Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 116
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Мини, ние с теб сме закотвени на тези легла и диванчета, но съм решила, че ако изкарам до седмичките с 3, ще започна да се разхождам по малко. 

За лактобацилите не знам за пиене кои са, на мен ми предписа глобули, ама на теб ще ти ктанат много глобулите  Grinning

# 76
Аз пия през устата Лактофлор, по 3 пъти на ден, а през деня слагам и глобулка Лактажил, а вечер Утрогестана. Моля се за Киара и бебетата, дано всичко е наред! Praynig

# 77
Док каза,че  няма място за повече глобули,затова  орално.

Бебс,аз  се боря за същото, да почна седмица с 3 и да  опитам  да завлека едродупие поне до магазина.

# 78
Мини, като каза едро дупе, да се оплача - преди малко се мерих и .... +13кг  Cry Направо не знам откъде идват тия кила, ям малко, през деня основно плодове и кисело мляко, вечер месце. И сладкото намалих и пак се трупат Sick А започват и краката да ми се подуват, което не ми харесва. Утре ще ходя да дам кръв и урина да видим как вървят нещата.

# 79
  • Варна
Здравейте,
и аз се надявам от Киара да има добри новини скоро  Praynig

Мини - мисля точно Киара беше споменала, че пие линекс. И аз искам да си взема нкакви, преди пиех на аквасорс, но цялата процедура по поръчване и доставяне ми е малко дразнеща.

Аз да ви се похваля и да ви дам малко надежда - днес за първи път от 5 месеца излязох до магазин- замъкнаха ме до Хиполенд, другата седмица останалите от списъка. Повече от два часа не се издържа прав, но и това е нещо  Simple Smile Разглеждах в нета и кошарки - http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-27-16   като цяло са семпли, но изглеждат качествени.  Надявам се да ви поразсея малко  Hug

# 80
Мила, благородно ти завиждам за разходката. Преди малко и аз гледах брошура на Хиполенд  Laughing
А кошарките са много готини, знаеш ли на какви цени са?

П.С. намерих цени  Wink

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 18:17 от bebs_y

# 81
Зравейте милички Wink
Моя сладък Ники най после си е у дома Heart Eyes
Много целувки от нас и до скоро Hug

# 82
motoneti честито прибиране в къщи на малкия герой   bouquet Пожелавам ви да сте много здрави и щастливи цялото семейство.  Hug Hug

# 83
Мото, миличка, толкова се радвам за вас, всеки ден очаквахме да чуем тази новина  Hug Много, много се радвам че вече сте си вкъщи с Ники - нашия малък герой Hug Много изтърпя миличка, но вече всичко лошо е зад гърба ви и отсега нататък нека ви чакат само щастливи мигове с малката ви рожбичка. Имаме си нова темичка - на успешно олежаните бебчовци, където ти и малкия Ники имате почетно място. Чакаме ви там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618906.0 Hug

# 84
Мото, чудесни новини, честито, да е жив и здрав Ники, само радост да носи у дома, дано всички притеснения са останали зад гърба ви  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 85
  • Варна
Мото - безкрайно съм щастлива за вас  Hug Hug Hug Откога ви чакаме. От все сърце ви желая всичко лошо да е зад гърба ви Praynig Hug Hug Hug

# 86
Мото  честито прибиране у дома    bouquet  Дълго чакан и щастлив момент   Grinning  Желая ви да е жив и здрав и да ви носи много радост и усмивки и оттук нататък само хубави моменти   Hug 
Мила  браво за разходката   Hug 

# 87
Мото, колко се радвам за вас!!желая ви  топличко и здраво   порастване!!!

Бебс, аз на това се чудя, и аз ям предимно плодове и зеленчук, бял хляб не знам какво е, и пак 8 кила напред. А да не говорим за запека-вече нищо не помага,МИла ми беше казала за магнезиево мляко, и то спря да  действа:(((

# 88
здравейте.Мини-ям по 2-3 круши на ден от големите и нямам проблеми с тоалетната-пробвай на мен ми действа.Успех!Мотонели-добре дошла мила.От тук нататък само радост и щастие с малкия сладур.Като имаш време пиши как е бебчо и колко е голям-някаква информация-дано всичко лошо е зад гърба ви вече.До скоро!Лека вечер  bouquet

# 89
Мото, добре дошли у дома  Hug Hug Hug

Чакаме те в Родени да си бъбрим  Hug

Гушки на всички коремки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт