Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Мини, ти пък може да му мяукаш насреща - Кити, кити - Котенце.  hahaha

Джулия, успех на прегледа утре. Дано има само добри новини.  fingerscrossed

Силвър, може пък да е писано да е Ноемврийско бебе. Важното е, че е достатъчно голямо, за да се появи на бял свят. Всичко ще е наред.  Hug

Мариела, браво за хубавите новини. Дано на всички прегледи все това се чува.

# 526
Голди, аз първо помислих,че съм кити,макар и дебело,все пак котенце,но не би,каза,че кити било за китче Laughing.

Сега да задам първи се    въпрос,касаещ, време след раждане(пот ме избива  от страх)-Комбинирана или само лятна количка за  февруарско-мартенско бебе?

# 527
Здравейте,
аз също съм с контракции, лежах преди две седмици в болница за задържане след обилно кървене(отлепване на околоплодния сак). Изписаха ме и моят доктор ми каза, че все още има кръв и вероятно ще напира да изтече. Така и стана. Почти от седмица имам кафяво зацапване, обадих се на доктора да го питам и той ми каза да си взема АБ, за да не стане инфекция. АБ е Цефалексин. В нета пише, че няма данни при употребата му от бременни и мен ме е страх да го пия. Още повече, че никъде го няма, а в аптеката ми предлагат Оспексин. Кажете ми за каква инфекция става дума? За вагинална, или на плода?В понеделник съм на преглед, но не знам дали ще изтърпя до тогава.
Гледам, че активността тук е по-голяма и си копирам поста от другата тема.

# 528
Haze , добре дошла! В коя г.с си? Аз в 7 г.с. бях с почти цяло отлепено плодно сакче, успяхме да го закрепим и до 13-14г.с всичко отмина и сега вече нещата са ок. Аз не съм пила никакъв АБ, но пък за сметка на това може би бях и най-странния случай на света, защото нямах никакво ама грам кървене или болки. Док предполагам ти е изписал антибиотика заради вагинална инфекция. Почивай си повече, пий си лекарствата и спокойно! Simple Smile Всичко ще бъде наред! Simple Smile Как е положението след болницата има ли подобрение?

# 529
Мини, това не пречи да се направиш на разсеяна.  Whistling Ще следя и аз с интерес темата за количките. Мини, не бива да те е страх да мислиш за раждането. Напротив, това е позитивно мислене, а по-скоро страхът ти може да ти навреди.
Аз поне съм се въоръжила само с позитивни мисли, че този път всичко ще е наред. Все пак и на нашата улица трябва да изгрее слънце.
Хазе, твоят док не ти ли даде повече инфо за причината за кървенето? В коя седмица си?

# 530
В 13 г.с. съм. Всъщност изпратих майка ми при него, защото аз съм изцяло вкъщи, но той не е много словоохотлив. След болницата имам подобрение, да, но ме притеснява зацапването.

# 531
Мини, на мен кити ми го докарва на котенце, кажи на мъжо, че не си го разбрала Mr. Green За количката аз ще взимам комбинирана, не заради студеното време а защото този път ще си се накефя с каквото си реша Mr. Green и много съм харесала пустото Стоки Embarassed
Haze, в коя седмица си? Аз в началото бях големи кръвоизливи и лежах и в болница извън Б-я, но никой не ми е споменал за антибиотик newsm78

# 532
АБ е вид превенция срещу евентуална инфекция, която може да се облагодетелства от кървенето и дори да се качи нагоре.
Аз имах кървене в 13 г.с. и пих АБ.

# 533
Писали сме едновременно Simple Smile Зацапването е нормално и може да продължи доста дълго.Колкото по-голямо е било отлепването, толкова по-дълго ще продължи зацапването.Не се притеснявай, може и кървене пак да се появи, но докато бебето расте всичко е ОК.Ти утрогестан приемаш ли? Аз по това време бях с прогестеронов препарат, но шпа и рутаскорбин.

# 534
здравейте!само да ви кажа че вече съм тук-най накрая в софия.Днес ходих до джимбо да гледам подаръци за дъщеря ми за коледа че много поръчки има детето-а  по празниците е ужас-та за тожа от сега почжам покупките-за днес купих един-утре в комсет за другите-Та така.
Мъжа ми ме изненада-пОдари моя лаптоп на майка ми ,който е доста хубав,но ми купил най-нпвият модел на dell-i7-но за сега не е инсталиран и седи в кутията-тези дни може да не се появя,взех за малко на комшийката-Милата като разбра че нямам комп.и вика-Какво ще правиш докато го ин сталират-вземи моя-та така уредих се за малко да попиша и да видя какво става тук.
За сега отивам да чета,че съм изпуснала нещо сигурно и пак ще пиша-до скоро  bouquet
Мини аз се мажа с Арника на Асам-фирмата.Не е скъпо-дори евтино,много ми помага,мажа си кръста по няколко пъти на ден,на билкова основа е и няма проблем да се мажем.
Кари честита бебка-да ти е жива и здрава и да ви радва много всеки ден.
За покупките,като влезнах в 7-ми месец и почнах с покупките-първия път така,сега отново така действам.Отивам да чета!
МИНИ за темата за количката-имам вече опит-3 бр.колички до тук с дъщеря ми.Така че според мен няма нужда от комбинирана,много са тежки и след 3-тия месец няма смисъл от големия кош.За това този път съм решила лятна с пълно легнало положение,доста закътана,не е толкова отворена,с чувал,дъждобран и всичко необходимо-и цена супер.Предният път дадох сумати пари над 1000лв .и да ти кажа нямаше смисъл,тази мисля че ще ми свърши същата работа,няма да се заянимавам с кошове и е на половина тежка-7кг.което е от голямо значение за мен-ето това съм харесала-погледни:дано съм ти била полезна
http://www.bebe-best.com/cosatto-detska-kolitchka-yo-black-jack-p-28917.html

