Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 212
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит Никулден и от мен !
Да са живи и здрави Никитата  Grinning на Айла и на Дани! Много да ви радват! Честит празник и на братчето на Мамасита и на всички други именяци в темичката ни! Честит професионален празник и на морските хора и на банкерите Simple Smile
Аз ви поизпуснах малко тези дни и виждам, че и други празнуващи е имало:
На патеричка Честити рождени дни на таткото на Мимето и на съпруга на Very nice! Живи и здрави да са ви!
Благодаря ви за поздравите и към мойто майче  Hug Добре че се събират повечко празници в зимните месеци, та ми минава по-бързо този не толкова любим сезон.
И ние се опитахме да почнем украсата вкъщи тази неделя, но малката палавница само ходи и разваля (едни коледни фигурки лепящи се на стъкло или гладки мебели от нещо средно между пластелин и желе ни донесоха) и за кратко беше красиво  Mr. Green. После всичко беше събрано на топка и намачкано, но се отказах от голямото каране. Сега ми е обещала, че с елхата ще е добричка....и ще я пази. В яслата вече имат и някак си оцелява.

Аничка, имаш много силно стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Мисли положително! И стискам палци да се разберете с персонала в яслата на Анито.
Принцеса Рая, честито на цялото ви семейство за Катар - нека бъде вълнуващо и изпълнено с  положителни емоции !!!
Рони, много ме разсмя Мария със съветите към панчаревското пате  Laughing. Стискам палци скоро разходките да са й пак любими. Дано няма усложнения покрай третата сливица повече. Тя също се повлиява много добре от хомеопатия (аз като Вери да кажа пак, но информирам само, всеки сам си решава разбира се.  Hug Баткото на 4 г. след преглед  при класически УНГ беше класифициран за операция на 3та сливица, след 7 мес. хом. лечение, на преглед при същотото УНГ ми беше казано, че е здрав и не му трябва никаква операция)
Жабче, да са ти здрави скоро момичетата и да вземеш дъх. Дано все така добре им повлияват добавките, които си взела и да минава всичко леко, а и да ги попрескачат вече болестите  Hug
Деси, и Анито да се възстановява бързо и да няма вече поводи за болница. Браво на Саши, че толкова поводи за гордост на мама е поднесъл  Heart Eyes А поправката не я мисли - има и такива дни...
Мимето, радвам се, че се разписа.  Hug Всички тук те мислим и се вълнуваме с теб. Дано и край вас няма вече болести. Това с отпуските в Щатите наистина е криво, дано успееш по-дълго време да си работиш от вкъщи.
Нанни, чакаме те да се включиш пак  по-подробно. Как е Кико? Вече е отминала баба Шарка, нали?
Олче, кураж и на теб - да е отминало вече трудното и да идва празничната, хубава серия! Страхотен репортаж си ни пуснала както винаги- да ги изпапка твоите дечица човек  Heart Eyes
Да ви разсмея малко в този дъждовен ден, пускам ви да видите колко икономично спи моето момиче - мога направо да й пусна леглото под наем  Mr. Green - справка: http://jiju.snimka.bg/children/2011.583607.25773249. (има и малко домашни снимки от тия дни)

# 211
Хаха,4е то легло не и трябва май Heart Eyes

princessa raia, very nice, ани4ka (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Ееее,голям калабалък,ама моля ви се,не блъскайте,има място за вси4ки Hug

Първо 4естит Никулден и весел празник на вси4ки именници и семействата им  bouquet

Ани4ка fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed
Деси,Жаб4е да ви оздравяват щерките Hug Както и вси4ки останали болни4ки!
А изпита наистина ти е последна грижа,на поправката съм сигурна,4е ще си го вземеш! Hug
Принцеске,много сладка бърборанка си имаш!И аз зав4ера доживях да 4уя,аз съм досана(ядосана),няма  грая теб Mr. Green

# 212
Принцеске, благодаря, че се сети за празника днес.

Честито на всички именници! На Айла, на Дани специално.
Честито на бургазлии!
Честито на всички, свързани с морето!
Честито на банкерите!

Наздраве!

# 213
Честито на всички именници! На Айла, на Дани специално.
Честито на бургазлии!
Честито на всички, свързани с морето!
Честито на банкерите!

Наздраве!
И аз така желая!  Grinning
Честит празник и в твоето семейство, Мамасита!
Jiema, явно не само третата сливица е проблем. Засега всъщност не е голям проблем. По-скоро показателите, които наблюдават лекарите са за някаква алергия. Но за нея ще чакаме 3-тата годинка.
Много сладко спи Гери.  Joy
Деси,  Hug Hug Hug. Изчерпи си лимита за влизане в болници.

Днес имах егаси лудия предиобед. Бакшишът в едната посока се опита да мине през Люлин, за да ни откара до Транспортна болница, а този на връщане в това облачно време карайки на газ-спирачка извади вътрешностите на Мария. Здраво му оповръща колата, та имахме един доста златен преглед, но здраве да е. От началото на този месец нещо съм го ударила на леко неприятни моменти. Дано пералнята не ме изостави, че и на нея съм й редила среща с лекар.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 16:28 от рони

# 214
  • София
Честито на всички именяци, на хубавицата на Айла, на сладунка Ники на Дани Н., изобщо на всички, всички тачещи този хубав празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Дес, добре завърнали се, голяяямо гуш от нас, като се стабилизира сладур-Ани и си нагушкаш мъжете, да се разпишеш подобаващо. Липсваше. Heart Eyes

рони, има и такива луди дни. Стискам палци моята пред-Новогодишна "серия" да не се окаже заразна... Tired

Jiema, голяма ми е слабост твоята мома. Разкошен (цвят) коса има, като кукличка ми е. Целуфани и на батко - финяга. Heart Eyes

Маре П., честита доживяна "сръдня". Mr. Green Ени като се цупи, повтаря до затъпяване "АмИна нАма да п'Аче!!!" (това на мен Laughing), а на батко си - УОШ Ве'И, мЪсен. ooooh!

# 215
На патеричка да поздравя всички, които са празнували вчера- много здраве и щастие да има в домовете ви. И по-често казвайте на близките си, че ги обичате.
  Моят ден беше тежък и не особено празничен.
Толкова бързах в дъжда за гробища, че щях да преваря последната ми леля-да почива в мир. Но слава на Бога, запази ме и този път. Цената- ремонт на предно ляво колело на служебната кола на мъжа ми.
Извинете, но не съм в особено настроение...

ПП Айде моля, мамите за срещата в София- вие си знаете. Днес за последно подканям...

# 216
  • София
Ивче, слава на Бога, че ти си добре. Дано не си се уплашила много и хайде без повече такива аварии.  Hug
Рони, и на вас не ви е било ден явно за по пътищата. Стискам палци да се чувства добре сладка Мария тази седмица вкъщи и после пак здравичка при децата. Хубаво, че сливицата не е проблем, дано и другите съмнения на докторите не се оправдаят или да е нещо, което бързо-бързо да израсне.  Hug
Олче, голямо гуш и за вашия бати. (видях в другата темичка, че за падане говориш) Стискам палци всичко да е разминало. И благодаря ти за комплиментите за момата Simple Smile

Момичета, почерпете се днес за мое здраве - кой каквото му е на душата  beer2  Wine Glass  newsm38, че и аз от отбора на стрелците добавям една годинка още  Grinning.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 217
  • София
Честит рожден ден, Jiema!
От хубави хора и поводи да не се оттървеш, да си здрава, обичана, радвана от мъж и дечица. Heart Eyes

Благодаря за съчувствието, има шанс да се разминем без поражения, но здравата ни изплаши господинът (хлъзна се на плочките по чорапи и падна ужасно силно, така и не видях точно на какво.. Sad).. Цяла нощ бълнува и скимтя, днес го изпратих на градина, защото в сряда идва логопед и там, и не ми се иска да изпуска.. но ми се е свила душицата, и само чакам дали няма да ни звъннат да си го прибираме...  Cry

# 218
Ще пробвам да покажа а не разкажа за вчера

Джема много здраве щастие и всичките ти мечти да станат реалност   bouquet

# 219
Жива и здрава да си, Jiema! Все така позитивна бъди!
Ивче,  Hug
Олче, дано да е добре Вели.
Дани, големи са сладурки. Колко са големи вече ...!
Както е тръгнало, Марчето май и днес ще ходи на лекар. Стиска здраво от 2 дни. Почти не пишка.  А от толкова кръжане е и с екстра пореден вирус с разстройство и липса на апетит, та ще намина и през другата тема явно.  Confused

# 220
Честит рожден ден, Jiema! Много здраве, любов, късмет!

Дани, ще я изям Мади направо, и как се смее с цяло гърло Mr. Green Голямо сладурче, а Ники колко е кротичка...

# 221

Jiema да си жива и здрава, обичана, щастлива и все така да те радват децата и мъжа!

Да ви разкажа пък за моя вчерашен Никулден - бях на доктор провери ме за разкритие и хоп 2,5-3см вече каза ми ако искаш може и днес да родиш, ааа викам му докторе не става днес съм на детски рожден ден пък и баш на Никулден ми се яде рибка, а не да ме държат 24 часа в болницата без храна и вода викам му не става днес   Joy
Той вика добре ама ако до другия понеделник не родиш ще го предизвикам тогава, викам му ок съгласна съм  Joy

ХА ХА Марче и аз за тази дата си мислех защото тук се пише 12/11/11 и събираме 5 единици(не че има значение де  Winkама е готино  Mr. Green и за запомняне лесно) ще видим бебка какво ще реши  Wink

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 16:53 от Мимето*

# 222
Джема, честит рожден ден. Бъди много щастлива!!!

А Мимето, аз като видях, че последния пост е твой веднага си казах " А тук има бебе" . Силно стискам палци да ни зарадваш скоро с хубавата новина.
Ние с Григори си се отглеждаме вкъщи. Той кашля и с тази неговата кашлица не е  за яслата. И сега по цял ден е в краката ми.
Ивк, добре че само с гумата си се отървала.
Рони, бързо оздравяване на Мария!!!
Дани Нетева   bouquet  bouquet

# 223
Джема,да си жива,здрава,много щастлива и много оби4ана   bouquet

Ол4е,пу,пу,бил е малкият дявол Hug
Рони,бързо да оздравя сладката Малия!
Миме,Мимееее,много мина,малко остана Hug 11.12.11 е много хубава дата Wink
Дани,много са ти сладки щерките Heart Eyes

# 224
Ех Миме, значи си съвсем на финала. В близките дни пак има именни дни.  Wink
Въобще целия месец е един такъв празничен, тази коледа за вас ше бъде наистина вълшебна.

Джема, честит рожден ден. Бъди много здрава и обичана.

Дани Нетева, много са сладки госпожиците. 

Ние се подготвяме за ясла, чакаме си изследванията и като станат готови ще тръгваме. Вече ми е заседнала една буца и ми е криво, ама няма как. Другия месец ще се връщам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт