Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 376
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424827.735
Марти,това е темата.
Здравния министър и аз го слушах.Е,нямам думи за санкцията,те зат'ва си правят каквото искат...
В една друга тема прочетох,че бебето е починало... smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 13:03 от nimfi4ka

# 556
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug

И аз днес влизам в нова седмичка, та според табличката,по която си следя месеците и в 7 месец.
Марти, ти как така изчисляваш след 2 седмици чак.

1 календарен месец – от 1 до 4 г.с.

2 календарен месец – от 5 до 8 г.с.

3 календарен месец – от 9 до 13 г.с.

4 календарен месец – от 14 до 17 г.с.

5 календарен месец – от 18 до 21 г.с.

6 календарен месец – от 22 до 26 г.с.

7 календарен месец – от 27 до 30 г. с.

8 календарен месец – от 31 до 35 г.с.
 9 календарен месец – от 35 до 40 г.с.

А да питам също вие пиете ли много течности? Аз знам, че е хубаво да се пие много вода,за да няма контракции, но всъщност имам чувството, че колкото по - пълен ми е корема, толкова повече ми сестяга.

# 557
  • Варна
Mariela- добре е да се пият повече течности.  Но аз не съм сеналивала нарочно. По принцип - си пия доста вода. Сега накрая намалих даже, защото много киселини получавах , докато пиех легнала. 

Марти - те уж имат на англ. вариант, но е с google преводача. 

http://9plus.bg/products/strollers_acessories/baby_strollers/stokke_2011/

моята има летен, зимен кош, два дъждобрана и комарник, чанатат за пазаруване.  От двата нови цвята - розовата я продават с повече неща и в немския сайт е така, но и там е малко по - скъпа -има одеало и чадър, но реално си ги плащаш отгоре.  Аз чадър не взех, защото имат летен кит с вкл. чадър и може да реша лятото да го взема. 
Когато пристигне ще докладвам точно какво е в комплекта.  А ако имаш нужда нататък - ще помагам Hug  разликата идва 400 лв и си струва.

# 558
Привет момичета   Hug
Благодаря ви,дано се оправим по–бързо,през ноща имах малко температура(37),пих парацетамол,поспах,сега май съм по–добре,мислех да ида на док днес,но ще изчакам до утре.Моята АГ искаше да ме ваксинира срещу грип,но аз отказах.И Айлин кашля от време на време,но дано мине,че трябва да ходим да я преслушат.Майка ми си тръгва в неделя,визата ѝ изтича и сестра ми ще идва да ни гледа.
Мила  честита количка    bouquet  Надявам се да сте доволни от нея и със здраве да си я ползвате   Hug
Аз лично съм за кошче за новородено,независимо дали е лятно или зимно бебе.
Лек и хубав ден на всички   Hug

# 559
Мила, много благодаря Peace
Мариела, аз си мисля, че от навършена 27седмица newsm78 незнам ако е по-рано ще е супер.
Мини нещо ми се губи Naughty
Дали с Бебс всичко е наред Praynig Кой още ми чезне newsm78

# 560
Привет-мривет wavey
Току що се дотътрих от Майчин дом, палците ви имаха ефект: нямам гестационен диабет и поне този камък ми падна от шията. CrazyЗа микробиологията обаче не успях да се дотърклалям: пеша ми дойде далечко, а в  трамвая беше ужасен гъч, на мен  още не ми личи че съм бременна и никой не ми отстъпва място, дори се блъскат в мен и се чудя как да се пазя Crossing ArmsТа така или иначе в понеделник имам преглед, ще ги взема тогава, хем сега да не си помрачавам настроението, ако се окаже че имам пак някакви бабалюги LaughingОтивам да ви чета, целувки за коремчетата!

# 561
И аз мисля,че 7-ми почва с навършване на  27 седмица.
Марти, тука съм, но  следя чистачката.Всички ли са такива,леле,наду ми главата, разбрах историята  им до девето коляно.
Бебс и Мерилин не са  писали скоро,но мисля че ги държат в МД,дано  са запазили дух  и скоро да ни пишат от вкъщи Hug.
Джулия,ама разбира се,че няма диабет Hug.Не си прави илюзии за  хората-и с корем като  цистерна да си пак няма да  даде предимство никой.А корема си пази.
Аз утре ще пускам изследвания за  щит.жлеза и една захар ще пусна,затова днес гледам тъжно и бърша лиги пред Милката.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 15:04 от minie mouse

# 562
Здравейте момичета,
видях, че обсъждате количките.
От опит мога да споделя, че една количка освен , че трябва да е лека-то трябва и да е с големи гуми.
С момченцето ми бях си взела една количка, която освен че беше 7кг.-беше и с огромни гуми. Беше ми много леко. Не и се опираше, нито дупки, нито разместени плочки, павета, трева или скали. Често се налагаше да изчаквам приятелки, които бяха с колички с малки гуми, понеже не можеха да преминат препятствията. А самата количка изобщо не беше скъпа Naughty

# 563
  • София
Непозната, кажи марката на количката, от която си така доволна,моля те Laughing

# 564
Непозната, искам и аз да знам , повечето са тежки, а  аз даже не знаех,че има леки.

# 565
  • Варна
Госпожицата на Кари се казва Рада  Hug 

# 566
МИла Hug,късметлийския ни вестоносец.
Иии да бъде радост  в дома на Кари с малката Рада Heart Eyes.

# 567
Беше преди близо 7год. Тогава струваше май към 250лв. Марка не помня и не беше някаква известна, но ставаше на зимен, летен кош. Коша се откачаше и ставаше за седалка в кола и други разни такива.
Ще потърся снимки поне да имате визуална представа.

пс. На количката пише Pierre Cardin. Не мога за съжаление да намеря снимка където се виждат гумите за сега. -само горната част

Гумите бяха подобни на тази количка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8754&cat=66
от гума, а не пластмаса.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 17:41 от nepoznatata

# 568
Добро утро поспаланки Hug Hug Hug
Днес сте много "тихи" Heart Eyes

# 569
Всичко се е покрило:)
Марти,как си:)
Аз ходих да давам кръв за изследвания в 7,после дремнах до 10,че нощите  вече  не са за сън.Снощи беб се беше  поукротил,тамън се унасях и аз  и мъжа ми дойде за да чукне по корема ми.Е, почука 2  пъти  и бебето се  разбесня наново.Мааалко след като  послуша "рибката в аквариума"(така го нарича мъжа ми), си заспа блажено. А аз  място не си намерих.

Общи условия

Активация на акаунт