Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 206
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Рони тук съм 2в1 има време до 16ти декември  Joy
Според моя доктор събитието ще е около пълнолуние, което е към 10ти декември Joy
*Хъркането* на Диди завърши с антибиотик, заведох я най-накрая на доктор, накара ми се че я държа повече от 3 седмици без преглед, каза че не е сериозно но чува и в дробчетата леко хъркане, та понеже чакаме скоро бебе реши да я изчистим с АБ и да чукна на дърво пие 5 дни и това гадно хъркане изчезна, дано не се появи пак скоро Praynig сега мен мъчи една тиха задна хрема и леко зачервено гърло, ама няма да се дам  Crossing Arms
Целувки за всички Априлчета от нас с Диди и бебче  newsm51

# 181
  • Някъде там...
Рони, то и нашият инхалатор не е много безшумен.  Wink Ама поне сме го изпитали, че действа и си го търпим.  Laughing

Миме, леко раждане.  Hug Стискам палци да не се разболееш.

Ние пак сме болни. Удържаха почти 2 седмици (без 1 ден) на ясла и се тръшнаха. Йоана както винаги кара леко - сополки, кашлица от време на време. Яна обаче ме притеснява сериозно. Гласът й е пресипнал, текат сополи - река. И кашля ужасно, такава кашлица май никога не е имала. Дразнеща, дълбока, лаеща. Ужасно ми е притеснено. По закона на Мърфи пак е болна през уикенда, когато има само дежурни лекари на разположение.  Sick
В петък не бяха на ясла, гледаха се с баща си вкъщи. Той трябваше да я заведе на лекар, но не го направил и съм му супер ядосана. Преценил, че нямало нужда. Но на мен ми е ясно, че не му се е занимавало. Нямала била сополи, само покашляла... На ти сега нямало й нищо.  Crossing Arms

# 182
Рони, когато споделяш лафчета Мариини умирам от кеф  Joy Понякога имам чувството , че си е изпреварила яко възрастта - така мъдро говори...ако бяхте по близо с удоволствие бих я хапнала  Blush Heart Eyes
 Жабче  Hug Дано все пак таткото излезе прав и утре сутрин си намериш из леглата две здрави бонбонки  Hug
 Миме, наминавай по често насам  Hug
 Бен всеки път искам да ти напиша...но не знам какво Hug Това през което ти се налага да преминаваш е ... просто евала за силата която имаш, но заради най-сладка Дали всичко си заслужава, сигурна съм  Heart Eyes Дано много скоро всичко се подреди по благоприятен за вас двечките начин!
  При нас Единственото ново е желанието на дреб да ми се извини когато извърши нередност и изреждането на разтапящите сърцето : " Мамо, ти си моЙта любоф...мамо,ти си моЙто сковище /съкровище/, мамо,аз много те бичам, мамо ти си мой пЛиятел " и вече най-любовното чувство се изразява с "Аххх мамоооо, ти си мойта майка"  Heart Eyes Joy Сигурно ще си отгледам неповторимо гевезанче, но така ми топли сърцето, че не мога да се спра да го мачкам и целувам  Blush ... и тъй като няколко пъти ми направиха забележка за това ми поведение да си ви препитам- как сте с гушкането и цИлюфките? Стараете ли се да ги ограничите или при всяка удобна минута им се дахвърляте на дребните  Blush ... особено рано сутрин, рошави,меки и сънени...как да устои човек... Crazy

# 183
поем аз си я гушкам и мачкам при всяка възможност!!!
яслата за сега няма да я сменям защото може да има едни промени при мен. В тази връзка стискайте ми палци утре сутрин  Grinning

# 184
О Поемке, гушкаме си се и се целуФкаме когато си решим и когато си искаме, даже и по улиците. Тук нали за все запекани  Laughing, та не ми пука хич.
Жабче, кураж дано да се е разминало.
Момичета днес е Св. Варвара- дано да преминават болестите на дребчовците леко !

Ето една виртуална питка / реалната е във фурната - да видим резултата след малко  ooooh!/

# 185
Belbey, не бях чувала за св. Варвара , но мирбеше интересно да прочета и науча  Hug Да покажеш и реалната питка после  Blush
 Ани стискам палци от сега  Hug

# 186
Поемке- резултата не е за показване , честно.На външен вид не е лоша, абе и на вкус ама не ме удовлетворява резултата.
От днес започват Св, Варвара. Св, Сава/ утре/ И Св Никола- три дни празници

# 187
Днес моя татко има рожден ден! Пожелавам му да е жив, здрав и много щастлив! Ние много си го обичаме и му желаем да е дълги години близо до нас!
Почерпете се с една виртуална тортичка със шампанско да му е сладък живота! Simple Smile

# 188
Здравейте на всички- малки и големи.
Държим сега фронта на яслата. Аз го оставям сутринта а баба му го прибира към 16 ч. ..спирам с писането събуди се.

