Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 120
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Еее, как може, с АБ и да се разболееш.

Какво се мъчите с тия запеци, пийте по един дулфалак и си решете проблема .. поне днес Simple Smile Утрогестана запича яко, това е положението.

# 106
Киара, дифалака ме раздува буквално, почват едни болки зверски, червата  ми се чуват в другата стая, боли и много дълго след изхождане.Затова  го имам ,пия го,  но предпочитам свещи.

Не ми се е запушвал нос  от дете. А на бременните всички лигавици са подути.Едва дишам.
Я кажете, може ли обикновени капки за нос да  си слага бременна?

За всички

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 13:06 от minie mouse

# 107
  • София
Аз слагах някакъв физиологичен разтвор. Но не помага особено. Нали знаеш - опитай с морка сол и вода  Sick

# 108
Морска сол и вода в носа ли?Аууу, е как, аз си правих инхалация със сол и вода, само си изсуших носа.

# 109
  • София
Морска сол и вода в носа ли?Аууу, е как, аз си правих инхалация със сол и вода, само си изсуших носа.

Имаш опция да си купиш капки, които стават за кърмачета. Но трябва някой да ти я свърши тая работа. Парни бани с чай от лайка? Търси в нета някакви бабини деветини де, не може да няма.

# 110
Казала  съм на мъжа ми да купи Стеримар и ТАнтум верде, и за двете четох, че ефект нямат,ама...
Наливам се с чайове-лайка,мента,мед,лимони.

# 111
Момичета,

който иска нека прати на лични телефона си, ще направя един файл и ще ви го разпратя после аз, става ли така ?  Hug Hug Hug

# 112
Здравейте маминки  Hug
Марти  дано бързо се оправя детенцето   Hug
Мила  кортикостероидите ми ги сложиха в 23+5,за да може до пълна 24 г.с. вече да са подействали.
Приятен ден желая на всички   Hug

# 113
Здравейте момичета!
Исках да ви питам-кога се слагаха инжекциите за дробчетата на бебетата??Забравила съм-Предната бременост-Сигридов ми сложи една такава,не по схема и т.н.но кога беше не помня?Някоя слагала ли е скоро да ми припомни,че съм забравила.Да видим дали тази седмица ще ми дадат болничния?  bouquet

# 114
Мини, вземи си капки Виброцил, аз ползвах такива докато бях бременна, бързо ми помогнаха за хремата. Стават за бременни, нищо че пише, че не стават - то на всички така пише Simple Smile Продължавай и с чайчетата, ако те стегне и гърло хапвай прополки  Hug Уфф, запека е много неприятен и на мен нищо не ми действаше, дори и дуфалак. В родилния дом след секциото имах проблеми с газоотделянето и ми дадоха лактулоза - свърши перфектна работа само след 2 часа, но не знам дали става за бременни. Нямам време да прочета, че малчо се разбужда и ще си иска манджата, ако искаш провери.
Киара, какво стана с кръвното ти, ти ходи ли на лекар, не го пренебрегвай моля те, че високото кръвно е много опасно, а ти доста си го вдигнала, дано е било инцидентно  Praynig

# 115
Мини, нищо няма да ти стане като капнеш обикновени капки за нос веднъж два пъти, няма да навреди на бебето. Онзи ден именно по този повод споделих опасенията си от безсънието на Сигридов и като му казах че не спя над месец и не пия нищо, ококори такива очи, после му признах, че съм пила на два пъти Ривотрил и той каза че безсънието и нервността впоследствие е в пъти по вредна за бебето. Точно тези думи не очаквах от него понеже знам че не е привърженик на лекарствата, но идеята му беше че понякога, с идеята да не вредим на бебето, правим глупости и лишения, от които страдаме в пъти повече и ние и то. Относно часа: отидох в 16,влезнах към 18 и нещо и май бях предпоследна, Киара, дръж се Hug

# 116
Досега събрах 6 телефона... на Киара, Бебс, Зори, Мила, Мини и моя естествено...останалите недейте да спите, а ми пишете на лични  Hug Hug Hug

И за запека, в болницата ни черпиха рициново масло след раждането...много бързо действа...ама е ужасно на вкус newsm78

# 117
  • На един клон
Марти,надявам се Фандъков или който е от Торакс да са ти казали за Хидратин алфа,много е добро срещу обезводняване,но пак се дава през 5 минутки по лъжичка,също  спиране на всякакви храни и даване само на диетична по малко,пр. хумана или милупа НN,за повръщането  на моята дъщеря много добре   действаше вомитусхил Ц-хомеопатични свещички,но ако детето е вече с разстройство свещите не стават,трябва през устата или нещо чрез инжектиране...Като прочетох за неволите ти и не мога да се въздържа да не си кажа пледоарията,имали сме доста такива случаи с дъщеря ми.
Влезнах ,за да  преслушам Мото и как ме зарадвахте!Мотонетко,обичам те,нека всичко гадно остане зад гърба ти и да е мноооого здравичък Ники!!!
Когато се поокопитиш очаквам да ми пуснеш някоя снимка на скайпа.
А на всички други-леко мътене!  bouquet
ПС Дамен,а защо не си правите конферентни дискусии в скайпа?Ние така сме се събрали от едно време една групичка от Бебето и все още си поддържаме всекидневно връзка.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 15:30 от Кукумявка под прикритие

# 118
Ди ва, лактулозата е  дуфалака,   подува ме като балон:( имаше едни гръцки свещи глицеринови, ах,колко добри бяха, приятелка ми даде нейното   фармацевтично  наследство след раждане.

ДЖулс, сложих си по една капка ксилометазолин, дишам вече:)

# 119
Да ви се оплача - сутринта ходих да давам кръв и урина в Кандиларов. За да съм в една и съща лаборатория съм пропътувала от Люлин до Опълченска в задръстванията (нали сега съм временно при майка) и сега като се обадих за резултати ми съобщиха, че имало проблем и трябвало да ми повторят изследването за време на кървене и на съсирване. т.е. утре сутринта да отида пак #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо съм бясна  smile3511 А отгоре на всичко днес пак беше нескопосаната лелка, от която ми остават белези по ръцете ....

Общи условия

Активация на акаунт