Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 158
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, много ви благодаря за отговорите!!!   bouquet

В крайна сметка се спасихме с Отипакс като педито каза да го комбинираме с даването на Хексалгин или Нурофен срещу болката, задължително да държим лигавицата на нослето обръгнала /с капки за нос/ и да го карам да дъвче,за да отваря по-широко устата. За сега всчико това свърши работа Simple Smile

Рони, не давам Тонзилотрен /той беше ,когато имахме опасност от ангина/. Сега си пием Лимфомиозот и наистина почти нямаме хрема-просто0 не разбирам защо го удари в ушенцата. Макар,че сме с постоянна температура от миналия вторник и от днес и на антибиотик-просто педито каза,че с ушите шега не бива.

Още веднъж много благодаря на всички ви!  Heart Eyes

# 526
  • Бургас
Здравейте и на голяма патеричка, Честита Нова Година! Здраве и късмет на всички  Hug Честито и на всички празнуващи, които съм пропуснала  Heart Eyes Hug
Далинка се задържа около месец здравичка, оправихме изследванията за ясла, за да тръгне отново след няколко месеца вкъщи и ... хоп, отново е на АБ. Ходихме при специалист пулмолог и след дълго умуване, решиха да не бавим АБ, защото само след няколко кихвания и леки покашляния, вдигна Т и като я слуша беше направила реакция в бронхите... Сега уж е по-добре, ще взимаме под наблюдение превантивни мерки големи, че да повлияем на огранизма и да не се предава толкоз лесно  Wink
Олче, ти оправи ли си зъбите? На мен ми се счупи един и така ме болеше, сега го лекувам, но явно и от нерви венците са ми много зле и е едно голямо УАУ  Close

Оставих хубавото за накрая, за да ви е усмихнат и слънчев деня  Heart Eyes
Вече с детенце сме си в наше къщи, просторно и ново (няма почти никакви мебели), тя дивее на воля, слънце колкото щеш... Олекна ми на душичката  Simple Smile само работа да има!
Целувки на всички  Hug

# 527
Ще пиша пак, че май трябва да полегна, присви ме корема  Confused
Голямо лежане направих  Whistling Mr. Green 3 дена  Blush
Толкова неща ми се иска да кажа, че незнам от къде да започна, то за това трябва да се пише по-често  Wink
Анито си е все такъв дивак, не мога да я изморим и не спи на обяд, вечер заспива в 10, сутрин спи до 9 и е краставичка  Mr. Green При нея много зависи кога е станала сутринта, от 1 годинка е така, ако стане в 7 в 1 на обяд ще спи, ако стане в 8 ще заспи в 2, ако стане в 9 няма да заспи на обяд  Crazy Няколко пъти я събуждах сутрин, но ако спи повече време на обяд, вечерта заспива късно и на следващия ден абсурд да я събудя в 7  Naughty И реших да не я мъча и да си караме така до пролетта, така и така не е на ясла, а си отспива през нощта и през деня е свежа, за какво да я мъча  Wink
Незнам дали съм ви писала, че ще правим детска стая и ще я местим там, незнам как и кога ще стане обаче е такова шило, че постоянно получавам ритници в корема(Анито спи при нас). Сега там има повече сланини, но като порасне бебето не ми се иска да спим заедно. Незнам как ще стане да я изместя директно в друга стая, но нямам избор. А и искам да свикне преди да дойде бебето, за да не изглежда все едно я гоним от нашето легло заради него/нея.
Незнам какви безопасни игри да играя с нея  newsm78 Тя е изключително енергична и не й е много кеф да редим кубчета или да четем приказки, правим го, но докато обикаля леглото  Laughing Много е шавлива, а аз имам нужда от лежане. Незнам как да ги съчетавам двете неща  Rolling Eyes
Голяма чуденка съм за градината, дали да я пусна септември или юли със сборните групи. Понеже съм началото на август незнам с кое да свикне първо, бебето или градината. И от болести много ме е страх, но не искам да я лишавам от градината и контакта с деца, виждам, че сега й липсва.
Общо взето не е много скучно при нас  Mr. Green Но си личи, че съм активно вкъщи, за няма и месец започна да казва често "моля", спря да се плези постоянно, подрежда си малко повече играчките Mr. Green
Много обича да закусва пацилунки (палачинки)  Mr. Green От близо 2 месеца започна да намира търпение да гледа филмчета, но само за едно 20-минутно епизодче  Flutter Най- много й харесва Дора изследователката Мисля че й харесва, че й задават въпроси  Thinking
Аничка, честит ви сняг! Не ни изчезвай, че ви мислим с момъка.  Wink Heart Eyes
Не си първата, която ми споменава момък, ще видим дали ще излезете прави  Mr. Green
Мамочка страхотни са и двете, а твоите танци .....
princessa raia пожелавам ви всички тези премежди с документи и др. да са били сааамо за добро  Hug
very nice снимки на две красавици няма ли да пуснеш скоро  Flutter
олче много са ми умиляващи двамата  Heart Eyes
ben78 хубаво е, че вече сте си у дома  Hug

И за финал да ви покажа снимки и  клипче  Wink
Голям пост, голямо нещо  Shocked Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:20 от ани4ka

# 528
Аничка, само да кажа, че е по-добре да тръгне на градина преди да се е родило бебето, иначе наистина ще изглежда като изгонване.
А за детската стая, може да ги преместиш и двете деца направо. Ако е по-голяма стаята и можеш да си направиш кътче, където да кърмиш малкия Wink не пречи и от новородено да е в друга стая с кака си.
Снимки пускам във фейса редовно Peace

# 529
Аз надниквам само да кажа Честит Имен Ден на малкия Гришко!   Party Time Да бъде много здрав и усмихнат!

Аничка, аз съм на мнението на вери - по-добре да тръгне по-рано на градина, за да не си помисли, че бебето е виновно за промяната и отдалечаването от мама. На същото мнение съм и що се касае за други промени - преместване в друга стая и тем подобни.

# 530
Аничка  Hug, ти подреди стаята / детската/ и лека полека Анито да свикне да си играе там да стой повече време, и вече сама ще видиш как ще започне да ползва леглото там  Peace.
При нас така се получи, стая е готова от както се е родил/ има някакви мебели за временно ползване  Peace/ но главното има и легло .Той само започна да заспива по време на обедната сиеста и след време , започна и вечер да спи там  Grinning.Сам, понякога/ като снощи посред нощите дойде при мама със всичките си завивки  Laughing.
и това не ни отне кой знае колко време- за около две седмици  Peace
Успех

# 531
  • Някъде там...
Честит имен ден на Гришко, да е жив и здрав!  Hug

На вниманието на бъдещите мами да кажа, че наши приятели си продават количката, почти неизползвана. АBC Design 3 Tec, зимен и летен кош, 350 лв. Ако някой се интересува да ми пише на лични, да не спамим темата.  Embarassed

# 532
Честит имен ден на Гришката! Жив и здрав да е! Честит празник, Имамама!   bouquet
Бен, честит ви нов дом! С много здраве и сях да си го населявате!   bouquet Правилно ли разбрах, че си е личен?!  Simple Smile Дали да не пие вече АБ желая.  Hug
Аничка, аз съм на мнение максимално да избягваш ремонтите и чистенето около тях.  Wink   bouquet
ЙоЙо, да не лекувате вече никакви страшотолии болезнени.  Hug
Аз дебелата мара преди време я бях чела като действие и мислех да пиша за нея, но понеже източникът е Бабче Шпунц, предпочетох Олчето да си каже като по-запозната.  Simple Smile
Страхотни смешковци сладки снежни видях.
Жабче, ти беше писала, че ще сменяш столчетата на твоите красавици. Все ли нещо вече? Какво? 
 Jiema , за съжаление със всяко разболяване Мария получава още един кат дрехи върху себе си. Ще трябва да се лекувам явно.  Embarassed

# 533
  • Някъде там...
Рони, взех вече нови столчета. Concord Lift Core Leaf.

http://www.youtube.com/watch?v=0lEYRIJgTNk

Още не сме ги сложили в колата. Дребните много обичат да спят там, а старите са ни с добър наклон и ще изчакам още малко...

# 534
Честит имен ден Гришко да си много здраво и весело детенце  Hug Имамама  bouquet
Бен Честит ви собствен дом  Hug А пулмолога спомена ли плуването като вариант . Ти имаш повече възможности от мен, в Плевен има само един закрит басийн където дават уроци по плувате и то на деца над 3 годинки. Решила съм въпреки страха си /довила съм се 2 пъти/ да ги запиша на пролет.
Аничка почивай си повече пък всичко ще се нареди. За дейната Андреа пробвала ли си да я включваш като помощник в къщната работа сгъване на пране , чистене на прах, подреждане на играчките , с тайфунките така се забавляваме пък и те са горди от постигнатото. Другото което обичат са компютърни игри за цифри , предмети, кое е по голямо или по малко след всеки правилен резултат има весела музика на която танцуват че и те не се задържат на едно място.
Аз за детската стая не мога да се включа защото от раждането аз се преместих в нея и там си спят обаче с мен , за сами не мога и да бленувам те се будят по 100 пъти на нощ и по още толкова аз ги завивам  Twisted Evil
Рони ние след кошниците си взехме тези и сме много доволни http://babyland.bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D … D0%B8%D1%8F/4316/
Не искам да казвам нищо за здравето на тайфунките по точно Мадлениното в голяма чуденка съм да ги пускам ли другата седмица на ясла много ме е страх от идващия грип  Rolling Eyes
Жабче честити нови придобивки да си ги ползват с кеф жабетата  Hug

# 535
Цитат на:  Рони
http://за съжаление със всяко разболяване Мария получава още един кат дрехи върху себе си.

В тази връзка, нали знаеш какво е "пуловер"?
- Това, което децата обличат, когато на майките им е студено. Joy

Аз вече ще се разписвам с не дотам мъдри постове.  Laughing Снощи изневиделица останах без мъдрец.
Много бяха причините да не го лекувам, а директно да го ликвидирам/в това число и многото отлагане/. И без друго не ми беше симпатичен. Сега, поне проблеми със зъби нямам. Разбрах, колко е хубаво човек да не го боли нищо. Благинка!

Жабче, честити столчета. И Калинката си кара още със стария, който се накланя назад. Удобен му е, а и няма скоро опасност да надхвърли кг.

Аничка,  Hug

# 536
  • Някъде там...
То и ние скоро няма да надхвърлим килограмите на сегашните столчета - те са от 9 до 15 кг, а госпожиците са 13-14 кг.  Laughing Но пък Йоана е много висока, половината й глава стърчи извън облегалката, което вече не е безопасно. Мисля, че към края на лятото ще си минем окончателно на новите столчета, а може и по-рано, ще видим. И новите се накланят, но доста по-малко. И са с коланите на колата, нямат собствени. Водят се от 15 до 36 кг или от 3 години докъм 12 ако не се лъжа.

# 537
Здравейте на всички !
Аз съм си вкъщи с децата от началото на седмицата . Валя играли физическо в училище навън и резултата от това е 3 дена т, кашлица, хрема. Сега и брат и ще се дозарази а аз от утре съм на работа.Май сгреших, като не си пуснах болнични цялата седмица. newsm78 Въпреки това довечера ще празнуваме, взели сме торта . Гришо иска да духа свещи.
Принцеса Рая , дерзайте и успех . За къде ще заминавате - Германия? Може и да съм пропуснала ако си споменавала.
Олче, хубав сняг и аз искам тука такъв, но уви има само дъжд.
Аничка , гришко също е много жив и палав и енергичен. Няма спиране и стоене на едно място. Вечер задължително заспиването му включва и  15 мин скачане на леглото и земята . Кака му също е много енергична . Много си приличат и двамата в това отношение. И аз мисля, че е по- добре Анито да свикне по - рано с новата си стая и с градината. Палачинките и ние много ги обичаме. Сам си ги навива и им казва - чичинки.
Бен,бързо да оздравява ДалинкаЧестито ви къща!!!  Дано е вече окончателно.
Лека вечер на всички .

# 538
  • София
Живо и здраво да е името на Гришко! Весел празник Имамама и да оздравяват дечицата.   bouquet

Рони, извинявай, ако е прозвучало като упрек. Не ми бяха такива намеренията.  Hug
Олче, понеделнишкия отчет е както винаги сладурски  Heart Eyes

Io io, дано е по-добре детенце вече. Заради уше на времето и аз дадох първия АБ на баткото на 2,5 г. А  иначе с Дебела Мара и мен са ме лекували като дете, но не знам къде може да се намери в днешни дни, ако си нямаш в двора.

Бен, и на теб желая Дали да се оправя бързо и да е пак при децата. Честит ви нов дом! Да сте много щастливи и двете в него!

Жабче, много хубави са новите столчета! Да си ги ползват със здраве жабетата! Ние си имаме стол 15-36 кг на Чико от баткото и няма да купуваме друг, но засега сме на по-малкия. Въпреки, че Гергана с дрехи е 15,5 кг- все още този и е по-удобен, особено за дълъг път. Пробвахме веднъж с чикото, но много й клюмаше главата при спане. Нашия обаче не е толкова функционален. При вас мисля няма да го има този проблем.

Нани, да знаеш скоро и аз ще се присъединя към "твоята партия"  Joy Предстои да махам  два мъдреца, отлагам го още от Нова година и слава Богу, не са ме заболяли още сериозно...Трябваше до края на седмицата да отида при зъболекарката ми да ме прати към специалист хирург, обаче пак отлагам... Гергана от снощи е със силна хрема, а през нощта и Т вдигна, та сме си вкъщи  Sad
Събуди се малката, та ще бягам. На всички  Hug Hug

# 539
Бързичко да й минава на красавицата Гери!
Цитат
Рони, извинявай, ако е прозвучало като упрек. Не ми бяха такива намеренията.

Mr. Green Въобще не е било прието катоупрек, а аз горкото ми детенце си го знам. Hug
Вчера Ивето спомена, че другата седмица се очаквало обявяване на грипна епидемия в София. Дано да няма разболели се от грипарата.  Praynig
Нани, сега ще си имаш оправдание за всички незрелости.  Wink
Жабче, на същите столчета бях хвърлила око. От Ново бебе ли ги взехте?

За който се интересува - приеха измемението, че единия родител има право да прехвърли до 5 месеца от неплатената отпуска (тази от 3 до 8 годинки която е) на другия.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт