Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 128
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
No name ЧРД и от мен, с пожелание да си здрава, щастлива и да ти се сбъднат всички мечти!

# 586
  • Бургас
no name, Честит рожден ден и от мен! От здраве да не се оттървеш! Много усмивки и щастие!

Извинявайте че не мога да се включвам по текущи теми, въпреки че ви изчитам подробно хич не ми стига акъла да се впиша в тах  Embarassed  Hug

Далинка си прави малки стъпки напред... нейни си постижения, на които се радвам... да си каже името, да приказва разбираемо все повече... е има още много какво да се желае, но напредъкът е на лице... Разбират се добре със жената, която я гледа вече два месеца... пу пу пу... За съжаление проблемът с храненето си остава... направо като чудо ми е ако хапне поне едно готвено ядене за деня  ooooh! не и не, голяма капризация излиза това овне, дай й сухи работи само да дъвче  Crossing Arms
Благодаря ви за поздравите за нашия нов дом, въпреки че сме под наем, си го смятам за наш и за дом, защото беше дълго чакан и мечтан  Flutter
рони, дано се изчистят скоро пъпчиците на Марчето.  Hug
Мамочка, ние пръчиците за хранене ги използваме само за музикални инструменти (има си слабост тя към музиката  Wink )
Мимето, добре че има кой да ви помага  Hug
princessa raia, успех с преместването! стискам палци да ви върви като по вода  Hug
Лека нощ и успешна седмица на всички  Hug Hug

# 587
Ей, направо ме разтопихте! Благодаря сърдечно на рони, Мимето и ben78!   bouquet

ben78, аз съм изпуснала моментът с новия дом, така че сега се включвам с едно "Честито!", пожелавам ти в него да преживеете прекрасни моменти, винаги да е изпълнен със смях и добро настроение! Това, че не е собствено жилище не го прави по-малко дом, важното е да ви е уютно. За хората в много други страни е съвсем нормално и цял живот да си живеят под наем.  Wink

Belbey, ще му минат на фъстъчо белезите и следа от тях няма да остане.  Hug (а питала ли съм те какво значи Белбей?  Simple Smile)

И аз се присъединявам към любопитковците!  hahaha
Що се отнася до белезите от варицела - смея да твърдя, че Прес много малко се е чесал - докато се усети що е то чесане и пъпките почнаха да завяхват. Даже да си призная, аз го открехнах на някой си ден да се почесва нежно с длан (не с нокти), понеже ми беше много жално как се мъчи. Останаха белези на коремчето (2-3) за момента, а целият беше изринат. Това, че като са по-малки им избивали по-малко на брой пъпки се убедих, че не е правило. (Или ние сме изключението...Той я кара варицелата миналото лято) 

Рони, ситуацията във вашата ясла ми дава доза оптимизъм. След 2 седмици болен вкъщи моето диване днес го пуснахме при лелите и децата и съм на тръни от тия постоянни вирусни истории.  ooooh! Дръж ни в течение с пъпченската история на сладкото адашче.  Hug

# 588
Но_ нейм, Ронка ще ви дам отговор само мъжо да се прибере  Peace Има някакво значение , но не си спомням какво , знам че идва от турски  Laughing
 Бен, мисля че децата минават през такива неяжни етапи  Peace- ние също сме така .Опитвам се да готвя любими на него неща, та ако означава и да правя всеки ден пица  Peace. Опитвам се да предлагам и разнообразие, зеленчуци на пара / е изяде само морковите /, но пак хапна.
Така че просто мисля че ще отмине етапа на не ядене.

# 589
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала и чела.Първо доста дълго нямах интернет,след това като се позастуди и сме си вкъщи няма кой да ме остави и да седя.Мъжа ми си е тук от два месеца и той здраво е окупирал компа и други разни семейни неща.Важното,е че за сега изкарахме здрави всички няколко месеца.С изкл.на  някой сопол и един мой опит за по-сложно разболяване,но успях да го пресека навреме.Спасява ни това най-вероятно,че още не тръгнала на градина Ави,ще видим там как ще е .Иначе Ави расте,бръщолеви много и взе доста да приказва разни интересни неща,които чува около нас.Някак си се е кротнала,има дни,в които се разбираме чудесно,има дни, в които за нещо ще се скарам,но няма как още има да се учи,дет се вика то си е цял живот учене,но не мога да кажа,че е непослушна.Единствено виждам,че и липсват децата.Имаме си приятелчета,но покрай зимата сега не с всички може да се виждаме,а и повечето са на градина.Сега вече и аз започвам да ровичкам за детски градини,документи и т.н.Дано имаме късмет.Аз да се похваля,че започнах един курс към бюрото по труда и ходя на обучение всеки ден без събота и неделя.Чувствам се добре,някак си денят е по-разнообразен и седмицата минава интересно.Запознавам се с нови и нтересни хора и се надявам да науча нещо ново и много непонятно за мен,защото ни обучават в бизнеса,а аз никога не съм се знимавала с каквото и да е от тази сфера.Може някой от вас да са запознати с тези проекти по европейските програми.Та това е за сега около нас.Дано успявам да ви драсвам по-редовно.Надявам се и вие всички да сте добре,здрави най-вече.Снимки съм качила на Ави във ФБ,там също по-рядко влизам,но от толкова време намерих поне малко снимки да кача там.Ако някой няма ФБ ще се постарая да кача и тук няколко нейни .
Хубава вечер ви желая и целувки на всички сладки априлчета  love001

# 590
  • София
Здравейте,
Как сте в тази снежна сутрин? Аз трудно се придвижих с колата до яслата и си мисля днес да отхвърля някои належащи задачи и от утре да си останем ден-два вкъщи с Гергана. Не че ще й е много забавно вкъщи, но ми е голяма мъка в тези заснежени улици (няколко пъти ме бутат разни услужливи хора  Blush). А така или иначе в яслата също не излизат (в тази връзка- браво, Рони,  на организацията във вашата ясла - хубаво е, че ги извеждат децата), а ние двете може да си правим кратки излизания, ако времето позволява. Ще го намисля, да видим днес как ще се приберем.

No name, на голяма патеричка приеми поздрави и от мен по случай рождения ти ден! Бъди здрава, щастлива и обичана. Много щастие в дома ти   bouquet

Jiema, вас баба шарка не ви повтори все пак. Simple Smile
Мдааа, размина ни се. Въпреки, че всички групи в градината се извъртяха и карантината от края на ноември финално приключи в края на януари, но явно от фоайето само, където все чакаме с малката баткото не се прихваща Simple Smile. Просто не му е било сега времето. Аз все се надявам да я изкара като малка, за да не му трепери един ден като жена вече (при бременности и т.н.)

Рони, как са  пъпчиците на Мария? Може и да изчезнат от само себе си, ако е било от храна нещо. Аз нямам много познания на тема кожни лекари - единствено преди близо 2 г. водих баткото в Токуда на случаен принцип - паднахме се при една д-р Георгиева. Стори ми се доста адекватна и с мило отношение към детето. Дори набързо и мен ме изконсултира. Но това са кратки впечатления от един преглед само. Дано и при вас нещата не се окажат сериозни, а ако нямате нужда от лекар - най-добре.  Hug

Бен, радвам се, че споделяш за напредъка на Дали. Чудесно е, че са си паснали с жената, която я гледа. Не се притеснявай толкова за храненето. Вярно е, че са на периоди. Но си има и деца, които са си злояди с години (не го пожелавам на никого), но моя син е от тази група и то някъде от към 3годишен, преди това - не беше. Хапва само определени манджи, 1-2 супи и това е. Измисляме нови храни, нови начини на готвене, но напредък съществен няма. Аз се радвам, че яде плодове доста - пресни, сушени, ядки. Та предлагай и ти такива неща (за ядките е може би малко рано все още, или под някаква форма смлени да хапва), поне ще си спокойна, че приема полезни неща, макар и не под формата на готвено ястие. Пожелавам ти да имате напредък и в това отношение.

Силви, аз съм от мамите без ФБ и се радвам винаги на снимчици тук. Разбира се, когато и както имаш възможност.  Hug Бъдете все така здрави цялото семейство. Успех с кандидатстването за градина на Ави и на теб - в новото поприще, с което си се заела.

# 591
Здравейте аз си ви чета не пиша защото няма нищо ново в къщи сме си тричките макар да ни досади но в тия студове няма как а сме и без ЛЛ и няма кой да ни даде контактна бележка утре ще се записваме при друг. Мади не е добре но не искам да се жалвам.
Силви успех на Ави дано я приемат в ДГ
Бен нали хапва все пак моята първа братовчетка която е 18 години по малка ядеше главно бонбони и шоколад  Mr. Green а сега е на 15 и си хапва вече всичко
Джема като имаш тази възможност се възползвай и двете няма да мръзнете

# 592
Здравейте на св!!!
аз съм си от седящите в къщи.
григори е с темп от миналата сряда. Не можем да е свалим и това е . Смени два антибиотика, днес му правиха кръвни изследвания. Нормални са, все едно не е болен. Вече незнам от къде идва тази темп newsm78. Ако е вирус левкоцитите не са ли завишени? Неговите са в нормата.
Оплаках се и аз.

На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване .
На новодомците - пак честито. Много здраве и благополучие да имат в нивият си дом!!!

# 593
Здравете и от нас  Hug Ние сме си в къщи, защото нещо като стомашен вирус се опита да ни тръшне, но ако задържи и утре така добре от четвъртък е на ясла.
 Преди време се смеех на споменалите, че дЯцата си имат въображаеми приятели...е и ние сме в клуба. Но ние си имаме въображяем татко  ooooh! Днес му говори, показва рикунки  Shocked Много му липсва баща му, все разказва като се върне къде щяли да ходят двамата, какво да правят и купуват  Tired Много ми е жално, но така ще е за сега. Баща му успява мн рядко да се връща и все за съвсем малко време...за последните 6мес не знам дали се събират общо да е бил тук повече от 10-15дена.
 Оплаках се  Blush
 Хит в момента е рисуването с водни бои и заръчването да сЕ купи нещо на Сами при всяко излизане навън.
 ДругИчко нищо интересно не се сещам за сега около нас.
 Хубава вечер и целувки на дребосъчковците  Hug

# 594
Имамама, не всички вируси минават за 3 дни, но пък продължителната вирусна инф-я може да прерастне в бактериална. Какви други оплаквания има? Само Т ли? Знам, че при бакт. инф. освен левкоцитите, СУЕ и ЦРП се завишават като стойности, но последното се пуска допълнително. Урина давахте ли?

Jiema,  аз също спрях Дани от градина. Ходи два дни, ма това не е човешко, сутрин ключалки замръзнали, колата докато се стопли и те пристигнали, няма нужда да мръзне. По новините разбрах, че у-щата пак са в дървена ваканция до понеделник.

Моите родители тази нощ се връщат от Англия със самолет. Бяха при сестричката на гости. Там е ясно и не толкова студено, но дано тук нямат проблеми. Мъжо нощес ще ходи да ги посреща. Praynig

ssillvvi, браво, че сте здравички! Зарази ни с малко здраве! Grinning
Рони, това, че си станала уникално зла и нетърпелива въобще няма как да го повярвам. Naughty Пъпчиците изчезнаха ли? Hug
Бен, браво на Далинка за напредъка. Още малко търпение и всичко ще се нареди! Hug
Иначе и аз си имам един злоядко, който се храни според настроението.

# 595
Не пиша много защото няма нищо интересно, Анито е твърдоглава и не ме чува, аз съм уморена и нетърпелива  Tired Ако започна да пиша надълго само ще ви надуя главата с оплаквания, несъществени при това  Blush
Днес бях на преглед- "предполагаем женски пол" Mr. Green Раничко е за пола по принцип, така че няма да купувам още розова боя за детската  Crazy
Като изляза от Кривотиево ще пиша повече   LaughingHug Heart Eyes

# 596
  • Някъде там...
No name, Чрд на голяма патерица!  Embarassed Да си жива и здрава!  Hug

Рони, и ние сме в клуба на тръшкащите се само пред мама. Като съм си вкъщи настава анархия.  ooooh! Не ядат, не спят, постоянно реват и се тръшкат. Че и баща им не издържа и обвинява мен за държанието им. Като ме няма вкъщи са много послушни - хапват, заспиват около 12.30 наобяд и си спят без да се събуждат и да ме търсят през 30 минути (ако въобще заспят...). А приспиването вечер се превърна в кошмар - заспиват в 22-23.00 ч. с хиляди уговорки да легнем. Четем по един куп книжки, пеем си и това в продължение на час, че и повече. А съм толкова изморена напоследък, че ми идва в повече и нямам достатъчно търпение.  Embarassed

Аничка
, пази се.  Hug За пола - зависи от апарата и задапаратното устройство.  Laughing И на мен ми го казаха в 14 г.с. и взеха та познаха, не само за момите, ами и за буйния им характер овнешки.

# 597
  • София
Добро утро мацки!

Живи ли сте в този студ? Simple Smile Как я карате?

Ние сме зазимили Laughing децата по софиянски, на топло, тъй като във възможно най - скапващото се време решихме да правим отопление на къщата ooooh!, последното вече е факт, но не сме имали и време да го оставим да поработи, за да му изпитаме евентуалните екстри.

Наследниците вече издивяват затворени и правят баба и дядо хахо-бримчи. Само да са здрави, ще го преживеем и това. Rolling Eyes

Едно въпросче: на спрените от ясла/градина дечица, взимате ли бележка от ЛЛ, за извинение на отсъствията, или го карате на договорка с персонала?
На Вели му взимаме, но се чудя доколко е нужно това упражнение, всеки път? Rolling Eyes

На болните дечица пожелавам да са оставили всякакви болежки и вируси, как не ги изморИ тоя ненормален студ, не ми е ясно.. Tired и по - малко да побъркват мама и тати, затворени вкъщи. Mr. Green

Дес, как сте в най - студената част на България? Обади се с 2 реда, липсваш. Heart Eyes

ронка, сподели някой бисер на овенката ми любима. Heart Eyes

бен, силви, радвам се, че се обадихте. Все на хубаво, че и на по- хубаво да се развиват нещата при вас.

Дани Н, какво и е на Мади?

Аничка, ще си направя кефа да се самоцитирам, отпреди месец Blush...

ани4ка... (нещо ми подсказва, че ще е мома, да видим дали ще се изложа... Blush)

Sunglasses Party Flutter
Пиши как сте, то около теб ако няма интересно, не знам къде има.

Хайде всички да се обаждат как я карат. Hug

# 598
Олче благодаря за кафенцето  Hug
Олче за прекъсване на яслата за по малко от 10 дни не по здравословни причини не ми искат бележка от ЛЛ но ние обикновено сме по здравословни  Tired
Мади е с алергичен ринит и тъкмо се преборихме един ден без лекарства/хомеопатични/ и ново двайсет поду се лявото оче и възглавничките на пръстчетата на  лявата ръка и сега е на противоалергични капки . Иначе са добре дивеят играят децата им липсват но този месец явно няма да запишат и ден на ясла говорех със сестрите и няма проблем.
Аничка почивай си повече и дано Андреа повече те слуша.
Жабче това което пишеш за жабетата що ли ми е толкова познато , но това държание в къщи е при присъствие на бабата. За мое щастие когато сме трите някак повече слушат, но да си призная има и забавления ,но и наказания когато е нужно много рядко шамаря по дупето по точно за две неща игра с нож и когато се опитват да наврат нещо в контакта  ooooh!
В Плевен се показа слънце и сега ще ходим на разходка до магазина със шейна  Mr. Green
Имам и снимков и видео материал ще гледам да ги кача днес на компа и да ви ги покажа тайфунките

# 599
На мен все още ми е много стегнато заради всичко, което се случи и ще се случва в югоизточна България.  Cry А и цялата страна е в един ужасен леден капан, който като се разтопи, ще стане още по-голямо мазало.  Tired
Ивче, как вървят изследванията ти?
 Имамама, как е Гришата? Падна ли температурата вече? Нани ти е писала за ЦРП-изследването, от което да се види какво е състоянието. Понякога има вирусни състояния, които са по-упорити и температурата е вид защитна реакция за преборване, но трябва да се следи да не обърне в бактериално.
ани4ka, съвсем никакво значение няма полът. Simple Smile Само всичко да бъде наред.  Praynig
Дани, дано да преборите бързо лошите работи при Мади.  Hug Praynig
ЖабчеHug Hug Hug
Олче, питай си в градината най-добре. Има градини, които при едномесечно отсъствие искат даже нови изследвания за детето или пък сеят заплахи, че ще отписват без извинителни бележки, така че явно нещата не са еднакви и изравнени за всички.  Peace
Деската е ученичка сега, затова се губи. Обеща да се включи обаче.
Бен, браво на Дали! Скоро ще търсиш копчето за изключване явно. :-)
Поемче
, много криво е това, което пишеш, но нали уж всичко правим за бъдещето на децата?!
Не са изчезнали пъпчиците, не са се и влошили много, но докато не мине грипната вълна няма да я водя по лекари. Сега я мажа с по малко с розова и сребърна вода и сякаш е малко по -добре положението. Да опакостта - сякаш намерих противодействие. Раздавам заръки с обратното на това, което искам да се случи.  Laughing

Олче, хайде за теб едно вчерашно. "Мария, ти си най-бързата бяла Мария на света" (защото хвърчеше нещо насам-натам из стаята.) Тя "Мария не е бяла, червена е Мария. Виж, мамо. Мария е облечена с червения елек".  Sunglasses

Скоро ще ви произведа една клюкина, но стиснете по палец.  Wink Не е бебешка, така че да не сте в заблуда.

Общи условия

Активация на акаунт