Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 215
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден, Jiema! Бъди жива, здрава и много щастлива с обичаните около теб хора!   bouquet
Много оригинално местенце за спане има Гери. Laughing

Мимеее, заради новини от теб по няколко пъти на ден надничам в темата! Blush Heart Eyes Погали коремчето, а на съвсем скорошната кака Диди много целувки пращам! Hug

Олче, много прегръдки за всички ви и най-вече за Вели, дано е добре. Hug
Днес разгледах най-накрая снимчиците на една Ени и един батко Вели, както и на една Мария. Слънчица сладички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дани, бандитките са мноого хубави и наистина толкова много пораснали изглеждат. Grinning
Ивче, съжалявам за преживяната случка, добре че е бил малкият дявол.  
Рони, неприятни премеждия си имате и вие... Confused Бързичко да ти се оправя Мария и да връща апетита си, че трябва да си поддържа хубавата фигура, а и реда вкъщи. Hug
Край нямаха тези вируси... Tired
Анелия вече е официално отписана от яслата, доскоро я пусках по няколко дни в месеца, но вече край. Надявам се да си я позакрепя вкъщи през зимата, а напролет, живот и здраве, ще тръгне направо на детска градина.

Благодаря на всички за милите думи по повод оздравяването й, утре сме на контролен преглед, надявам се да чуя, че се оправя. Praynig

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 18:13 от Desirée

# 226
Честит празник, Jiema!

Бъди здрава, щастлива и
все така добричка /това е моето виртуално мнение за теб/!

Миме, стискай кълки, няма да изпускате рибката двамцата, я! Като дойде най - подходящият момент, сама ще разбереш! Hug

Олче, как е Велизаркин днес? Дано не се е травмирал много... Tired

Ивка, има и такива дни за съжаление, но във вашия случай нещата са поправими. Здраве да е!
Рони, горкото Миме, сега пък и теч! ooooh! Дано да е 1 -2 дневно вирусче и да изчезва бързо заедно с дрискавиците! И все пак, ако до събота е показала хубаво бако с добра консистенция, ще се радвам да се видим на срещичката! Hug

Дани Нетева, тайфунките за секунди им видяха сметката на балоните. JoyСладурки!

Jiema, твоето Гери много икономично местенце си е отредила в леговището. Почти толкова му се отпуска от душата на моя синковец за мен на нашата семейна спалня. ooooh!

Иначе той вече е добре, благодаря! Hug Останаха няколко завехнали пъпчици, които все още леко личат.  Притесняват ме 1 - 2 на лицето, които дори вече са без коричка, но личи къде са били. Mисля си, дали няма да остане белег и се чудя Контратубекса подходящ ли е в такива случаи. newsm78 Но за успокоение на софийските мами, с които ще се видим, изминали са 15 дни от първата пъпчица и съм на 100 % сигурна, че вече не е заразен...остават и още 3- 4 дни до пълното им заличаване.

Деси, стискам палци за добри новини при утрешния преглед! Tired

P.P. Снимчици от UК, на който му се гледат: http://jkukov.snimka.bg/travel/england.639230

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 11:01 от Nanny

# 227
Nanny, сами ще си изчезнат, няма нужда да го мажеш. То и затова е по-хубаво да се кара като малки варицелата. Вики имаха веднъж карантина в яслата, доста от нейните приятелчета в групата я изкараха, тя-не. Габи я кара на малко преди 2г.

рони, не е нормално толкова често да има разстройство Мария. Трябва да я закрепиш малко с храносмилателни ензими и пробиотици. Хубаво е да даваш и рибено масло. Само hint Simple Smile

# 228
  • София
Момичета,  много сте мили ! Така ме трогнахте с хубавите си пожелания - благодаря от сърце на всички ви  Hug Hug  Hug(Nanny, много мило ми стана от впечатлението, което имаш за мен  Blush)

Честит 8ми декември на всичките ни студентки!  Деси, ани4ка, леко и приятно да ви минават оставащите студентски дни! Принцеске, и ти като докторантка май празнуваш днес - честит празник и само успехи! bouquet

Рони, стискам палци да няма вече стомашни проблемчета МаЛия-Красотия.
Деси, дано си чула и ти добри новини за възстановяване на Анито.

ааа викам му докторе не става днес съм на детски рожден ден пък и баш на Никулден ми се яде рибка, а не да ме държат 24 часа в болницата без храна и вода викам му не става днес   Joy
Миме, много ме разсмя. Добре си му казала на доктора  Laughing Стискаме ти палци на финала и чакаме хубавата новина.

Дани, много хубаво клипче със сестричките си ни показала. Голямо забавление са  Grinning  Heart Eyes и наистина различни  и като външност и като характер, явно.

Отивам да плакна око със снимки от английско  Simple Smile

ПП. Нанни, за контратубекса нищо не мога да кажа - не съм го ползвала за баткото след варицелата, въпреки че имаше две белегчета, не съм го ползвала и за мен, въпреки 2та броя секцио. Но, май и преди писах, на Емо давах към 2 седмици бирена мая (води се, че възстановява и подхранва кожата). Може би най-добре педи да те посъветва кое е удачно.

# 229
  • София
Момичета, благодаря за стиснатите палци.
Вчерашния следобяд прекарахме в Спешното... след като в градината са се опитали да му облекат пижамата, се е разпищял кански.. чакахме часове ортопед от операция, нагледах се на какво ли не.
В такова състояние на болка, страх и ужас не бях виждала детето си никога. Докато го опипат за счупено.. опищя отделението. Cry Слава Богу, малкият  Twisted Evil е бил, няма счупване, леко изместване на ключица, което наместиха, казаха че с повече почивка и късмет, ще му мине бързо.
С колко години се състарих вчера само.. ще се уверите на Срещата, дано сме здрави, за да дойдем.

На всички празнуващи днес - весел празник.  bouquet

За утеха, отварям снимки из инглИшко. Simple Smile

# 230
Олче, по-бързо да му минава! Нищо не ти пречи да му даваш Арника, помага и за болката и за страхът от падането. Много са коварни тези падания, мен все ме е страх, че Вики все бяга боса из вкъщи, особено ме е страх с мокри крака, баба ми, така, от падане в баня беше инвалид Sad

Миме, как си днес? Party

# 231
здравейте! Hug
Честит празник на всички студенти!Деси, Аничка,   bouquet!Днес да забравите за малко тревогите и да се отдадете малко на веселото настроение! Hug
Джема, честит рожден ден със закъснение и от мен!Да си жива и здрава!  bouquetБлагодаря ти, че си се сетила и за мен! HugЩях да падна като видях как спи малката кукла!Опасни са тия дребосъци! Heart Eyes
Деси, чакаме да се похвалиш с добри новини след прегледа! Hug
Олче, представям си какъв ужас е било Sad, но важното е, че Вели е добре!Успокой се сега и ти и го нагушкай от нас! Hug
Нани, страхотни снимки!С голям интерес ги разгледах! Simple Smile
Дани Нетева, клипчето е много сладко!Весело сте си изкарали!
Рони, скорошно оздравяване на Мария и от нас!Наистина много често боледува от стомашни проблеми. Rolling EyesДа не би да е на психическа основа?Целувки и все пак се надявам, че до неделя ще се оправите! Hug
Мимеее, Миме, шашнала си го доктора!  JoyЧакам и аз с нетърпение хубавите вести!Имаш стиснати палци и от нас всичко да мине леко, бързо и неусетно! Hug
Навън е толкова хубаво!Друго си е като има сняг!Така ми стана едно Коледно....и така ме мързи да се занимавам с каквото и да било....най-малко да пиша статия....Но времето си минава и е крайно време вече да се стегна! Laughing
Целувки на всички болнички- най-вече на Анито, Мария и Вели!!! Hug

# 232
Благодаря ви, момичета! Heart Eyes Честит 8-ми декември и от мен на всички, които празнуват.   bouquet
Аз ще празнувам, но някой друг път. Лекарят установи, че Анелия не е добре.
Рони, как сте? Praynig
Олче, голямо гуш за теб, сви ми се сърцето докато четях... Confused Hug
Нанни, направих си хубава разходка с вас из UK, вие на меден месец ли бяхте там? Heart Eyes Ако си споделяла преди за пътуването, аз явно съм спала. Embarassed
Контрактубекс съм ползвала и нямам никакъв белег след операция от апендицит, но за дете и то за личицето не знам дали е удачно да се ползва. Иначе наистина има резултат при прилагането му. Намерих една дискусия за Контрактубекс и шарка, но все пак педиатъра ще каже най-добре. Hug Нацелувай младежите и вземи покажи и тях малко. Heart Eyes
Честит сняг, софиянки! И тук го чакаме... все чакам нещо аз напоследък, макар и мъничко, че да ми стане поне малко празнично, а всичко сякаш напук става обратно, едно след друго, едно след друго... само лошотии са се "заредили" вкъщи от известно време. Confused Не помня откога не съм се чувствала толкова зле. Tired

# 233
  • София
... все чакам нещо аз напоследък, макар и мъничко, че да ми стане поне малко празнично, а всичко сякаш напук става обратно, едно след друго, едно след друго... само лошотии са се "заредили" вкъщи от известно време. Confused Не помня откога не съм се чувствала толкова зле. Tired

Все едно съм го писала аз. Rolling Eyes И снегът не ме впечатли и зарадва... сигурно за пръв път откакто се помня..Все така си го чакам хубавото, празнично настроение и ... време. Някога.
Дес, силно гуш Hug, дано се стабилизира Анелката скоро... Нали децата все пак внезапно се подобряват, както се и разболяват Rolling Eyes.. запали и една свещичка за здраве. Мисля и аз да сторя същото, още тази вечер.

# 234
Деси, напук на каръщината да ти честитя студентския празник!  Grinning Heart Eyes Мятам една усмивка.
Какво казаха за Анито?  Confused
Честит празник на всички празнуващи и безделници.  Grinning
Олче, добре, че само с гледките сте се разминали, ако в човешкото страдание въобще може да се намери нещо добро де.  Heart Eyes за Вели и за теб.
Миме, утре си свободна. Не че днес денят е лош за раждане, но утре момата може и с името си да си дойде.  Wink
МаЛоло,  Hug. Калинчето е много контактно и открито детенце. Пожелавам ВИ бърза адаптация и на двечките.  Hug
Нани, бързо завяхване на пъпчиците на баш-наборчето.  Heart Eyes
Всъщност Мария от дота време не е имала теч отзад. Не знам защо съм оставила такова впечатление. Предния беше септември някъде в калабълъка на вирусите. Иначе си има много редовно коремче.
Днес стигнахме до нашето ново Джи Пи (Мария си пада по мъже-доктори определено) и някак даже с нефролог в Токуда успяхме да се наместим, но единственото което свършихме е лекарката да я разголи, за да огледа за отоци. Поне там се изпишка, че алтернативата беше вземане на материал с катетър. Сега чакам да излязат изследванията. Та моля за някой наминаващ наоколо палец. Дано да възстанови скоро нормалното пишкане дребното, че от вчера и аз като Олчето съм леко аут.
Сега отивам на снимкогледане. Полага ми се глътка чист въздух пък.  Crossing Arms

# 235
Честит празник на всички празнуващи   bouquet
Благодаря за милите думи за тайфунките правилно сте ги описали  Mr. Green Нали майка им е безработна и без пари за именния ден реших като подарък да се потрудя и украся отне ми 3 часа това което видяхте на първото клипче беше първото им впечатлиние ,а второто е празника
Олче  Cry Hug дано повече не приживяваш такива случки
Деси дано Ани почне да се подобрява вече  Praynig
Ивче имало е господ важното е че всичко е минало  Hug
Миме така ме разсмя  Joy с голямо нетърпение чакам събитието  Mr. Green
На тайфунките им харесва на яслата в понеделник като отидох да ги взема бъха последни както винаги / заедно с нейната внучка която е в тяхната група / сестрата им беше организирала детска дискотека. Вчера също ходих аз да ги взема че мъжо спукал две гуми едновременно  ooooh! и също много се забавляваха явно прават сцена при една от сестрите при другата влизат без проблем  Rolling Eyes
Това от нас приятна вечер на всички
ПП Нани страхотни снимки  Party

# 236
  • София
Олче, голямо гуш за теб и Вели  Hug
Рони, имаш стиснати и на ръце, и на крака  fingerscrossed
Деси, какво ви каза лекаря? И на вас стискам палци да се оправя Анито  Praynig

Много положителна енергия за всички нуждаещи се   bouquet

# 237
Честит 8ми декември на всички настоящи, екс- и бъдещи студенти! Все още си го чуствам и аз като празник днешния ден  Mr. Green
Благодаря ви че ме мислите милички  Hug Все още сме 2в1 нямам някакви кой знае какви индикации, пък като стане работата ще ви се похваля първо на вас, че сте ми най-близки във форума, нещо не можах да вляза в духа на декемврийската отчетна  Rolling Eyes Wink
Хайде хубав ден ви желая изпълнен с радост и по-малко тревоги  Hug Praynig

# 238
Хайде и аз да се оплача. От тази нощ и Калина е болна. Въобще не спахме. Температурата продължава и сега. ЗАбелязвам, че пишка доста често. А само преди 2 дни й пусках урина за изследване и всичко си беше ок. Сега пак трябва да я дебна с контейнерчето.
Не сме се събирали тези дни с други деца. Уж я пазех да е здрава за предстоящото тръгване на ясла от понеделник, но... ние си правим едни сметки, пък то друго става.  Sad

Ивка, няма да дойдем при това положение на срещата в неделя.

Искам да честитя имения ден на най-сладките Анита. Бъдете здравички и много обичани.
Аничка, честит имения ден и на теб. Нека се сбъднат всички твои желания.

# 239
Добро утро  kaffeetrmker_2
Честит имен ден на Анитата Специално на Анитата  на Деси и Аничка и Яна на Жабче   bouquet
Познайте след четири дневен престой в яслата вчера нослетата бяха запушени нищо друго им няма и днес ги пуснах на градина но предупредих че от понеделник ще сме в къщи да не останем "приятно" изненадани баш за срещата с дядо Коледа в четвъртък . Толкова много я чакат тази среща с такова нетърпение че се надявам да са здравички и после ги спирам до края на годината да си изкарат децата едни прекрасни празници без сополи и кашлищи  Tired
Мамчета много съм отчаяна вече с тия болести и никакво празнично настроение в целия блок само аз съм украсила това не е било никога  Rolling Eyes
Моля за стиснати палчета довечера отиваме при док да видим какво ще каже че ми писна съботно- неделния екшън по спешното в Плевен Twisted Evil
Олче Вени как е днес
Рони  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано Мария бързичко се оправи
Ма лоло стискам палци Калина бързо да се оправя и успешно тръгване на яслата  Hug
Отивам да готвя че незнам дали няма да ме сурпризират с повикване от яслата  

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 10:49 от Дани Нетева

Общи условия

Активация на акаунт