Да са живи и здрави Никитата
на Айла и на Дани! Много да ви радват! Честит празник и на братчето на Мамасита и на всички други именяци в темичката ни! Честит професионален празник и на морските хора и на банкерите
Аз ви поизпуснах малко тези дни и виждам, че и други празнуващи е имало:
На патеричка Честити рождени дни на таткото на Мимето и на съпруга на Very nice! Живи и здрави да са ви!
Благодаря ви за поздравите и към мойто майче
Добре че се събират повечко празници в зимните месеци, та ми минава по-бързо този не толкова любим сезон. И ние се опитахме да почнем украсата вкъщи тази неделя, но малката палавница само ходи и разваля (едни коледни фигурки лепящи се на стъкло или гладки мебели от нещо средно между пластелин и желе ни донесоха) и за кратко беше красиво
Аничка, имаш много силно стиснати палци
. Мисли положително! И стискам палци да се разберете с персонала в яслата на Анито.Принцеса Рая, честито на цялото ви семейство за Катар - нека бъде вълнуващо и изпълнено с положителни емоции !!!
Рони, много ме разсмя Мария със съветите към панчаревското пате
Баткото на 4 г. след преглед при класически УНГ беше класифициран за операция на 3та сливица, след 7 мес. хом. лечение, на преглед при същотото УНГ ми беше казано, че е здрав и не му трябва никаква операция)Жабче, да са ти здрави скоро момичетата и да вземеш дъх. Дано все така добре им повлияват добавките, които си взела и да минава всичко леко, а и да ги попрескачат вече болестите

Деси, и Анито да се възстановява бързо и да няма вече поводи за болница. Браво на Саши, че толкова поводи за гордост на мама е поднесъл
А поправката не я мисли - има и такива дни...Мимето, радвам се, че се разписа.
Всички тук те мислим и се вълнуваме с теб. Дано и край вас няма вече болести. Това с отпуските в Щатите наистина е криво, дано успееш по-дълго време да си работиш от вкъщи.Нанни, чакаме те да се включиш пак по-подробно. Как е Кико? Вече е отминала баба Шарка, нали?
Олче, кураж и на теб - да е отминало вече трудното и да идва празничната, хубава серия! Страхотен репортаж си ни пуснала както винаги- да ги изпапка твоите дечица човек

Да ви разсмея малко в този дъждовен ден, пускам ви да видите колко икономично спи моето момиче - мога направо да й пусна леглото под наем

, че и аз от отбора на стрелците добавям една годинка още
).. Цяла нощ бълнува и скимтя, днес го изпратих на градина, защото в сряда идва логопед и там, и не ми се иска да изпуска.. но ми се е свила душицата, и само чакам дали няма да ни звъннат да си го прибираме... 

ама е готино