# 189
  • Някъде там...
Миме, честит рожден ден на татко ти. Да ви е жив и здрав!  Hug
Ти още ли ходиш на работа?  newsm78

Какво ти разминаване, вече 4 ноши не съм спала. Чак тази сутрин започна вече да отхрачва, досега само бухаше до припадък. Йоана си кара леко, както винаги. Яна доста сериозно - ужасна раздираща кашлица, от която не може да спи, сополи - река, а от вчера и конюктивит. Поне температурата спадна трайно. Мисля, че го пребори, пикът беше събота-неделя. Отървахме антибиотика според мен. Днес ще я водя до педиатърката да видим какво ще каже.

# 190
  • София
  Жабче, стискам палци най-трудното да е минало и вече да сте здравички  Hug
  Моите са добре на ДГ, само дето баща им ще е в Македония точно на Никулден и съм леко ядосана, но няма какво да се прави. Надявем се чу уикенда покрай срещичката, ще го отпразнуваме отчасти  и с  деца, тъй като вторник няма как да се получи.

# 191
Жабче,дано да е отминал тежкия момент. И дано да се оправите до неделя, че и вас да видим на срещата в "Таласъмчета ООД".
 Саши днес го оставих в къщи. през нощта ми се стори топъл и нещо вътрешно ме човърка, реших да се доверя на интуицията си този път и да не рискувам да се влоши. Току що се събуди и ще го поизмъча днес  малко витамини и бабини илачи, пък  да видим. И тук, за пореден път ще ви подканя, да довършим уговорката и подготовката за срещата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622652.msg20424800#msg20424800

# 192
ани4ka, когато имаш време би ли споделила какви съвети ти е дала психоложката за тръшкането сутрин? Имаш едни силно стиснати палци от мен!

princessa raia, много късмет на новото място! Хубавото, когато човек прави такава крачка е, че нещата могат да станат само по-добре, а ако не са по-добре, винаги ще имате къде да се върнете  Hug

рони,  ама хич ли не иска Мрия да върви? Да не е нещо от обувките-защо не пробвате да ги изчисти и да си походи из вкъщи с тях  newsm78

Като заговорихте за докторантите и науката- имам приятелка,която завърши докторантура в Германия и там се занимава с наука-договорите и се преподписват всяка година като има минимум статии, трудове, проучвания и т.н., които трябва да е публикувала през годината,за да и се поднови договора-тя самата е много доволна от това,защото така човек не се отпуска и постоянно се развива.

very nice, милото Габи!  Hug Никой ли не успя да открие какво я мъчи? Тя с никого ли не иска да сподели?

Мимето*, ти се отчитай по-честичко,че се вълнуваме с теб!

poem, и аз имам същия малък манипулатор  Heart Eyes като почне да ги реди и просто ми разтапя сърцето.Аз от сега съм се предала, оставали съм на таткото да държи дисциплината  Blush Макар,че понякога така ми се качва на главата,а като ме ядоса много и ме заболява коремчето  Sad

Ние миналата седмица имахме сополи и не го водих на ясла. Вас по колко дни ви държат сополите?

# 193
  • София
Разписах се в темата за срещата. (Не че, има нещо ново Laughing).

И в тази се разписвам, не че пак има нещо кой знае какво. Но поне да пусна няколко снимки:

"Пантелей"пътник. Simple Smile
Най - кроткото овнЕ.
И по - ангелската страна.
Макс и Мориц.
Зимно - есенни листа. Mr. Green
Велкин. Heart Eyes
"Амина". Mr. Green
Дружни магарии.
И позиране.
Листо - и котко-любителката.
Другата "дъщеря". Laughing
Също така "стои" на едно място.. Mr. Green

На всички болни, недоволни Mr. Green, кисели и в-период-набори стискам палци бързо да преборват лошото и да се настройват на празнична вълна. Heart Eyes

поемка, малко ни е даже отчитането ти.. пък и на сухо ни държиш (без снимки). Crossing Arms

ани4ka, напълно си си в правото да изискваш по - нормално отношение от персонал, все пак не се грижат за Ани безвъзмездно, нали така? Стискам палци да се справите леко и без повече драми, със ситуацията. Hug

Миме, вълнувам се с теб, все едно аз ще раждам. Blush Crazy Heart Eyes

# 194
Исках да ми стискате палци за днес защото потвърдихме бременност  Mr. Green ОООбаче още не се радвам много, поне докато не мина прегледа на 29-и и не регистрираме сърдечна дейност. Не ми честитете и не се радвайте  Laughing само стискайте палци всичко да е наред, че много се притеснявам още  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт