И ние минахме профилактично през педиатъра вчера именно заради уикенд-манията по спешните кабинети. Саши подкашля, когато се затича или напрегне по някакв начин- остатъчно, следствие на изкарания преди две седмици бронхит.
Вече си имам първа градинска рисунка - определено на есенна тема.
Вчера отново бяхме на логопед и заключението е, че има сериозен напредък, спрямо началото - Олче, благодаря ти за всичко
- особено за "подканянето" и подкрепата. И по-малко болка и тревоги...Вери ти е дала точния съвет. Арниката върши чудеса.
Миме,
и аз така- все те търся с поглед из страничките- леко раждане и бързо възстановяване. Целувки на кака Диди. (нали и аз чакам коледна принцеса-внучка ми се пада- та ми е едно такова, свито...)Деси, моля се за вас, дано Бог бързо откликне.
Ей, аман вече от болести- да се оправяте бързо, че да имаме истински щастлива Коледа.
) днес! 
Сашко за целия си престой в яслата няма нито едно тържество - нито по случай Коледа, нито 8-ми март, нито РД. Все беше болен. Сега вече няма проспуск (пу-пу), но някак се научих с Анелия да не си правя далечни планове и не й разказвам какво ще се случи повече от 3 дни напред. Тя не знае, че в яслата ще има коледно тържество и съответно не се вълнува. Много иска да ходи на ясла обаче и не разбира обясненията ми защо няма да ходи повече. Едно си баба знае, едно си бае... всеки ден разказва как ще ходи при децата "утле или когато оздлявее". 

пък да видим, аз залагам за 10 или 11 декември 
, изведнъж установих снощи, че не го усещам вече, има все още малко сополи, но ще я наблюдавам няколко дни как й е дъха, явно се е чистила от секретите. Все още, обаче, си диша през устата само. Дали ще свикне да диша пак през носа?
Незнам и аз какво да правя, имам време до утре да реша