Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 117
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Не съм влизала два дни, ама нещо този уикенд голямо мързелуване падна! Simple Smile

Видях че Мотонети е писала и така се зарадвах за нея и бебето й! Супер новина, да ти е честито сладурка, много, много да Ви радва и всичко лошо да е зад гърба Ви! Simple Smile  Hug

Киара гледам че и тя нещо е зачезнала дано да е добре!

Мини, и ти си в леглото и си добре!  Hug Много се радвам, за което!  Simple Smile

Всички останали ви прегръщам и по-късно ще ви пиша пак! Simple Smile

# 91
  • Варна
Добро утро коремчета  preggo

Желая ви една спокойна и хубава седмица!!!

Чакаме Киара да се включи.  Hug

Мини - искрено ти съчувствам, след притесненията за бебето, това е най-големия ми кошмар... На мен лично круши не ми помагат, даже става по-зле, понеже ми подуват корема... но при много хора действат. С овесени трици пробвала ли си, на мен ми действаха, но много ми напрягаха стомаха и ще ги оставя за след раждането. Дано намериш някакво решение Hug

Мими - на теб в 24 пълни г.с. ли ти сложиха кортикостероидите?

Много  Hug за всички!

# 92
Добро утро.
Киара продължава  да липсва Sad, Sadдано всичко да е добре около нея Praynig.
МИлла,  разбираш ме..Колитните болки са ужасни, особено като е вечер, само параноии ме гонят. Добре,че  утрогестана ме унася малко,та не мисля  какво може да стане.
Триците толкова агресивно ми действат на червата.И от тях няма ефект.

# 93
  • София
Ох, миличките ми те  Hug
Знаех си аз, че трябва да се надигна вчера от леглото, ала нета не стига до спалнята, а и толкова ми зле беше, че ...

Не съм много по - добре, само ПМС болките изчезнаха  Praynig  Praynig Praynig

Писах и в отчетната, от петък следобяд, както се видяхме последно със Сигридов, тези двамата не са спрели. Вече минаха 2 дена и половина. Матката на камък по цяла нощ, никакви хапчета не ми помагат. Писах му на Сигридов в събота около 18:30, той ми се хилеше нещо. Juliа дето вика, че бил много зает.. прати ме в Токуда, ако ми приличало на контракция. А явно е бил на работа. Julia, в колко си се прегледала ти?

Реших да спра да ям.. друго не знам какво да направя. Пих сутринта един фреш, еднин млечен десерт и това е. Това папаверин с рецепта ли се отпуска? Искаше ми се да се консултирам с някой от Токуда, ама като не ми вдигат телефона...

# 94
  • София
МОТО, много, много се радвам за вас с Ники  Hug

# 95
Киара,
Ама наистина много се притеснихме, писах на Танчето от отчетната, да провери дали не си в Токуда, ама вика тц. Ако искаш мога да ти пратя някой мобилен на някой док в Токуда... Hug Hug Hug

# 96
  • София
Еййй, Танчето в Токуда ли лежи?

Вчера вдигнах кръвно 180/100. Направо си изкарах акъла. Такова не бях виждала на апарата  Grinning
Катето чисти у дома сега, после ще се моля на брат ми да ме закара до Токуда.. а как боли някой да те вози  Blush

Вие как сте, силвър? Четох, четох, ама какво прочетох?  newsm78 Нищо май.

# 97
Киарка, папаверина е без рецепта и се пие по две на веднъж, но моя доктор ми е казал при силни болки - спазмалгон.
Да споделя малко и за нас Sad Малкия още е зле, сутринта еиках текар от Торакс идано помогне, ако пак не стане ще ни приемат на системи в Торакс Sad
Оказа се много трудно с болно дете и бременната му майка с високо рискова бременност Twisted Evil От всякуде ни отказват помощ освен от Инфекциозна болница. Личната лекарка също ни препраща на там или в пирогов, линейки не искат да дойдат а защо ни върнаха от Тпкуда за мен е загатка newsm78

Гледах, че нямат клинична пътека за такива случаи,нно ние нямаме нищо против да си плащаме newsm78

Силвър, сестрати има ли нянанъв абонамент за Токуда?

