Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 178
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за милите пожелания,моми4ета!Страхотни сте  bouquet

Принцеске,Катар зву4и просто фантасти4но!Стискам палци да ви се наредят нещата Hug

На вси4ки болни4ки много здраве им желая!
И преди да забравя,

4естит Имен Ден на вси4ки,които носят хубавото име Александър и Александра!

# 136
  • София
Мара Подробната, честито ! Дълъг семеен живот и много щастие ви желая!

Вери, за носен секрет не влияе по кое време на деня се взима и дали на гладно, но за гърлен за съжаление не мога да дам инфо. Не са им взимали на моите до сега. Дали не можеш да питаш в лабораторията и направо там да си й вземат? Ти как мислиш да й ги вземеш? За носен на мен ми даваха специална клечка (не знам как да го нарека  Embarassed) в нещо като епруветка.  Не знам до колко помогнах....

Принцеске, стискам ви палци да се случат по най-добрия за вас начин нещата с работата на мъжа ти.
Пу-пу.  fingerscrossed А ти се оправяй бързо! Хареса ли им на театър?
И аз искам да ги заведа, но точно присъствието на болни ме притеснява....

# 137
Вери на нас ни взимаха натривки в сити лаб. За нослето е без претенции но за гърлото се връщахме на другия ден защото детето трябва да не е яло и да не са мити зъбите. Но там на място ни ги взимаха. Ти щом знаеш как да ги вземеш ще е още по лесно, че Самуил опищя света от глад  ooooh!

# 138
  • Някъде там...
Джиема, хареса им. Пак искат да ходим. Но мисля да се въздържа за известно време, че наистина имаше много болни в салона, а освен това беше и студено. В яслата има през седмица куклени постановки, ще ходят там. Иначе геройски издържаха един час представление, само накрая Йоана взе да мрънка да си ходим като изчезна вълка. И беше разочарована, че не е точно като в приказката.  Laughing

Принцеска, радвам се, че Ния вече е по-добре.  Hug Това за Катар звучи много добре. Време е да ви потръгне.  Grinning

# 139
Мара Подробната, честито!

Princessa, дано да стане, изглежда като да е интересно и печелившо начинание.

Ангел може би е единственото дете на планетата, което да обича рибено масло. Иска си по едно от моите рибени хапчета и дъвче капсулите, явно му е вкусно. Доста силно мирише на риба, но не е неприятно- но се изненадах, че на две годинки му харесва този вкус.

Да ви кажа, че на две годинки може да е нормално децата да искат нещо, да не могат да се изразят и да се тръшкат. Но има индивиди, дето и на 32 го правят:)

# 140
  • София
Обещаните от мен малко снимки: http://jiju.snimka.bg/children/2011.583607.25679347
Госпожицата продължава да е със собствено мнение по въпроса с ресането - само, когато е на кеф или се опитва все сама да свърши тази работа, но не се получава добър ефект Simple Smile.
Имаше малък напредък миналата седмица, когато почна да й харесва баткото да й помага в сферата на преобличането и ресането - голям кеф за мен  Grinning. Та на него се разрешаваше да върши това свещенодействие, даже и аз можех на финала да му помагам.  В един от тези дни я взимам от ясла (където също хубавичко я сресали след сън), но слагаме с 300 уговорки качулката и аз й казвам, че може малко да развалим прическата, но вкъщи ще оправим нещата. Тя отвърна: "Дааа, Емо пак тЛябва да ме сЛеше, щото съм ЗАЛошена."  Mr. Green
Усмихнат ден на всички.  Hug

# 141
Jiema, голяма сладурка е госпожица ЗаЛошена! Grinning
Все си мисля, че баткото не може да пренася варицелата. Нали е с изграден имунитет срещу нея, а и заразния период на тази болест е 2-3 дни преди обрива и по време на него, докато е с Т. и пъпките са с мехурчета.  newsm78 Според мен ако не я водиш в градината, за да има контакт с другите деца в групата - няма да се зарази.

Виж, при нас положението е обратното. По закона на гадостта това се очакваше. Мама е далече, Кикича е с варицела + висока Т. Tired Изби 3 дни, след като заминахме Tired. Баткото я мина без Т., но уви - малкото ще се поизмъчи.  Cry

Мамасита, наш батко обича Рибчо, но го пие с течност, а Кикито си го кльопа и дъвче баш, като парче сьомга.

Поздрави от мъглива и мухлясала Англия. Joy Не, че не я харесвам, но днес е първия слънчев ден и отиваме в местния парк. Утре пак сме на обиколка из Лондон, че не стигнахме до прословутия мост.  Изумена съм от подземната им метро - мрежа. Снимки после!  Hug

# 142
Nanny, завиждам ти. Мога да изкарам живота си в Лондон- дъжделиво, но меко време, страхотна растителност. Разбира се, стига да не се налага да бачкам, корпоративните зомбита бяха култови.

На екскурзия ли си? Ако си, заслужава си да отделите ден за Хемптън Корт, макар че сега градините няма да са цъфнали- но официалната градина с тисовете ще е пак интересна.

# 143
Марчеее, браво, булка! Безоблачно, любовно и ползотворно да ви върви и договореното съжителство!     bouquet Страхотна шаферка, можете бизнес да въртите с нея.  Heart Eyes
Нани, да избива гадната шаркавица, че да не се тревожиш от разстояние повече от многото ти тревожност.  Hug Разбийте им от разходки улиците и забележителностите на тез Лондончани.  Grinning
Мммм, че е хубава тази ЗАЛошена Гергана.  Heart Eyes (ние въртим бартер засега - аз давам да ме нареши мен, а Марчето ми отпуска едно кичурче да й среша аз  Simple Smile)
Вери, дано да са чисти пробите. Или пона да се разбере причината.
Жабче, оздравявай.  Hug
Миме, нали си знаеш, че трябва да си ни под наблюдение. Много редовно да ни разказваш за Диди, че скоро ще трябва да ни разказваш по две.  Heart Eyes  Hug

Мен ме тръшна един гаден ухобол. От дете не съм била поразяване в тази част на телосложението си. Лекарката каза, че ще живея. Дано наистина да не е вирус, че не ми си мисли колко ужасно много може да го боли едно мъниче.  Confused

ПП Рая, да изберете най-правилното решение за вашето семейство.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 15:37 от рони

# 144
  • not found
Хей , момичета здравейте  Flutter
Като гледам снимките всички дечица колко са пораснали  Crazy , растат и хубавеят  Heart Eyes
Болните да оздравяват   bouquet

# 145
  • Някъде там...
Не се измъквай по тъч линията, давай снимки и ти.  Mr. Green

Рони, здрава съм вече, но благодаря.  Crazy Да живее домашния сироп от бъз! Най-доброто лекарство за настинки. Децата все още се крепят и посещават яслата, като да не повярваш.

Нани, дано все пак леко я изкара Кико шарката.  Hug Весело изкарване из Ингилизко. Там никога не съм ходила.

# 146
Днес ще помоля всички мами от София да се завъртят насам http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622652.30 вкл. и тези дето отдавна не са се разписвали в "присъствената книга".
Айла, Жабче, Вили- специална персонална покана  Hug
Понеже отдавна не съм ви го показвала- това е един прасчо, който си бърше свинщината

ПП Дани  Hug. да се опраят бързо малките душички и да не те тормозят много.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 10:33 от i√k@

# 147
Нани да си прекарате добре в лондон макар и да е мъглив  Hug На Кико леко да му мине баба шарка
Жабче все така да сте  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Много хубава Гери макар и рошава / и ние сме от тази компания  Mr. Green/ и сладък беладжия Сашко  Mr. Green важното е че почиства след себе си  Mr. Green
Принцеске дано плановете за Катар се осъществят успех  fingerscrossed
За нас не ми се говори щото отново съм в една огромна дупка от която няма измъкване  Tired
Затова и рядко пиша
Децата приключиха с яслата за този месец и другата седмица ще сме в къщи със сигурност Мади е с изолирани 2 бактерии една от който много упорита съответно пак е на АБ + хомеопатия  Tired на Ники в понеделник ще пускам микробиология и ще видим какво ще изкочи не съм обнадеждена  Tired
Приятен ден от една мама напът да изкука

# 148
Хаха, Саши е подготвен вече за срещи с мацки.  Simple Smile
Дани, няма да се даваш. Дано всичко с изследванията на Ники да бъде наред.
Golden*Carnival, как е Тони? Не бягай така по тъча. Цяла вечност не си писала.
Извинявай, Олче че пропуснах твоите кадри да спомена. Страхотни са с тяхната неразделност и усмивки винаги.  Heart Eyes

Хайде, малко снимка от нас.
http://glorimaria.snimka.bg/family/esen-zima-2011.623721.25685595

# 149
  • София
Все си мисля, че баткото не може да пренася варицелата. Нали е с изграден имунитет срещу нея, а и заразния период на тази болест е 2-3 дни преди обрива и по време на него, докато е с Т. и пъпките са с мехурчета.  newsm78 Според мен ако не я водиш в градината, за да има контакт с другите деца в групата - няма да се зарази.

Ей това точно двама лекари не можаха да ми дадат читав отговор. Аз да си кажа честно предпочитам да я изкара като малка (все пак момиче е... един ден бременности и т.н..), дали сега  е момента - не знам. Така ни е графика, че аз взимам първо нея и после заедно баткото. В градината се изчаква във фоайето, но се случва да взимат и друго детенце и 2-3 мин. да сме на една територия... Simple Smile Повече се притеснявах за контактите ни с чужди деца, за моето аз си поемам отговорността. Но предупредила съм всичките ни близки, с които се виждаме и го правим след като са ми казали, че се чувстват ОК.
Стискам палци на Кико да я изкара колкото може по-леко  Hug.

Благодаря на мамите казали по една добра дума за рошавата ми мома  Mr. Green
Всичките кадри на наборчета са много хубави - спретнат чистник Саши  Heart Eyes и разхождаща се красота МаЛия  Heart Eyes.

Миме, тези дни са празнични при вас - хубаво да си ги изкарваш със семейството, да ни покажеш някой кадър, пък и да ни разкажеш как си Simple Smile

Дани, дръж се  Hug Дано отминат скоро тези проблеми при тайфунките и да те радват само с белички. Simple Smile
Вери, стискам палци и при Вики да няма нищо тревожно.
Рони, дано и теб те е оставил ухобола.

Hug на всички и хубава събота - неделя

Общи условия

Активация на акаунт