Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 124
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря на патерички, Жабче и Jiema.

Аман от болести...Дани Нетева, хайде да сте здравички вече всички! Имамама, чакаме новинки за сладък Гришко.
ани4ka, на мен ми познаха пола на Прес още в 3-я месец с хиляда уговорки, че е може би, с някаква вероятност....е момченце (застрахова се лекарката от грешка).  Whistling Е, ти си  имаш едно на ум за всеки случай и така...
poem, направо ми стана мъчничко за Сами и въображаемия му татко...колко са мънички, а какви емоции бушуват....

Аз да се похваля, че мойто чааве взе да научава азбуката, знае и цифрите. Тия днешните дребосъци ме разбиват просто! Какво ще прави на 5 години??? Задачи от висшата математика ли ще решава?  newsm78 Даже скоро ме развесели много, показвам една тройка и питам какво е това, а той уверено ми казва "ЗЪ".  hahaha

Жабче, Преско също не заспива рано, обикновено в диапазона, за който ти пишеш. Е, няма истерии, даже напоследък просто подвиква "Жаден съм, пишка ми се...завий котето...маймуната да гушне котето (другарчета за заспиване)....", но като цяло си стои сам в стаята и си пее за приспиване.

Скоро ще ви произведа една клюкина, но стиснете по палец.  Wink Не е бебешка, така че да не сте в заблуда.

Алооо, майката на червената Мария....пусна бомбата и избяга.  hahaha

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 15:07 от no_name

# 601
Рони да се похвалиш скоро чакам новината(да нямаме скоро баба пенсионер?)
Аничка всеки иска да ги нашари синьо-розови, но всъщност аз съм много щастлива със втората дъщеричка, даже съм благодарна на господ че ми прати пак момиченце Heart Eyes всеки ден се моля само да са ми живи и здрави, всичко друго са едни такива излишни емоционални тръпки(стискам палци всичко да е наред и като дойде времето да гушкаш едно здраво пухено бебче) Praynig Hug само да кажа че и кака Диди ми е такъв дивак, но пък има проблясъци по някой път е толкова добричка, че направо ме разтапя Heart Eyes ей затова живеем да им се радваме  Mr. Green
Хубав ден  bouquet

# 602
Здравейте на всички!!!
григори заспива след 10 вечерта. Четем приказки. Вечер иска да съм с него в стаята. Докато той заспива, аз си вземам една книга и си чета. Така има почивка и за мен. През деня сам си стои в стаята и си заспива.
Рони, добрата новина е ..........
Може ли , който има желание да гласува за тази рисунка!!!
http://az-deteto.bg/naturpharma/share.php?id=409

# 603
  • София
Рони, имаш стиснати палци и те чакаме с хубавата новина  Hug Grinning Бяло-червената Мария е страхотна с лафовете си както винаги.  Heart Eyes
Имамама, подкрепих рисунката. Дано има успех. Не казваш как е Гришко? Преборихте ли Т?
Дани Н., дано Мади се стабилизира и да може да си ходят на ясла двете тайфунки. Ти не смееш сигурно да ги разделяш- когато Ники е здрава да ходи сама на ясла? Може би са малки още за такива раздели  newsm78

Ние изкарахме само сряда вкъщи и от вчера пак е на ясла момата - пътищата са малко по-проходими, а и като гледа прогнозата човек не се очаква никаква промяна и няма как да си стоим още цяла седмица вкъщи. Само се надявам да не е много новия сняг, който се чака неделя-понеделник. За такива инцидентни отсъствия по ден-два, Олче, аз не нося бележка от лекар. В яслата си има бланка - молба. Дават ни и попълваме датите и тези дни се водят извинени по домашни причини. Случвало ми се е и ако съм я спряла само заради хрема и не сме ходили на лекар, пак такава молба да пишем за отсъствията. Но наистина мисля, че си е индивидуално според детското заведение.

Аничка, да излизаш бързо от Кривотиево.  Hug Независимо от пола, живо и здраво да е бебчето и да си се развива както си трябва. Hug А бъдещата кака как е? Беше споменала, че се чудиш покрай тръгването й на градина. Не знам как е системата за записване при вас, но не е ли по-добре да я пуснеш по-рано, не чак със сборни групи лятото? АКо има възможност да си тръгне март-април като се стопли, тъкмо ще е свикнала преди бебето още, а и ти ще можеш повечко да почиваш.

Жабче, и ние се присъединяваме към групата на бавно заспиващите към 23, след приказка, гушкане с мама, лягане в леглото, ставане за още няколко гушкания, пиене на вода и какво ли още не... (За съжаление идеята на Имамама за четене на книга, докато съм в стаята е неприложима, защото съм ги свикнала да заспиват на тъмно.) И с настроенията и тръшкането положението е едно към едно (само дето при мен госпожица-каприз е един брой)  Hug Hug И мен всички ми говорят как съм я разглезила... уж се старая да не е така, но отстрани знам ли какво се получава.
Но нейм, твоето момче много напреднало с материала  Hug bowuu Спомням си, че и баткото на тази възраст някъде беше запомнил почти всички букви - имахме малка книжка с по буква и животно на страница и ме караше да му ги повтарям много често и ги запомни. Гергана сега няма интерес към буквите. Тя е заета все да бърбори  Laughing, понякога ме изненадва с логическите си разсъждения, но трябва да взема да си записвам вече, защото не помня вече... дори от тази сутрин с какво ме срази...  Embarassed

Мдаа, мисля, че днес прекалих...Хубав петък на всички и за финал - една малка смешка: Малкия коментар по Битиви, сниман в групата на баткото ни (той е с очилата)  Grinning
http://www.btv.bg/videos/malak-komentar/video/137010025-Zashto_e … lyuta_zimata.html

# 604
Джема аз се пробвах още в началото при първото разболяване на Мади Ники каза че ще ходи сама първия ден мина добре но на втория е отказала да се храни и само е питала къде е Мади към днешна дата категорично отказва да ходи на яслата сама иска да са двечките
Преди време обещах снимков материал  Mr. Green Рони по описанията на Джема за Мария ние май сме същите  Joy

# 605
Ох, Дани, много са сладки - толкова засмени, да са живи и здрави.

# 606
Дани, този леекинко попреял снежен човек сигурно е голяма атракция. Joy И си има две прекрасни бодигардки... Sunglasses Laughing
Джиема, ние по същия начин процедираме с отсъствията в градината. Само се притеснявам да не ни свършат полагаемите 30 дни по дом. причини. Много сладък батко си имате, какви умнотийки ръсят само... hahaha
Рони, посиня ми пръста от стискане. Айде, казвай вече.
Аничка,  Hug
no name, пращай го Преско на олимпиада. Grinning Hug
Имамама, как е Гришко? Отивам да надзърна за каква картинка иде реч.

# 607
Рони, аз залагам на нов дом  Sunglasses

Аничка, според мен когато децата са с малка разлика е много хубаво да са от един пол-и за мама,но най-вече за тях самите и за връзката между тях  Wink

Ние най-накрая се сдобихме със столче за кола http://www.nedelcev.bg/brand-products/view/bid/7/bcid/208/bpid/100/. нямам търпение да пристигне и много се надявам да е удобно с това че поляга и се разширява.

Ние сме добре като цяло.Напоследък чета доста информация за хиперкинтични деца. Има ли някой,който има повече инфо по въпроса?

# 608
Здравейте и от нас. Не съм писала отдавна, но иначе редовно ви чета. Калина тамън свикна с яслата и взе че се разболя. Цяла седмица не е ходила на ясла и сега ще видим какво ни чака в понеделник. А от тази сътрин тръгнаха сополи, та какво ще я правя не знам.

Рони, имаш силно стиснати палци и от мен.

Дани, много са сладки госпожиците.

