Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 190
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Изводите на Ачо за природата, дива и питомна:

Кравата Милка дава шоколад.

Кравата Тита на село дава мляко, кисело мляко и ракия.

Котаракът Алойшъс е опасен: "Ачи пипне, то напада!". Затова го гледа с респект отстрани.

# 166
Аз много съм изостанала с темата, надниквам съвсеееееееееееем набързичко за едно "Четсито!" на Мара Подробната!  Пожелавам ви нестихваща страст и дълъг семеен живот! Simple Smile

# 167
Здравейте! Hug
Честито на празнуващите тези дни!Абрикотин и любимите същества на Аничка, както и майката на Джема да са живи и здрави!  bouquetИзвинявам се закъснението, както обикновено Embarassed
Бен, не се ядосвай, а вземи нещата в свои ръце!Щом положението е такова, ще се намери по-добър вариянт.Няма смисъл само да се тормозиш, така не й помагаш на Далинка!Надявам се скоро да се намери решение! Hug Hug Hug
Аничка, моето мнение е да смените яслата.Детето не е виновно!Някои деца спят, други не, голяма работа.Щом толкова им се разваля кефа на учителките, явно са си сбъркали професията! Peace
Олче, желая ти скорошно оттърваване от неприятните зъбни мъки! HugКакто и много  Hug за майчето ти, дано скоро има добри резултати! Hug
Вери найс, бързо да преборите бактерията! HugЗнам, че са много упорити тези гадини! Confused
Да не бягам от колектива и аз ще се оплаквам. Sad
Баща ми получи ужасна криза преди няколко дни и сега е в болница. Sad Оказа се, че има натрупване в организма от предозиране на лекарствата.Вече е добре и всичко е ок, но много се изплашихме.Лекарите няма да коментирам, че е дълбока и болезнена тема! SadМного се изплашихме    всички!
Ния е вече по-добре и ходи от днес на ясла.Много рева сутринта, даже трепереше в колата. CryКато отидох да я взема още от входната врата я чувах, че плаче.Казаха, че била яла и спала, но много плакала и непрестанно гушкала куклата.Направо ми се реве! Cry
За капак и аз и мъжа ми сме болни.Обичайното- гърло, хрема и т.н.
Но все пак да не забравяме и хубавите неща.Живот и здраве в началото на януари мъжа ми заминава за Катар.Ние ще заминем 6-8 седмици след това, като стане визата.Много се вълнуваме и ние и всичките ни близки.Има много неща, които трябва да се направят преди да заминем.Най-вече не знам какво ще правим с докторантурите.Всяка свободна минута е свързана с приготовления или четене из нета за де що има писано за Катар.Дано всичко да е наред, че това си е голяма стъпка! Praynig
Жела на всички спокойна нощ и най-вече дечицата да са ни здравички, а ние по край тях! Simple Smile

# 168
Принцеске,4естито!Време беше и на вашата улица да изгрее слънце!Само хубави неща от сега да ви се слу4ват! Hug
Ани4ка,4естито на патери4ка!Да са ти живи и здрави!И изобщо не се двуоми,ами сменяй градината!Сигурна съм,4е има и други 4астни при вас!У4удвам се,4е в тези тежки времена,когато всеки се бори за хляба и бизнеса си,не ти влизат в положението.Само те губят!
Ол4е,и ти ли сестро Hug Аз каква зъбарска  история мога да разкажа,не е истина ooooh!
Нонейм,много мило от твоя страна,мерси  bouquet

# 169
princessa raia, честито! Дано да му върви

# 170
Браво, Princessa!

Около мен хората с докторски стремежи все се оправят доста добре- явно справянето с БГ системата ги прави много интелигентни и комбинативни, та си намират път в живота. Успех!

# 171
Мара Подробната,  very nice, Mamacita Bandida, много благодаря! HugДавате ми кураж, че ще се справим!Всичко стана толкова бързо и неочаквано, че даже още не мога да повярвам какво се случва. Simple Smile

# 172
  • София
принцеска, много се радвам. И аз. Heart Eyes
Ния да я нацелуваш, много ми стана мъчно, като те четях. Sad

Около мен хората с докторски стремежи все се оправят доста добре- явно справянето с БГ системата ги прави много интелигентни и комбинативни, та си намират път в живота. Успех!

Брат ми завърши докторантура, също. Толкова се е "оправил" в живота, че го даваха по всички емисии заради протестите на учените от БАН. Tired

# 173
Jiema, да е жива и здрава майчицата ти!
Принцеске, хубаво нещо са неочакваните промени с свързани с много очаквания. Всичко ще се нареди. Дано на вас да ви хареса далече от дома и близките.
Вери, започна ли лечението на бактериите на Вики?
(само ти остана да пишеш от Варненската група  Confused)
Изводите на Ачо за природата, дива и питомна:

Кравата Милка дава шоколад.

Кравата Тита на село дава мляко, кисело мляко и ракия.

Котаракът Алойшъс е опасен: "Ачи пипне, то напада!". Затова го гледа с респект отстрани.
 Laughing Laughing Laughing
Стана ми смешно, понеже наскоро коментирахме у дома едно изказване на познат. "Едно време ни пазеха да не ни нападне петела или да не ни срита магарето, а сега горките деца ги пазят от мебели".  Laughing Когато през септември бяхме на Доспат, учехме Мария да се пази от дивите местни котки. Е, да но Марчето много скъси дистанцията и котето леко драсна ръчичката. После доста пъти ни се наложи да слушаме, че котето щипна МаЛия по льъчичката и стана голяма дЛяма.  Sunglasses

Днес ДЖъПъ-то ни биде сменено.
Един бял кахър си имам - Мария не желае да излиза навън, не желае да ходи навън. У дома може дял ден да снове напред-назад, а на открито иска да бъде само и единствено гушната. Няма значение с какви обувки е. Не ще и не ще.
Вчера тръгнах да й показвам, че в кварталното Фантастико е и едно сладурче от яслата. Няма да ви описвам ревът, който настана.

# 174
принцеска, много се радвам. И аз. Heart Eyes
Ния да я нацелуваш, много ми стана мъчно, като те четях. Sad

Брат ми завърши докторантура, също. Толкова се е "оправил" в живота, че го даваха по всички емисии заради протестите на учените от БАН. Tired

А, те не с наука се оправят, просто използват наученото, за да се оправят извън българските научни среди. Иначе- похвално, че е решил да прави наука, но другите двама, които познавам, станаха инструктори по танго:) Всеки си има път, но хич не е излишно да има хора с интелектуална нагласа.

# 175
Привет красавици   bouquet
Принцеске, честито и да знаеш Катар е приказно място как ми се иска и аз ако мога да изчезна в тази посока. Да културата е малко различна Но Катар е доста напреднала в много отношения и смятам че е едно много добро решение.Всичко ще дойде на мястото си    bouquet
Ронка, мерси   bouquet.Да ти кажа Тамир също не иска да излиза.Предпочита даси седи у дома и да си се забавлява сам. Днес излизахме на разходка, тук е все още прятна есен  Sunglasses, е не беше много ентусиазиран,Но пък като се намери навън е тича си с кеф човека и аз естествено хаха след него нали форма трябва даподдържам Simple Smile.
 Ачи, страхотни изводи е направил, ми правилно кравата Милка Шоколад :*
Олче, пак е добре братчето ти може да стане и медийна звезда - Все е нещо Simple Smile
Аничка честито на патерица  bouquet

# 176
(само ти остана да пишеш от Варненската група  Confused)
и поемчето от време на време    33uu

Аз разказах ли ви племенника ми как научи Вики да повтаря "само метъл" и да прави   superuu с двете ръце? Laughing Ето я: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=308922392466597&set=a … ype=3&theater
Ето и малко нови снимки: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326535727371930&set=a … ype=1&theater

рони, сигурно ще го израсне, но ти не спирай да караш да ходи, дори по малко, измисляй си разни работи по пътя да гледа, давай да гушка някаква играчка и не знам, търпение му е майката.

Габи пак почна да реве, какво преживява това дете не знам. Sad

А бактериите почнахме да ги трепем, появи се херпес пак, ама това е част от лечението, изкарва стари болести. Горкото много му е гадно с херпеса Confused

# 177
Ммм напоследък съм доста редовна  Mr. Green
Вери, много ми е мъчно всеки път като казваш за Габи- толкова е нежна милата, дано с годините успее да превъзмогне гази чувствителност, че като знам какви са лоши хората по принцип  ooooh! Бързо да й минава на Вики. Вие за пръв път ли й пускате секрет за изследване, преди имала ли е тази бактерия?
 Принцеске, радвам се за вас! Нали ти се искаше да се местите- ето сега ще ти се сбъдне мечтата...дори ще е по- хубаво  Hug Ще се справите с всичко, не се тревожи  Hug
 Рони, ние пък сме точно обратното. Сами го взимам почти последен от градината, за да може да играе до последно с децата и после иска да играе навън  ooooh! "Ходка мамо, да ходим ходка" и ако имам неблагоразумието да откажа  #Cussing out Но си мисля, че е така защото в къщи му е скучно- все имам нещо да свърша и не играя много много с него  Embarassed
 Аничка, много странно отношение в тази ясла- бягат си от парите...вероятно собственичката дори де подозира какво се случва и какво ти приказват. Защо не говориш с нея за това. Целувни си шилцето от нас със Сами. Така и не се обади когато дойде във Варна  Crossing Arms
 Самуши напоследък е странно прилично кротък. Инати се здравословно, измисля всякакви щуротии. Напоследък не спи най- спокойно, но предполагам се превъзбужда покрай завръщането на баща му...който стоя няма и седмица и пак отнесе пепела за Германия  Tired Голкова ми е трудно да обясня на Самчи защо го няма татито отново и кога ще се върне- толкова е тъжен когато го вземам аз сама жт градина. Госпожата днес дори каза, че Сами й разказвал че неговия сати е много хубав и най-добър, че много се обичали и спяли гушнати  и ей сега щял да го вземе за да ходят да разходка...и хоп появявам се аз да го  взема  Rolling Eyes
 Поулях се с писането...друг път пак.
 ХуБава вечер на всички желая Hug

# 178
  • Бургас
Благодаря ви за подкрепата!  Hug

Вери, думите ти бяха за друг и по-друг повод, но и на мен ми вдъхана увереност, че нещата ще се оправят, с времето и с постоянство. Благодаря ти.   bouquet

П.П.: Детенце два пъти досега категорично отказва да яде от мен (след операцията й лятото и след като сложих в храната й едно явно гадно лекарство  Embarassed Embarassed Embarassed ), и реших че така и така не яде, вместо да я връщам назад - пред ТВ и  аз да я храня, да започна да я уча да яде сама без тв, сядам с нея и така, на всяко ядене, дано подейства  Praynig

# 179
Мимето да се разпише.  Whistling
Поемче,  Hug. Нелеките компромиси на родителите, които са огромна бездна за дечицата.  Confused
Вери, общо взето точно така постъпваме при извеждането, но се случва така да нося по-голямо тегло. Ще свикне, но определено се опитва да финтира. Станала е голяма шантажистка овенката. Вчера я накарах да се усмихне на новия си педиатър, за да я вземе. Кифличка. Иначе си я наблюдавам как манипулира и когато познаем правилното действие започва луд смях. Онзи ден казвах на баба й да не й угажда, а да я кара да излиза навън, защото все повече ще се опитва да я командорчи. "Ха-ха, МаЛия командоЛьчи бабааа!" Въобще, прекрасно осъзнава нюансите. 
Чудото беше оздравяло, но взе че се разкашля.  Tired
Направих огромна грешка да послушам препоръка на аптекар за инхалатор вместо Жабчето.  Outta Joint Сега ще си лазя по нервите да върна нещо малко по-безшумно от бормашина. Унимарк. Никакви параметри няма за това чудо. Нито микрони, нито атмосфери ... Та затова явно са ми дълги краката де.  ooooh!

Лаф от днешната ни разходка. Рибарника на Панчарево е замръзнал. Едно пате се разхожда по леда, а Мария го хока "А бе, пате, защо не си си обуло джапанките? Ще се подхлъзнеш да паднеш!"

Общи условия

Активация на акаунт