# 98
Киара,
Танчето е в Токуда, а ние сме по диванчетата и не смеем да мръднем, дано се успокоят нещата при теб, и братчето да те закара и да те върне после Naughty  Hug Heart Eyes

Момичета след вчерашното изчезване на Киара, а преди това на Мини, ми дойде идеята да си разменим телефоните, че наближава момента когато Мила, Кари, аз, Киара, Мими и т.н. ще изчезнем за по дълго...поне да не се притесняват останалите, какво ще кажете ? Давам идея само ...

Марти, сестра ми е в Шумен, а племенницата ми ми беше дошла на гости и след морето беше лепнала този вирус, приеха я без проблем, а и на нас с Гоши никога не са ни отказвали лечение, той там е роден и само питат дали искаме да ни види определен лекар  newsm78, затова много се учудих, като писа че са ви върнали, само ако няма места може да ви върнат, иначе кой бяга от едни 500 лв. тогава за 5 дни толкова платихме ...

# 99
Здравейте момичета,

Киара, изплаши ни. А това кръвно си е много притеснително. Моля те отивай бързо в болницата. Сигридов понякога го хваща лигнята от преумора, но теб е добре да те види доктор. А сега как е кръвното? Да не си се притеснила и затова такива аномалии?
А Папаверина е като но-шпа, на мен не ми искат рецепта за тях. Стискам палци всичко да е наред с теб и с малките сладури  Praynig Hug

Мини, аз минах на закуска с 2 кивита и после сини сливи, но за сега няма ефект и от тях. А ти с тоя утрогестан няма начин да не те запече.

# 100
  • София
Марти, ужасно е това, което ви се случва. Пиши после какво да направили тези от Торакс. А Токуда да не би да са ви върнали, защото сте ходили в почивни дни или през ноща?

Нямаме си група във ФБ, но иначе можем да си съберем телефоните на ЛС-та към някой, и той да ги изпрати на още някой.

Бебс, не знам аз каква лигня го хваща, ама аз се бях разтреперила и му пратих някакви несвързани думи на смс, а той един ферман ми върна, пълен с усмивки. Да го изям или да го убия като се върне, това е въпросът Simple Smile

# 101
Киара,
група във face веднага може да се направи, стига всички да са съгласни, все пак са си лични данни телефоните  Joy  hahaha

Марти, ходили сме и почивни дни и през седмицата, за мен лично си е жива загатка отказа им newsm78, бих опитала пак, защото в инфекциозна по добре да не влизате сега, нито ти нито детето...

# 102
Ами ние ходихме в неделя сутрин.Имат ли такава практика newsm78 Аз днес ще ги разпитам подробно, защото с тези много деца и бебе искам да имам някаква сигурност.Иначе в сайта много са добре са се представили.

# 103
  • София
Ако си направим група във ФБ, тази темичка ще умре. Твърде сме малко Simple Smile Иначе ФБ, ако изключим бъгавината му, е по - добрия начин за комуникация.

Къде я мини?  newsm78

# 104
Киара, тука съм Hug.Като спукана топка ми свисти носа,  мъжът ми е болен и съм хванала хрема май. Инхалации правих, лигавиците в носа още повече се изсушиха, клеева тинктура пих. Пак добре,че е само носа, надявам се сумамеда да  ме покрие за повечко време и да не се  тръшна.

Марти, в инфекциозна аз не бих стъпила,  да не говорим за дете. Дано скоро  имате подобрение и да се намери някой да помогне -близки,роднини...за  гледането на децата.

Бебс, сливи, круши с  литри вода, не  и не:(А  аз не ходя ли  един ден ще се пръсна.

Общи условия

Активация на акаунт