# 609
Явно не съм се изразила правилно, аз нямам никакви претенции за пола.Така беше и с Анито  Wink Важното е да са живи и здрави  Praynig
Jiema още декември питах директорката дали мога сега да я запиша, но при нас на 1 март е записването и вземат най-рано юни, когато са сборните, поне в тази градина.И реших септември да я пусна за да не се обърква със сборните групи.
Рони още стискам палци  Heart Eyes

# 610
Здравейте, Григори се прибори с температурата, но продължава с антибиотика . Антибиотика го пие много трудно. Прави позиви да го връща. И той от доста време не ходи на ясла. Другата седмица смятам да го оставя в къщи, баба му да го гледа.
Децата полудяха в къщи. Чудя се с какво да ги занимавам . Рисуваме, пластелин Имам един готварски комплект и пада голяма  10 мин игра с него. После мрънкотене, сърдене.
Ио - Ио - хубаво столче сте си избрали. Със здраве да си го ползвате.
Рони, за изненадата вищо не казваш. Май няма никой да познае  Wink Аз залагам на чужбина.

# 611
Мила Толинка, виждам че си наоколо. Как е Денис?  Hug
ksd_g,  Cry Hug Как е Стефчо?
Аничка, разбира се, че никой не може да очаква претенции към пола. А и след чудната Андреа си е още по-чудно-чудесно да бъде с другарче.  Hug  Heart Eyes
ma_lolo, да се оправя бързо Калинчето и да се махат всякакви лоши секрети.  Hug
Честито столче, ЙоЙо! Много и безаварийно да возите Митачето в него! Не падаш по-далеч от мен с размишленията май. Откъде си вкара в главата сега подобни тревоги и сложни думички Wink
Дани, много са готини две сестрички мили.  Heart Eyes Обаче малко ги обличаш.  Mr. Green
Благодаря на всички за положителните мисли. Нещата са малко по-разточени и с условности във времето. Аз съм козирог, така че заминаването в чужбина не знам как може да се случи.
Но хайде половин новина. Имам някакви съмнения, че може би отбих Мария. От миналия петък не е цоквала, не че не си иска, но поне не врещи като заклано прасе.  Simple Smile
Поразяващата уста от сутринта. "Мамо, гледай Мария как си си събира паричките! Гледай, не се офлянквай!"  Crazy

# 612
Рони,ми то това си е за новина Hug Браво на вас!Ние още не можем да се похвалим Whistling
И при нас е ку4ешки студ и много,много не излизаме.Нямам търпение ве4е да се стопля,4е направо ми се е стегнала душата в тази къща!
На болни4ките бързо да оздравяват!

# 613
Рони продължаваме с палците до пълен успех Praynig Wink
Диди също я записах на нещо като детска градина(води се пред- пред училищна) от август тръгва с песен на уста, само трябва да оправим едно проблемче преди това Praynig (преди да се появи бебето почна да се напишква, леко колкото да намокри гащите) все говорим, има лек напредък, но все още го прави, док каза че сама трябва да го надрасне, било стрес  ooooh!

# 614
  • Бургас
Рони, браво на вас, стискам палци!  Hug Ние също оставихме АМ преди седмица-две след като й се скъса бибата  Wink нямаше трагедии, но заспива по-трудно, а и... преди млякото й беше поне да сложи нещо в коремчето като не е яла, а сега като го няма... ляга гладна... и ставаме после да й правя някакви хапки панирани или нещо такова, поне да хапне малко... Може ли да е такъв инат не мога да разбера... снощи пак същите изпълнения, благополучно към 23.30 я сложих пак да спи и не че хапна даже... благоволи само гадното зрънчо да го уважи, нищо друго  Rolling Eyes Ужас!
Belbey, лошото е че при нас претенциите запонаха след като навърши 2год. Все го отдавах на периоди, на това онова... , но тя все не яде... Дай й кренвирши, панирани хапки, сух хляб, кюфтета, закуски...
Като ходихме на контролен преглед, новата лекарка-пулмоложка препоръча да й давам Спирулина, водорасли от суперхраните ги водят, но няма такава гадост, както й го давам със спринцовката, така го изплюва...
no name, браво на Преско  Hug

Общи условия

Активация на акаунт