Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 211
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
как сте с гушкането и цИлюфките? Стараете ли се да ги ограничите или при всяка удобна минута им се дахвърляте на дребните  Blush ... особено рано сутрин, рошави,меки и сънени...как да устои човек... Crazy

Ами как- като се натъжи, идва за силна гушка. Като се успокои, казва "потово гушкането" и си отива. Тази нощ се събуди и вика- "Мама гушне малкого муминче!". Понякога го играе меко котенце и се гали. Още от раждането е гальовен и ако може, ще е залепен за мен. Не ми пречи.

Целува всичко- най-смешното е, че целува варените яйца, защото са много вкусни и ги обича. А и да им се извини, че ги е счупил:)

# 196
  • Лудогорието
И аз да се разпиша в кратката почивка  Simple Smile
Борим сополи с  Ванко от десетина дни, от вчера е на АБ капки за нос. Има ефект за сега. Баба и дядо дойдоха през уикенда и го намачкаха хубаво. Той си показа всички номера пред тях  Heart Eyes
Поем и аз мачкам и целувам дребосъка по всяко възможно време-стига да не се дърпа  Wink Когато пораснат няма да ни дават да го правим, сега му е времето!
  ани4ka  fingerscrossed
На Ванката му подариха кормило , скоростен лост и педали за комп. и сега е ето така  newsm01 -голяма радост. За тази цел трябва да пришием и плейстейшън, ама да видим кога ще е. Струва ми се малък за това  newsm78
Оп, почивката свърши-до скоро!

# 197
Аничка,  Praynig и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Всичко ще бъде наред и Ани ще си има един малък щур пръв приятел в живота, когато му дойде времето.
Нежничка е Марчето. Много нежничка. Усеща се кога направи нещо нередно и гали, целува, веднъж ме сложи да си легна, а тя ме зави с толкова нежност. Целува вечер тати, за да не плаче. Има и опака страна де.
Жабче, бързо да оздравява Яна. И на Ванката да му изчезват сополите.  Hug
Аман от кашлици и техните усложнения.  Confused
Деси и Анито са в болница, за да лекуват ужасии кашлични.  Confused
ЙоЙо, само навън не ще да ходи. Обувки удобни за такова тясно и дълго стъпало с много тънко глезенче почти е мисия невъзможна да се открият, но не е от обувките, защото с абсолютно всякакви отказва да ходи. Днес пу-пу беше много добро дете и походи доста покрай отиването до Вита. Заради 3-тата сливица вече 3 нощи не сме спали. Секретите не изтичат през нослето, а се връщат назад. Тази седмица ще си бъдем у дома.

Сега ще се поразтуша малко с красотите на Олчето.

# 198
Днес моето мъжле има РД. Почерпете се за негово здраве, че има нужда:

За гушкането-искам постоянно да я гушкам, но заради ревността на Габи трябва да се ограничавам  Close. Гледам да го правя, когато я няма в стаята.

За Габи-разбра се причината този път. Постоянно я питам какво я тормози, тя не се сеща нищо конкретно. Бях я записала на едно математическо състезание, пикът на ревовете беше вечерта преди него, бяха при нашите с Вики и вечерта ревала много, но преди да заспи. Била много притеснена как ще се справи и да  не ме разочарова Confused. Като разбра след състезанието, че въпреки лошия резултат не се караме, се успокои и си спа много добре.

Аничка, стискам силно. Много щастие ти желая! Hug

Бен, не знам за какво точно говориш, че не съм много с акъла си, но се радвам, че съм те окуражила. Наистина си в много тежък период, но след лошото винаги идва добро! Hug

И на Жабче ще кажа същото и  Hug, тежко е сега, но ще го израснат. Пак да ти досадя, но сте точно за хомеопат, точно в този момент. Дано болестите да ви заобикалят отдалече. Миме, и вас специално, както и всички останали априлчета.

Ние започнахме коледния месец, който при нас е с най-най-много поводи. В събота бяхме в свекърва ми на РД, днес-мъжа ми, и аз имам, и като се сложат и всички коледни празненства... Crazy

# 199
 Very nice, да ти е жив и здрав рожденника и честит ти празничен месец. Много хубава торта си сервирала.

Аничка, много силно стиснати палци имаш от мен.

Олче, големи сладури са всички, барабар с другата дъщеря.

Рони, Жабче, бързо оздравяване, че срещичката наближи съвсем.

Maimunka07 и вие бързо да преборите хремата.

Дано Деси скоро се разпише и каже как е Ани.

# 200
  • Някъде там...
Отчет след прегледа - проборихме го вируса, вече отхрачва. Кашлицата е била толкова зле звучаща, защото е някъде надолу, в ларинкса.  Confused

Вери, аз си взех добавките, които ми препоръча и ги давам редовно.  Hug Като цяло при Йоана ефектът е видим от всичко, което давам, кара мнооого леко напоследък, предимно само сополи като последния път дори и те й минаха рекордно бързо. Яна пък не беше боледувала от 3 седмици, но явно е имала да наваксва.

Честит рожден ден на вашия татко! Да е жив и здрав!

Бързо оздравяване на другарчетата в болестите.
Стиснати палци за Деси и Анито, скоро да излизат от болницата без усложнения.  Praynig

Ние украсихме вкъщи този уикенд, Децата много се радват.  Laughing Купихме си по-голяма елха, защото досега имахме само едно дребосъче за квартирата. Ходихме и до мола на Цариградско, има страхотна украса. Децата много се зарадваха на шейната и елените в естествен размер. Имаше и жив Дядо Коледа, но ги достраша да идат при него.

За гушкането - имам си големи гушли. И се възползвам, че знам ли кога ще ме отрежат.  Laughing

Отивам да гледам снимки.  Laughing

# 201
Привет   bouquet
Разписвам се  Mr. Green
Аничка имаш моята положителна мисъл, стиснати палци и съм сигурна че за нова година ще имаш прекрасен повод за празник Hug Praynig
Много силно стиснати палци за Ани и Деси да излизат бързо от болницата Praynig
Жабче да се оправя Яна и сладката и сестричка Йоана да си играят без сополи и кашлици Hug За мен да все още работя е по-малко часове вися в офиса, но на 100% си върша цялата работа както и преди, дадоха ми комп за вкъщи, та така ще е то е ясно как ви завиждам за тази 1 година майчинство  Mr. Green
Вери честит ти рожденник да ви е жив и здрав таткото! Hug Права си че този месец е все с много поводи, дано все приятни и без болести  Praynig Hug
За гушкането-ооо много се гушкаме даже повече от преди, е имаме си и ние обратна страна на медала Mr. Green
Олче  както винаги снимковия материал е страхотен-да ги нацелуваш двамата сладури Вели и Ени подобаващо от мен! Heart Eyes
Благодаря РониHug
За мен какво да ви кажа вече съм си едно едро хипопотамче около 74кг вече почна да ми тежи, та ще видим кога ще е събитието Joy

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 15:45 от Мимето*

# 202
  • София
Деси и Анито са в болница, за да лекуват ужасии кашлични.  Confused

Sad Милите... Дано бързо ги изпишат и преборят ужасиите. Последно като се чухме, Анито вървеше на оправяне.. Tired

Останалите болни човечета също скорострелно да оздравяват.

Не ми се пише повече, защото "хубавата" серия около мен продължава да е все така "хубава".
На нас също ни предстоят много празници... и къщата украсихме с Вели вчера.. и няма мърдане от дупката. Confused
Само се моля децата да са здрави, в този момент... Praynig

ани4ка,  Praynig

вери, да ви е жив и здрав таткото и много да ви слуша и трите хубавици.  bouquet

# 203
ДА ти е жив и здрав мъжа, Вери!  bouquet
Миме, и твоя тати така! Да дочака и правнучки!   bouquet
Деси и Ани са си у дома вече.
Олче,  Hug Hug Hug

