Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 110
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Стискайте ми палци милички Praynig Най-малкия ми син не спира да повръща и е със страхотно разстройство CryТръгваме към Токуда Cry

# 61
  • Бургас
Марти,чакам да пишеш.Дано отмине това повръщане!Много е гадно!

# 62
Здравейте, момичета, аз тук съвсем му изтървах края, дори преди малко разбрах, че имало нова тема. Нямам време да ви изчета, че моя беб ревтуни и иска постоянно на ръце и то само в моите, но се надявам всички да сте добре.  Hug
Марти, дано се оправи момченцето ти по - скоро Praynig

# 63
Добро утро на всички,

дано сте добре и да пишете по късно, Киара как си?

Ние се наспахме много добре, имам предвид тати и Гоши, за себе си мога да кажа, че усети ли че съм будна беб почва да шава и не спира  newsm78

Марти, миналия месец в началото бях в твоето положение, като отидохме в Токуда казаха че е вирус, не ни приеха, но пихме АБ, защото кръвната картина беше изцяло не в норма и се оправи детето...ама знам какво е и стискам палци да се оправите скоростно  Praynig

Хайде поспаланки, до по късно, гушкам ви   Heart Eyes Hug

# 64
Добро утро и от мен момичета. Малко е късно за утро, но все пак е преди 12ч. Laughing
Снощи гледах "горещо" с венета Райкова и много се разстроих - хем не искам да гледам такива работи, хем не можах да превключа канала Tired

Марти, дано скоро да се оправи детето Praynig

Хубав ден на всички   bouquet

# 65
Марти, стискам много палци детето да се оправи бързо Praynig.

Джулс, док  едва говореше като  се чухме, представям си колко народ е минал през кабинета му,и то в  съботен ден. Ама виж- всичко си ти е наред:)) Аз питам каква ми е МБ и той казва:"Амииии  на доста активна  жена" Joy....вагинозата не  се хваща по полов път,ама  ми стана смешно:) Джулс, явно аз след серклажа, а ти след операцията. Thinking
Кажете ,моля, добри лактобацили за пиене.Няма да  слагам тях вагинално.

Киара, дано спиш сладък сън още:)

Бебс, и аз гледах Горещо и  се разстроих,  оперирали са момичето май в МД,нали? Там  не са я изчистили добре Confused.

Ди ва, малък беб го  гледах на снимка, много сладък Flutter.

# 66
От Токуда ни пратиха в Инфекциозна болница без да го прегледат Twisted Evil Нямали такива специалисти и не било бъпрос на пари newsm78 В Инфекциозна казаха, че не за антибиотик и ще го включат на системи и аз си го прибрах Cry Дано не съм збъркала, но от три часа не е повръщал а и много ме е страх от тази болница, че кой знае какво още може да хване Cry

# 67
Марти, много се чудя защо не са ви приели, лятото племенницата ми на 12 години имаше същите оплаквания + Т над 39, и веднага я приеха, лежа 5 дни в педиатрията, но още на 1 вия вляха АБ и я закрепиха. Добре си направила, че не сте останали в инфекциозна, аз 1 път ходих и така се изплаших, че гледам да не се сещам. Дано се оправи детенце,скоро, че като се тръшнат така и направо ти късат сърцето  Hug

Мини Маус -  активната жена  Joy hahaha

Бебс, и аз си пуснах сега Горещо, ама не издържах, щом Гоши дойде да ме гушка, много тъжно съм гледала, не го изгледах, а момичето е родило в Шейново, тази Ковачева там работи дето трябва някой да ходи да я гръмне  #2gunfire

И Киара започва да ме притеснява  Praynig

# 68
Мини, а на мен като се обаждах за МБ ми каза: Записвай сега: да .... си ... сменя мъжа"  Joy
Аз се опулих на телефона и му отговорих, че такъв не съм ползвала дълго време. Винаги се бъзика, страшен е док.

Марти, дано да е банален вирус и детето бързо да се оправи. В инфекциозна наистина по-добре да не ппадаш - не се знае с какво ще си тръгнеш.

А лекарите и болниците ни направо са ужасни. Но това изнудване за пари не го разбирам. Не всеки има възможност да си плаща, да умира ли да му се невиди. А и нали освен да ги родим, тия деца трябва и да ги гледаме с нещо. Не знам тия доктори в какво са се клели, но не и да работят за живота на пациентите.
Ох, много съм песимистична днес, не искам да ви скапвам настроението.

# 69
  • София
Аз репортажа не го гледах,не знам как имате сили за това.Явно аз съм с доста лабилна психика и в момента въобще не бих се подложила на такова нещо. Иначе историята я знам,много гадно заради това,че не са избрали екип, да си отиде едно младо момиче. Не искам да повярвам,че заради едните пари е станало всичко,така си рискуват реномето на болницата и т.н.Сигурно понякога стават и грешки,знам ли,през там минават хиляди хора,а и докторите не са безгрешни...
Аз мисля да раждам в Шейново(с избор на екип),че за там ще ни стигнат възможностите,просто нямаме 2500 лв за Токуда. След всичките вливания,лекарства,прегледи и изследвания спестяванията ни привършиха. Майка ми има приятелка там и дано ме насочи към свестен доктор. Освен да се моля да не ме споходи нещо подобно,друго не знам какво да направя Praynig

Марти,дано оздравее бързо детенцето ти Hug

# 70
Здравейте момичета!Как сте днес-Киара къде си мила?? Shocked
Аз никога не съм вхащала никакви бацили,вагинози и т.н.-как ги хващате,за какво става на въпрос- Rolling Eyes
Питах док.един път за изследванията ми и т.н.-той се засмя и каза-Нали правиш секс -кво искаш-супер си си Laughing няма ти нищо.... newsm78
Ако спреш ще ги навъдиш-незнам вече ме взеха на базик,та да видим др.седмица като пусна пак изследвания как ще са-дано не се хващат Online-хахахаха,че сте ме бъгнали- Joy hahaha
Хубав ден

# 71
Нимфичка, във всяка болница се случват подобни неща - никой не е застрахован. И добре че не се случват толкова често, но тази история е наистина потресаваща и тук не е намесена само Шейново, но и др. болници, които не са реагирали адекватно.

Да се надяваме, че при нас всичко ще е наред и ще попаднем на хора.

Момичета днес не сте много активни, дано да сте добре и да скитате с половинките си Hug

Киара ме притеснява със снощните болки. Не се появява, дано да е добре  Praynig

# 72
Зори, щом е така масово с тая вагиноза, да знаеш, че е от липсата на секс Joy Joy Ето ти го потвърждаваш. Така че никакво спиране на секса Laughing

# 73
  • София
Момента с болките на Киара съм го пропуснала. Стискам палци всичко да е ок Praynig

Аз за вагиноза не знам,но бяло течение си имам(последно микробиологията ми беше чиста),а секс не практикувам. Не ми се рискува, пък за мъжа ми да не говорим. Остават тука някви си 3-4-5 месеца, ще се издържи Laughing Иначе не съм си питала доктора може ли, не може ли, по едно време си го мислех, ама се отказах от идеята Laughing

# 74
Всички се притеснихме за Киара, ако някой от вас й   има телефона нека да пусне един смс до нея, да каже, че е добре само. Praynig

Бебс, за другите не знам, аз не мога да скитам. Ровя да видя кои са по-добрите  лактобацили за пиене. И слушам от часове хъркането на куч(поне той да е добре вкъщи).

Общи условия

Активация на акаунт