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 17:51 от zori_tv

# 535
Здравейте момичета  Hug
Кари  честито    bouquet  Да ви е живо и здраво бебочето,много радост и усмивки да ви носи   Hug
Аз вчера бях на преглед,шийката си е 3 см,кръв,урина–добри,но Айлин се разболя и вчера и нея водихме на лекар,а днес и аз съм грипозна   Cry  Та искам да питам какво мога да пия и мога ли да навредя на бебчо с този грип   newsm78  Засега изпих Парацетамол и чай,мед,лимон.Толкова се пазихме, а какво стана пак   

# 536
Мимикаплан, аз бях преди седмица с хрема-много цитруси,мед, прополис, цитросепт, за носа-физиологични разтвори, крем низита за  овлажняване, много инхалации,аз правех по 3, за гърло тантум верде, трахизан.Аз изпих цялата налична хомеопатия в аптеките-осцилококцинум,парагрим,хомеожен...И пак откарах  седмица. Важното е да нямаш температура.
Бързо оправяне  на двете ви Hug.

# 537
  • София
Доста сте изписали днес,едвам ви изчетох Simple Smile
Първо да честитя на Карииии! Да сте живи, здрави и много щастливи заедно цялото семейство,а на малката принцеска-безгрижно детство Hug!
Силвърче,стискай кълки колкото се може повече,макар че щом е голям бебо,мисля,че няма какво да се притесняваш вече Hug

Имах гостенка днес и затова не писах.
За Шейново и аз нямам думи вече...а пък натам съм се насочила и не знам.И миналия път(при предния нелеп случай)ви  писах,че парите ще ни стигнат за там,иначе искам в Токуда Rolling Eyes Мъжа ми иска да вземем назаем,аз не съм много съгласна като че ли...нали ще има и по бебето разходи и въобще още преди да се е родило да потъваме в заеми Confused А тия смъртни случаи в това Шейново много зачестиха,прекалиха съвсем вече... Май писах и преди-от Майчин дом и Втора градска имам гадни спомени,Тина Киркова ми е далеч,въртя,суча и все към Шейново клоня Rolling Eyes

# 538
  • Варна
Добре дошла на новата мама  Hug

Мими - шийка герой  Hug  За грипа - в тази седмица мисля няма как да навредиш на бебето.  Гледай да не вдигаш висока темп.  - иначе ти си пиеш това, което може... Пак само прибавям Др Тайс и хербитусин - на мен ми помгнаха - за кашлица/гърло.

Нимфичка - не знам какво да ти кажа, то не съм и от София, за да имам мнение... Всеки си знае най-добре, още повече, че има много фактори. Но ако наистина смяташ, че в Токуда ще получиш по-добри грижи - според мен си струва да вземете заем.  Да се приберете живи и здрави вкъщи, а останалото ще се нареди. Hug

Марти - изпратиха вчера количката - една седмица след като я поръчах.  Писаха ми до няколко дни щяла да пристигне. Поръчах светлозелената - така и не го видях цвета.  Като отидох в магазина я бяха продали, имаше само розова Simple Smile)) 

# 539
Добро утро Hug

Мимикаплан,  и аз забравих, изпих няколко шишета сиропи за кашлица, Мила ти е казала кой, не е лош,а пастилите има за гърло,има за кашлица, вземи според  проблема(не,че имаха разлика във вкуса де) Но аз мисля,че инхалациите ми помогнаха най-много.Винаги съм подценявала лечебната им сила.

Престраших се да гледам колички в нета Mr. Green,даже си и харесах-зелена Mr. Green.(Аз така и  с колата преди-каква искаш,аз-е как каква-розова:))
Харесват ми на Пег Перего много, но декември ще ида да видя на живо някъде такива.
За бебето не съм  и поглеждала дрешки,подариха ми   едни сладки бебешки неща и един шал за кърмене,но нищо не съм   прала и прибирала.

Днес ще дойде н-тата жена за почистване.Вече почвам  да си мисля, че аз  съм сбъркана, не ми харесват и това е.

Нимфичка, ако ще е Шейново, отрано тогава  се виж с лекаря,който ще те изражда.Аз бих  имала и резервен вариант,ако не дай Боже,стане по-рано и док не е в страната. Снощи се бях много разстроила покрай тия трагедии,зачестили уж във време,когато се спасява и бебе в 25 г.с., да умира родилка е недопустимо.
(и аз мисля като Милаа,  и заеми имаме за изплащане,но аз съм категорична-Токуда)

Казвах на мъжа ми ако умра да се грижи добре за бебето и  кучето и да  си намери свястна жена.Хич не се шегувах.

Милла,Кари не каза ли как се казва беборана Flutter?

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 10:40 от minie mouse

Общи условия

Активация на акаунт