Аман от болести...Дани Нетева, хайде да сте здравички вече всички! Имамама, чакаме новинки за сладък Гришко.
ани4ka, на мен ми познаха пола на Прес още в 3-я месец с хиляда уговорки, че е може би, с някаква вероятност....е момченце (застрахова се лекарката от грешка).
Е, ти си имаш едно на ум за всеки случай и така...poem, направо ми стана мъчничко за Сами и въображаемия му татко...колко са мънички, а какви емоции бушуват....
Аз да се похваля, че мойто чааве взе да научава азбуката, знае и цифрите. Тия днешните дребосъци ме разбиват просто! Какво ще прави на 5 години??? Задачи от висшата математика ли ще решава?
Даже скоро ме развесели много, показвам една тройка и питам какво е това, а той уверено ми казва "ЗЪ". 
Жабче, Преско също не заспива рано, обикновено в диапазона, за който ти пишеш. Е, няма истерии, даже напоследък просто подвиква "Жаден съм, пишка ми се...завий котето...маймуната да гушне котето (другарчета за заспиване)....", но като цяло си стои сам в стаята и си пее за приспиване.
Не е бебешка, така че да не сте в заблуда. Алооо, майката на червената Мария....пусна бомбата и избяга.
всеки ден се моля само да са ми живи и здрави, всичко друго са едни такива излишни емоционални тръпки(стискам палци всичко да е наред и като дойде времето да гушкаш едно здраво пухено бебче)
само да кажа че и кака Диди ми е такъв дивак, но пък има проблясъци по някой път е толкова добричка, че направо ме разтапя
Бяло-червената Мария е страхотна с лафовете си както винаги.
Спомням си, че и баткото на тази възраст някъде беше запомнил почти всички букви - имахме малка книжка с по буква и животно на страница и ме караше да му ги повтарям много често и ги запомни. Гергана сега няма интерес към буквите. Тя е заета все да бърбори