Принцеске,Катар зву4и просто фантасти4но!Стискам палци да ви се наредят нещата

На вси4ки болни4ки много здраве им желая!
И преди да забравя,
4естит Имен Ден на вси4ки,които носят хубавото име Александър и Александра!
А ти се оправяй бързо! Хареса ли им на театър?
Това за Катар звучи много добре. Време е да ви потръгне.
.
. Та на него се разрешаваше да върши това свещенодействие, даже и аз можех на финала да му помагам. В един от тези дни я взимам от ясла (където също хубавичко я сресали след сън), но слагаме с 300 уговорки качулката и аз й казвам, че може малко да развалим прическата, но вкъщи ще оправим нещата. Тя отвърна: "Дааа, Емо пак тЛябва да ме сЛеше, щото съм ЗАЛошена."

Според мен ако не я водиш в градината, за да има контакт с другите деца в групата - няма да се зарази.
Изби 3 дни, след като заминахме
. Баткото я мина без Т., но уви - малкото ще се поизмъчи. 
Не, че не я харесвам, но днес е първия слънчев ден и отиваме в местния парк. Утре пак сме на обиколка из Лондон, че не стигнахме до прословутия мост. Изумена съм от подземната им метро - мрежа. Снимки после!
Страхотна шаферка, можете бизнес да въртите с нея.
Разбийте им от разходки улиците и забележителностите на тез Лондончани. 
(ние въртим бартер засега - аз давам да ме нареши мен, а Марчето ми отпуска едно кичурче да й среша аз
)

Да живее домашния сироп от бъз! Най-доброто лекарство за настинки. Децата все още се крепят и посещават яслата, като да не повярваш.
Весело изкарване из Ингилизко. Там никога не съм ходила. 

. да се опраят бързо малките душички и да не те тормозят много.
На Кико леко да му мине баба шарка

на Ники в понеделник ще пускам микробиология и ще видим какво ще изкочи не съм обнадеждена 

Според мен ако не я водиш в градината, за да има контакт с другите деца в групата - няма да се зарази.
Повече се притеснявах за контактите ни с чужди деца, за моето аз си поемам отговорността. Но предупредила съм всичките ни близки, с които се виждаме и го правим след като са ми казали, че се чувстват ОК.
.
и разхождаща се красота МаЛия
.
Дано отминат скоро тези проблеми при тайфунките и да те радват само с белички. 
на всички и хубава събота - неделя Препоръчани теми