# 204
Здравейте момичета! Hug

Ние с Ани, както вече разбрахте, се подвизавахме една седмица в болницата. След една хубава одисея по доктори в началото на миналата седмица (от която още ми излиза дим от ушите като се сетя, наистина ми идваше да стрелям на месо  Close  newsm29), се озовахме там с "хубавата" диагноза "двустранна пневмония". Днес се прибрахме, мишленцето ми все още не е здраво, но върви към подобрение. С една торбичка лекарства сме си вкъщи и ще отидем за един контролен преглед на моя празник, 8-ми декември. Дано да ни е на късмет този път и подобрението да е налице.  Praynig Съботата, която мина, имах изпит и лекарите ме пуснаха за него, като майка ми ме замести в болницата (вечерта в петък се прибрах, защото имах намерение през нощта да си напиша курсовата работа на компютъра, която трябваше да представя на изпита сутринта, а лекциите четох в болницата, докато Ани спеше. Обаче през нощта спря токът, явно сме роднини с Марко Тотев  ooooh! и не ми се срещнаха плановете. Та, налице е първата ми поправка, на 28-и декември. bowuu ). Това в момента е последната ми грижа де, просто го споделям от забавната му страна. Mr. Green
Не съм чела всичко, което сте писали, и обещавам, че ще се включа качествено следващата седмица. Защото тази имам много за наваксване с гушкането и вниманието към 2 момчета вкъщи  Heart Eyes, а и поредният изпит идващата събота.  Whistling Сашко ме зарадва много през тази една седмица, докато ме нямаше - научил се да пише своето име и това на сестра си, а в детската градина се научил да плува под вода, каквото и да значи това (предполагам, че на този етап ги учат просто да задържат дъха си под водата)  Mr. Green . През зимата имат плуване вместо физическо и това е най-чаканият градински ''сезон'' по тази причина. Много съм горда с него.  Grinning
На празнуващите хубави поводи - честито!   bouquet А на болните - по-скорошно оздравяване! Praynig
Много прегръдки на всички! Hug Hug Hug

# 205
Desi, хубаво е, че сте си вкъщи.  Hug И това да ви е последното болнично посещение! Naughty Tired

Аничка, дано получиш най - прекрасните новогодишни вести! Стискам силно палци!

Кикито се събуди кисело и трябва малко Гуши да правим. Ще дописвам...

За болничките  Hug

Весел празник на рождениците!  bouquet

# 206

Почерпете се за здравето на нашто Ники
 Тайфунките от вчера са на ясла след 17 дневен престой в къщи и пак почнаха да плачат  Tired
Всички болни да се оправят бързичко много оздравителни гушки от нас  Hug
Като казах гушки тайфунките не ми слизат от ръцете  Mr. Green почват да викат " мама гуша, мама гуша " и с рогата напред /нали са рибешки овни/ са спосъбни да ме съборят
Ани  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано всичко е наред и на 29 да се зарадваш истински  Hug

# 207
Честит Никулден! HugДа са живи и здрави всички именнци!Специални целувки за принцесите на Аила и Дани Нетева и за всички априлчета, които носят тези хубави имена!Честит имен ден и на всички майки и татковци сред нас, които празнуват днес!  bouquetДа е хубав празника и на банкерите, моряците и на всички свързани с тези професии!Вери найс,   bouquet!!!
Деси, радвам се, че вече ще си вкъщи!Дано милото Ани бързичко да се оправя! HugНе се ядосвай за изпитите, ще ги вземеш, няма страшно.То ако не си отишла поне на една поправка, няма да си истински студент! GrinningБраво на Саши за постиженията! Heart Eyes
Аничка, и от мен имаш силно стиснати палци!Всичко ще бъде наред! Hug
Вери найс, да е жив здрав мъжа ти!Разкошна почерпка!
Миме, честито и на вашия дядо, да ви е жив и здрав!
Олче, "хубавата" серия е време вече да стане наистина хубава!Кураж и много  Hug от мен!
Ние също преди няколко дни украсихме вкъщи!Нямам търпение вече да дойде Коледа!Ния много се радва на елхата, часове наред си игра с нея- украсява, разваля, украсява и пак разваля JoyМного е започнала да говори и е завъдила един речник.... ooooh!На всичко, което казва, накрая слага едно "бе": пишка ми се на мене, бе! Дай го това на мене, бе! Къде е кончето, бе! hahahaМного е смешна.
Бяхме на гости на баба й.Тръгваме си и аз я викам да идва да се облича.Отговора: Не мога сега, сега си играя! Laughing
Да споделя, че наскоро разбрах за едно хом. лекарство за хрема: Alium cepa.На основата на червен лук е.При Ния първия път имаше страхотен ефект.Сега пак има малко сополки, но в сравнение с друг път, може да се каже, че е много по-добре.
Толкова от мен засега, болничките бързо да оздравяват и весел празник на всички!!! Hug

# 208
Добро утро!

Честит Никулден, за съжаление съм индианец и трудно постигам виртуални почерпки, но се чувствайте почерпени за братчето ми:)

Ангел много прилича на вуйчо си и от време на време и аз, и майка ми му викаме- Ники!

Поздрави и на всички Никита!

# 209
  • София
  Мерси за поздравите и честит празник на всички други именници.
  Послучай празника, съм обещала да ги водя на клубче и съм си пуснала неплатена отпуска, тъй като платената свърши. След малко си тръгвам и отиваме да празнуваме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт