Кравата Милка дава шоколад.
Кравата Тита на село дава мляко, кисело мляко и ракия.
Котаракът Алойшъс е опасен: "Ачи пипне, то напада!". Затова го гледа с респект отстрани.

Извинявам се закъснението, както обикновено

Както и много
за майчето ти, дано скоро има добри резултати! 
Знам, че са много упорити тези гадини! 
Оказа се, че има натрупване в организма от предозиране на лекарствата.Вече е добре и всичко е ок, но много се изплашихме.Лекарите няма да коментирам, че е дълбока и болезнена тема!
Много се изплашихме всички!
Като отидох да я взема още от входната врата я чувах, че плаче.Казаха, че била яла и спала, но много плакала и непрестанно гушкала куклата.Направо ми се реве! 

Аз каква зъбарска история мога да разкажа,не е истина 

.Да ти кажа Тамир също не иска да излиза.Предпочита даси седи у дома и да си се забавлява сам. Днес излизахме на разходка, тук е все още прятна есен
, е не беше много ентусиазиран,Но пък като се намери навън е тича си с кеф човека и аз естествено хаха след него нали форма трябва даподдържам
.

с двете ръце? 
Бързо да й минава на Вики. Вие за пръв път ли й пускате секрет за изследване, преди имала ли е тази бактерия?
Ще се справите с всичко, не се тревожи 
"Ходка мамо, да ходим ходка" и ако имам неблагоразумието да откажа
Но си мисля, че е така защото в къщи му е скучно- все имам нещо да свърша и не играя много много с него 
Голкова ми е трудно да обясня на Самчи защо го няма татито отново и кога ще се върне- толкова е тъжен когато го вземам аз сама жт градина. Госпожата днес дори каза, че Сами й разказвал че неговия сати е много хубав и най-добър, че много се обичали и спяли гушнати и ей сега щял да го вземе за да ходят да разходка...и хоп появявам се аз да го взема

. Нелеките компромиси на родителите, които са огромна бездна за дечицата. 
Сега ще си лазя по нервите да върна нещо малко по-безшумно от бормашина. Унимарк. Никакви параметри няма за това чудо. Нито микрони, нито атмосфери ... Та затова явно са ми дълги краката де. 
Препоръчани теми