Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 376
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, мацки! Ама наистина всички са се покрили..., аз не успях да вляза да ви чета сутринта защото съм заготвила от незнам колко часа та до сега. Направо си е блаженство да поседне човек след почти половин ден на крак пред печката и мивката. Simple Smile Явно много ми е липсвала след като се застоях днес толкова много в кухнята  newsm62

Мини, дано всичко с изследванията ти да е на шест! Simple Smile  Hug

Марти, здравей и на теб! Ти днес си била май най-ранобудна! Simple Smile

Много  Hug за всички! Simple Smile

# 571
  • Варна
Здравейте,

тук съм Simple Smile))   Мини значи и твоите мъже си комуникират Simple Smile))

Аз седя и си чакам  - сега сме го поръчали за събота.  Да се вмести в графика на баща си и на доктора Simple Smile) че той замина.  Аз май се оплаквах вече - съжалявам, ако се повтарям  Embarassed  и ме прати при дежурния, а пък щели да се чуят .  Много се спекох, защото той наблюдава бремеността ми и цялата ми идея е да е един от началото до края.

Какво става с момичетата в болницата, дали още са там  Rolling Eyes

# 572
Miilla,

честит ти четвъртък, вече не знам дали да честитя, като гледам очакваш младежа с нетърпение, дано скоро да ви зарадва  Hug Heart Eyes

Мини,

аз тази нощ накарах  ММ да успокоява беб, като си сложи ръката на корема ми, от топлината само и дребното заспива, а такива почуквания и приказки нощно време не се допускат Hug Heart Eyes

Момичета, наистина никакви ви няма, хайде събуждайте се вече  Mr. Green

# 573
Ама Мила, още ли не си родила до кога ще те чакаме да ни зарадваш с хубавата новина???  Simple Smile Hug Толкова искам да ни радват всички, на които им е дошъл момента. Simple Smile

Силвър, и ти си вече на почти финалната крачка, ама така или иначе ще те приемат така че до края на седмицата-началото на другата вече всииички ще сте много щастливи с новите попълнения в семействата ви. Така ми е хубаво...ще стискам палци за всиииички! Обичам ви момичета!  Hug

# 574
Това с почукването е малко досадно, аз на таткото съм му обещала когато се роди да му го върна Mr. Green А иначе и при нас като си сложи ръката на корема ми и беб се успокоява, но то е защото има мъжка солидарност и иска само мен да подритва Mr. Green
Мини как са изследванията? Днес май имаше още някой на преглед newsm78 или аз съвсем оглупях Embarassed
А момичетата от болницата ме притесняват Sad

# 575
МИла, твоя док е хванал пътя нанякъде ли:(Ах,как мразя така, накрая в ръцете на друг.Но това не значи, че  няма да наред всичко Hug Hug

Силвър, ръка не слага моя, само почуква или лежи  с ухо  на корема ми  и му говори. А като ми се ядоса нещо и почва да крещи срещу корема:"Ритай я,тате,силно я ритай".

Марти, наред са ми като цяло, хемоглобина е 104,ама желязото ми е идеално,та ще питам утре и ендокринолога и на  1.12 и док. ЦРП ме вълнува най-много-4,5 е,а захарта, която толкова й треперех пак си е  4.4.

# 576
Аз чак сега разбрах за този кофти номер на док, Мила, не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 577
  • Варна
Мини, Силвър -дааа,  утре вечер се прибира. Та затова сме се разбрали с беб да чака, че да не се стресирам излишно Simple Smile Но в крайна сметка каквото и да стане, най-важното е да е добре детето Praynig

Силвър - а теб като те приемат в неделя - секцио ли следва или ще наблюдават и тогава ?

Мини - добре изглеждат резултатите, дано док потвърди  Hug

# 578
Мила,

секцио следва, но не в неделя, а в понеделник, в 7 часа сутринта, първа съм в списъка...док чака само да вляза в 37 седмица, за да не се водим недоносени на възраст, иначе и по рано биха ме резнали, защото последно като ме гледаха се оказа че разреза от секциото на Гоши е под 2 мм  newsm78, много се надявам че не избързват и съм взела най правилното решение ...

# 579
  • София
Привет и от мен! Аз ходих на док по Здравната каса,пуснаха ми пак разни изследвания,та ще ви моля за палци,ама чак в понеделник Laughing Иначе всичко ок с бебата,според тази док е 1,2 кг. Предния път беше 870 грама,та малко много ми се вижда за 2 седмици 330 грама да наддаде,но може и така да е newsm78
Абе момичета,аз нещо много взех да го усещам това бебе,едва ли не всяко движение и помръдване.А понякога е много активно и се притеснявам,примерно 2-3 часа си мърда почти постоянно. При вас така ли е и да се притеснявам ли от това?
Да споделя и аз,че мъжа ми като си сложи ръката и бебето спира да рита Laughing Явно има нещо,усеща,че е друг човек може би и се чуди как да реагира или пък от топлината както казвате Simple Smile Нямам си на представа къде е истината.
Силвър,Мила, с вас сме.Дано всичко се развие по най-добрия начин Hug

# 580
Момичета, много поздрави имате от Бебс Hug
Още са с Мерилин в МД,в различни сектори са.
Бебс днес има мини рд, стиснала е първата си сигурна седмичка, дано се похвали вече сама  за следваща превзета цел,а именно 32 седмица. Praynig

НИмфичка,аз съм с такова зверче буквално от 18 седмица,като оревах МД,че нещо му има,защо така силно го усещам.

# 581
  • Варна
Силвър - стискам палци.  Според мен сте взели правилното решение  Hug всичко ще е наред.

Нимфичка- аз винаги съм се радвала, когато се движи активно, ако е признак на дискомфорт за бебето ще го усетиш.  Вече е силно и все още има място. А за кг. - много ми се вижда.  При двама различни лекари е измерено предполагам.  Сега в девети месец, както моето се води едро - го очакваха да наддава средно по 23 гр. на ден. Иначе лекарят ми преди седмица го измери 3080 - аз съм сигурна, че е бил повече.  Почти съм убедена, че ще е около 4 кг., особено ако реши да се задържи още. 

Мини - благодаря за новините Simple Smile  сигурно е много тягостно там, но по-добре да са под наблюдение.

# 582
  • София
Много палци за Бебс и Мерилин fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Вчера нещо се бях изнервила и притеснила за някаква глупост и май от това бебочка мърдаше толкова много.Ще гледам да се пазя от стрес вече,лошото е,че аз съм си такава притеснителна по принцип за всякакви неща ooooh!
МИла, да,при различни лекари е измерено,но не му придавам такова значение на това,важното е,че си расте там и толкова Laughing
Иначе да ви кажа,най-после се обърна това бебе с главата надолу,усещам му ритниците вече високо,това е за първи път от началото до сега,иначе си беше все седалищно Simple Smile Това май е добра новина,макар че още не знам как ще раждам,все ми е едно-само да излезе и да е живо и здраво,както и аз hahaha
Аселинке,мен кухнята хич не ме влече,макар и  да е нова hahaha.Едвам сготвям по нещо напоследък и то съвсем ми се изчерпаха идеите-гледам да е набързо и е без желание Wink
Я да ви питам,имате ли миялни? Ние още не,но се чудя каква да е и дали мият хубаво-чиниите са ми най-омразното нещо и мивката ми все не е празна Rolling Eyes Ще ме огрее чак лятото да си купим, но от сега си мечтая за тоя момент Wink

# 583
  • Варна
Нимфичка - за миялната - с две ръце за
Има хора, които плакнат преди това, аз не - слагам всичко - само изсипвам храната и толкова.  Мие си супер - стига препаратът да е хубав.  Миялната ни е куча марка, но не е мръднала:) Виж на нова кухня - може нещо по спешъл Simple Smile)))

# 584
  • София
Ааа,Мила не искам по-спешъл,важното е работа да ми върши. Пиши на лични каква марка е твоята,понеже имам приятелка,която не е доволна и все ме убеждава,че нямало смисъл. Иначе ние сме с нова кухня,но стари уреди,до толкова ни стигнаха паричките,ще подновяваме по-нататък Simple Smile Сега на първо място е бебона,вече ми се ще да ходя и да купувам ли купувам неща за нея Laughing Да видим до кога ще се удържа Simple Smile
Мини,включи се по темата с миялната,май ти писа,че имаш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт