Естествено, че нямаш, аз подбъзнах темата, защото ми става смешно как познавам в последно време, и на теб, и на Йо Йо, и на Мимето момата (Честити и 2 месеца днес, на малката кукла!
), и на двама колеги, бъдещи татковци от моя отдел - единия чака мъж, другият - мома, и за двамата нямах съмнения никакви...
Само за мойто собствено се оказах в огромна заблуда, защото бях убедена, че такъв дивак ритащ, може да е само момче. Да ти е живо и здраво бебчето, и каквито и да са, като пол, е абсолютно без значение, обичат се еднакво!

Стиснете по един палец в сряда, ако всичко е ок, за тогава е заплануван Големия ден - градински.
Хубава седмица на всички желая, няма да пиша повече за сега, че съм в някаква огромна дупка, тази безкрайна зима и целия този студ ми скапаха тотално нервите, живеещите в къща вероятно ме разбират каква ми е мъката..
Бъдете здрави.
Нищо за хвалене и оплакване нямаме ... дребен инатчо се държи прилично...малко хитрува и се опитва да опонира на всичко, но имам някакви спомени, че и аз бях такава някога отдавна...не ме изненадва
)) Мисля си, че има много сравнително полезни храни, които могат да заместят нежеланите, но...определено Самчи не е злодяд и вероятно мнението ми е далеч от действителността... Аз съм била мн злояда/казва майка ми/ и от нея знам, че е много тъжно да виждаш че детенце не яде. Дано всички злоядковци проядат бързо бързо за радост на мамите си
Показаха една пица с диаметър 10-13см и попитаха колко от нея трябва да изяде едно 8 годишно дете. Моето 3 годишно цялата би я сгънало
, но...оказа се, че препоръчителната порция била 1/4
Ще ми е интересно да науча за размерите на вашите порции /на децата де/ примерно за вечеря.
Вели от вредните храни, уважава май само чипса.
Е, когато няма торта яде сухи пасти. От 3-4 седмичи е на онези барбальошки, които се топят в мляко. Уж зърнена закуска се води. Въобще изобщо - който е опитал вредните храни веднъж (а ги опитва, защото друго не е щял да яде), положението става пай се.
)