аз започнах малко да се спичам, макар да си давам кураж, че вече трябва всичко да е наред.  Сънувах, че ще ми правят спешно секцио, лягам на масата и гледам , че лекарят е с една ръка  ooooh!
Приемам го от забавната му страна, но ми се иска да раждам вече и да се приберем , пък тогава да ни започват тривиалните бебешки проблеми. 

Голди - имам доста номера вкарани - масово ще информирам Simple Smile) а и си  мисля да ми донесат лаптопа в болницата, да видим Simple Smile

# 512
Ехааа, каква прекрасна новина!

Желая на Кари и малкото и слънчице да са живи и здрави, да носи на мама и тати само радост и да има прекрасно детство! Simple Smile  newsm51

Милла, стискаме палци сега и за теб! За Силвър също! Simple Smile  Hug

Да и аз разбрах за поредния  случай в Шейново и вече нямам думи да изразя възмущението си от докторите. То тази търговия, на която обърнаха болничните заведения до там ще доведе до нищо друго! Много се надявам всичко да мине наред с всички ни и се моля да няма повече такива смъртни случаи. Толкова се разстроих от това, много гадно ми стана...
Аз да ви кажа съм си в къщи от днес май така ще е най-добре, че нещо малко ме понаболява корема, може би са тъпите контракции, за които ви бях споменала и сега си лежа и май съм по-добре!

# 513
Честито бебче на мама Кари, да им е жива и здрава принцесата, много щастлива и само радост да им носи  bouquet
Разбира се, че всички ще успеете Мила, сега чакаме теб и поредния врненски сладур Hug

# 514
Ние имаме тук  едни около 10 разменени телефона, та се надявам Милла да  пусне един смс поне на една от нас,за да узнаят всички Hug.

Голди,най-вероятно е имало нещо притиснато, болката беше  страшна в дясна  страна на кръста и по продължение на целия десен крак.Днес   е по-добре.Аз почнах  да се обвинявам,че заради кг така ме боли.Вече съм 10 кила напред. Мъжа ми ми вика "Кити-кити",галено от кит.

# 515
Как сте днес, момичета? Ех, че  хубави новини, честита бебка на Кари, да са живи и здрави и безкрайно щастие желая Heart EyesЕх, как и аз искам да съм на финалната права CrazyМомичетата с болежките, дръжте се! И мен няма ден нещо да не ме защрака и заболи, но вече им свикнах, бебето и то нонстоп рита и то ли страда от безсъние, не знам Wink Утре съм на обременяване с глюкоза и взимане на резултат от микробилогия, моля за по един стиснат палец, че силно не искам да ме сполитат нови проблеми и болести. Хайде, Мила е наред, чакаме благи вести и снимки Simple Smile

# 516
Julia_21 , имаш стиснати палчета от мен и ти пожелавам всичко да е ок, за да нямаш притеснения! Simple Smile

# 517
Джулия, стигат ти толкова ядове, вече само   светъл път до края;)После  ще пращаш снимки на  бебка с  разни  панделки и диадемки( аз винаги съм мислела,че ще имам момиче, което ще тъкмя като   мен си Mr. Green)

Джулия, тоя  Лактажин само 10 дни, само 10 глобулки са.Дали не трябва повечко? Аз и ЛАктофлор пия.

# 518
Мини, никога не е късно да направите и втори дубъл на нещата Wink Joy

Живот и здраве да родиш, да поотрасне малкото ти сладурче и може пак да пробвате да си направите момиче!

# 519
Здравейте момичета,
Кари да ти е живо и здраво бебчето. Да те радва и много да те слуша.

Относно контракциите при мен забелязах че ми се появяват като се притесня най-вече за нещо, и като си помисля или гледам секс сцени. дори мъжът ми като ме докосне по ръката...а казват, че на жените нищо не им ставало Joy

Болките в кръста ги лекувам с 3 поредни вечери по 1 ампула мускулно спазмаглон.

Когато ми започнаха по-сериозните проблемите бях в 19-та седмица и от тогава лежа. Ето днес си вземах 45-дневния болничен за бременност преди раждане.
Ех мина времето. Бебчо все още е седалищно, но най-важното е да сме живи и здрави всички.

# 520
Здравейте момичета,

аз сега се връщам от преглед и тонове, да ви кажа няма да издържим до началото на декември, в неделя влизам в болница, беб е голям, 3,161 кг до измериха, а краката му са много над нормата и ме ритат в ребрата, отговарят на 40 седмица  #Crazy, цикатрикса е под 2 мм  ooooh!, стискайте палци за нас, аз няма да ставам от леглото, добре че майка ми дойде

За бебока на Кари, много много здраве и късмет, а на мама най бързото и безпроблемно възстановяване   bouquet

Хайде, Мила... и ти в групичката на обебилите се  Hug Heart Eyes

На останалите стискайте зъби и живот и здраве, на всекиму до дата и здрави бебета на финала, връщам се да ви чета, целувки  Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Честито бебче на мама Кари и от мен  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Какви хубави новини само  Simple Smile Simple Smile

Джулия, стискам палци всичко да е наред с изследванията и да не се притесняваш.

Аз да дам отчет за вчерашния преглед - шийката ми е 2,62 мм. и доки каза, че засега сме овладяли положението, не се скъсява повече, но ми каза че и няма как да се удължи. Но може да съществува такава малка разлика и при самото измерване на ехографа. Продължавам да лежа още 2 седмици засега, а може и повече...С бебчето всичко е наред - 760 гр. е. и си отговаря точно на седмиците.

Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 522
Мини, да, 10 капсулки са, аз не съм слагала повече. Денем тях, вечер Утрогестана. Силвърче, стискаме палци, бебчо явно е напълно развит и върви дългокрак като моята кокона, всичко ще е наред, довери се на лекарите HugБраво на Мариелка за хубавите новини, ще лежим какво ще правим, все пак по-голямата част от пътя е изминат еееех, ехх, повечето вече сте в седми месец, благородно завид Mr. Green

# 523
Здравейте всички Hug
Кари, да ти е жива и здрава девойката и много, много късмет и пожелавам  bouquet
Хайде сега Мила и Силвър, вие сте на ред Hug
Мини, за тази болка питай Славка, тя се оплакваше много от същото и не знам как се оправи накрая newsm78
Юлия, стискам всички палци Heart EyesВиж досега всичко мина а и таз дългокрака мома я бройкам от сега Mr. Green ако я дадеш все един от моите ще хареса, надявам се Mr. Green
Момичета нашия ремонт запече Sad Аз си мислех, че за Коледа ще се пренесем а сега май чак за февруари март ще стане Sad Дано бебчо не ни готви изненада, че тогава нямам идея как ще се справим newsm78

# 524
Марти, е сега ще пиша на Славка на лс, кокалите  ми пукат при всяко подместване.
А за ремонта- плановете никога не  са това което става,ние планирахме основен за 2 месеца , проточи се  половина година,а колко майстори сменихме. Close

Общи условия

Активация на акаунт