Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 174
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Страхотна седмица ви пожелавам с много усмивки и положителни емоции  Hug
Деси, браво!!!  Heart Eyes Все така да учиш докато завършиш  Mr. Green
Поем  Heart Eyes Hug Надявам се тази събота да се видим  Praynig Пак съм на изпит  Rolling Eyes Laughing
Рони пропуснах да напиша колко страхотна е темата   bouquet
Миме   Heart Eyes страхотно бебешко парти!!! Двете с Диди сте много хубави,на теб ти отива да си бременна  Mr. Green
За всички болни деца и техните майки  Hug Hug Hug

# 121
  • София
Добър ден!

Малък понеделнишки отчет от най - сериозната мама: Blush

Винаги двама, винаги.
И в игрите, и в радостите.
На балкона.
ЩъРбчО.
С рогИте напред.
И челен сблъсък.
Сръдливка - Приказливка Laughing

Хубава седмица на всички ви! Heart Eyes

# 122
За последно не съм писала защото сме пак в една серия  Twisted Evil алергичния ринит ни погна пак  ooooh! край няма. Стиснете ни по едно палче довечера сме на лекар
Накараха ме да пиша 3 грейнали слънца едното и в действие  Wink Аничка Олче страхотни сладури  Heart Eyes
Десиии 5 е чудесно число  Hug
Мужду другото " болните" не са се спрели вчера изкъпаха компа на баба си и още мноого бели включително наш тати реши да ги запознае с воднити боички  ooooh!
Вчера Ники рева че иска на ясла ама с Мади не сама  Mr. Green доживях да реват за нея не от нея но заслугата е и на сестрите там ние сме и от любимките

# 123
  • Лудогорието
Минавам да се отчета  Simple Smile
Днес бяхме на преглед в Пирогов-евентуално сме на поредната корекция през март 2012 г. Иначе лекаря си харесва работата до тук  Thinking
Утре сме на второ мнение в Токуда. Три дни се борихме със зачервено гърло и температура- не исках да включваме антибиотик, но от три дни сме на антибиотик  Sad но поне от снощи няма температура. Упорит вирус ви казвам!

# 124
 Привет и от нас  Hug
 Хубав фото маТриал се е появил в темичката ни  Heart Eyes
 Ние сме здравички вече и от утре и на ясла евентуално, но таткото ни се връща тази вечер и може и да я пропуснем за да се бичат двамата мъже. Дребното така се е затъжило за баща си, че само да чуе че някой вика баща си и започва да пита с влажен поглед " къде е моят татиии  Cry"
 При нас истеричните пристъпи понамаляха, но вече официално го обявявам за равностоен опонент в какъвто и вид да е спор  Twisted Evil ... и няма, означава няма  ooooh! Но...предполагам е нормално, човек ... растящ, има си виждания и си ги отстоява. Тези дни ще ходя да проверя на едно място за плуване-казаха ми, че имат групи и с дребосъчета като него, пък да видим. Поне веднъж два пъти седмично ми се иска да ходи...да се наплацика качествено-и без друго всеки път с рев излиза от банята- водата та водата  ooooh! Другите спорти занимания ще ги издирваме на лято, когато и попадне във възрастовия диапазон в който сформират групи.
 Маймунка, лекарят какво мисли, това последна корекция ли ще е ? Миличкият Ванко, дано наистина е за последно и от тук нататък само хубавини да застигат цялото ви семейство  Hug
 Вери, радвам се че е всичко при майчето ти е минало добре . Дано този период при хубавата Габи мине бързо...а ти май не ни се похвали официално за нейните модни постижения / или съм пропуснала/  Heart Eyes
 Миме, страхотно семейство сте- Диди все по- красива става, а ти си разкошна бременлинка ...толкова ти отива  Heart Eyes
 Олче...твоите красоти са уникални- мога само да предполагам каква веселба е при вас. Дано бързо минат неразположенията ти и отново се включваш по редовничко  Hug
 Аничкаааа  Heart Eyes Hug това малко Ани е за изяждане- а на живо е принцеса от приказките- разкошна дърдорлива, обичлива и слънчева млада красавица...ама то с такава майка как ли иначе  Hug Много си ми залипсвала, ще се видим когато дойдеш  Hug
 От около 3-4 часа го пиша този пост и вече ще го публикувам, че обикновено съдБата на най-трудно и най-мудно писаните ми постове е една и съща...загубени в интернет пространството и никога публикувани  ooooh!
 Целувки на всички дЯца !

# 125
Мерси за комплиментите за Анито  Heart Eyes Обаче е такова овнееее  Mr. Green И при нея като Сами няма не или няма  Crossing Arms Мен критикуват, че се налагам, но не познават нея  Crazy Най ме плаши като ми се заинати на някоя улица, че ще пресича сама, но се заинатява на средата на платното  ooooh! А че е обичлива, обичлива е, и непознати във влака прегръща и целува  Rolling Eyes Хем не искам да е дръпната,но хем не е хубаво чак пък толкова да раздава прегръдки и целувки  Crazy
На работа пък си имам проблеми, няма кой да ми вземе смяната в събота, когато имам изпит и май ще трябва да ходя на поправка или ако успея да се уредя на друга дата  ooooh!  нямам търпение да завърша, живот и здраве, и живота ми поне с една степен  да се опрости  Grinning
п.п еййй, то не отнемало толкова време да драсна някой и друг ред  Blush

# 126
  • София
Благодаря на Нани за включването по моя въпрос, макар и да беше сигурно в последния момент преди пътуването.   bouquet Надявам се да изкарате добре и чакаме разкази...
Та в крайна сметка, макар и с минимална вероятност ще си чакам сега 21 дена да видя дали и Гергана ще се "ошари". И се оттеглям от коментарите за срещичка, но си позволявам да дам линк към темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622652.new#new
Мисля си, че има и други софийски мами, които може и да не са я видели. Жабчето питаше преди време за коя дата е останала. Как са жабетата тази седмица?
Дани, а при вас какви са новините след снощния преглед?
Маймунка, да преборвате болестта бързо и дано приключите с операциите вече  Hug
Вери, радвам с х убавите новини покрай майчето ти.
Деси, ти си нашата гордост  Grinning. 5 си е страхотен успех!
Аничка, успех и на теб за изпита, дано се намери кой да те замести и да приключваш както си мечтаеш скоро с учението. Искрено ви се възхищавам, мами, за ентусиазма, с който съчетавате задачките.  Simple Smile

Олче, много мили снимки си ни показала. А "винаги двама" е страхотна и като заглавие, и като присъствие  Heart Eyes
Аз малко наваксах със снимките тези дни, сега остава и да ви ги покажа, но по-късничко, че работата ме е подгонила.
На всички, които изпуснах (неволно  Blush) желая хубав слънчев ден и здраве   bouquet

# 127
Моми4ета,в4ера на деня на Християнското семейство,след седемгодишен,изпитателен срок с моят мъж решихме,4е все пак сме един за друг!Ние бяхме малко като в приказките :три дена яли,пили и се веселили!По4ерпете се за наше здраве:

http://www.ghs-flein.hn.bw.schule.de/sekt1.jpg
http://www.rezepte-guru.de/images/hochzeit/hochzeitstorte-3-etagen-2.jpeg

Скоро и снимков,доказателствен материал,първо в София,после и в другите градове Grinning

# 128
  • Някъде там...
Честито, Мара Подробната! Да сте живи и здрави, да напълните къщата с деца.  Mr. Green Да има много мир и разбирателство в дома ви! Hug

Деси, честито и на теб. Отличничка.  Laughing

Джиема, на ясла са. Да видим докога... В събота бяхме на театър, половината деца и възрастни в залата бяха болни. Twisted Evil  Аз се тръшнах вече, те още държат фронта.

По темата с коледните подаръци да ви кажа, че в Ларедута има много хубаво намаление с кодчета за минус 20 евро.

# 129
Честито Мара Подробната! Мир и любов във вашия дом изпълнен с радост от детски смях!   bouquet
Деси браво за много добрата оценка  Hug аз обаче така и не разбрах какво учиш? Blush
Аничка хайде късмет и скоро да завършиш колко още ти остава?
Джема дано я подмине Герито Praynig
Олче както винаги ти си ни най-сериозния фотопапарак, много сладки и пораснали Винаги Двамата хубавци Heart Eyes
Рони как е Мимето, слушка ли?
Хубав ден от мен   bouquet

# 130
Честито на Мара Падробната дълъг семеен живот и ново попълнение в семейството   bouquet
Отчета от прегледа една торба хомеопатия и търпение  Tired
Нищо им няма освен задна хрема и зловеща кашлица Дано до края на седмицата се оправят и другата да сме по редовни на яслата че вече се чудя с какво да ги занимавам. Тази сутрин се облякоха с уговорката че ще получат подарък и докато не излезнах да им купя не ме оставиха намира сега творят на новите тетрадки с моливи  Mr. Green
Жабче дано изкарат по дълго на ясла бандитките  Hug
Маймунка дано днес те чули хубави новини от докторите и милия Ванко бързо да се оправя

# 131
Ние днес бяхме на контролен преглед- Саши още кашля, но се оправя. 5 дни пи антибиотик,а на ясла най-рано в понеделник ще го пусна. Мишето има маалко останали сополки, но иначе е добре. Зъбите го мъчат, а той мъчи нас.  Mr. Green
Маре, честито ви решение. Нека е благословено, Бог да закриля семейството ви и да изпълни дните ви с радост.
Мимее, зло да те забрави (всеки път късно се сещам)- много си хубава и бъди все така щастлива и заобиколена от обичащи те хора.
И други пропускам, но не е нарочно...айде толкова ми отпуснаха.

П.П. Софиянки, свързах се с Таласъмчетата. Подробностите в другата тема, да не досаждаме тук.  

# 132
Здравейте и от нас! Hug
Каня се от няколко дена да пиша и все не смогвам или едно детенце тука ми изключва компютъра! Laughing
Ния не е оздравяла напълно, но благодарение на съветите на Вери найс и Жабче вече е много по-добре и скоро ще я пускам на ясла.Благодаря на всички, които се отзоваха и ми отговориха почти веднага  bouquet.Съжалявам, че не можах да пиша по-рано.
Иначе при нас няма нищо ново, освен, че има голяма вероятност след няколко месеца да заминем за Катар.На мъжа ми му предложиха работа там.Офертата е много добра.Обзело ни е голямо вълнение.Непрекъснато мислим за това.Еуфорията е пълна.Все пак още не е 100% сигурно.Докато не се качим на самолета няма нищо сигурно, както се казва.
Мара подробната, честито и от мен!  bouquetЖелая ви много щастие!!!
Маймунка, дано всичко бъде наред при вас!И отново се надявам това да е последната среща на Ванката с чичо доктор.Като толкова си харесва работата, защо пак и пак трябва да ходите? Rolling Eyes 
Успех на двете ни ученички Деси и Аничка!!! Hug

# 133
Влизам с бърз въпрос, знам, че тук ще ми отговорите.
Вики пак е със сополи. Взех направление за натривки на носа и гърлото. Трябва на гладно да й ги взема вкъщи, нали? И после ги нося на лаборатория?

Принцеске, радвам се, че Ния е по-добре. А това за Катар звучи много вълнуващо, екзотично...

# 134
Вери на нас док ни взе натривка на нослето в понеделник вечер беше си яла за гърлото не знам иначе аз си ги нося и взимам от микробиологията А мисля че в микробиологията също могат да ги вземат  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт