Ще ти пожелая и тук да си здрава, ти и цялото домочадие, щастлива и усмихната. По - добри и спокойни дни да те очакват, и повече сбъднати мечти да има в тях.

ронка, страхотно заглавие.

Благодаря ти, на теб и Дани, за окуражителните думи.
Ученичката вчера ми събра всички точки, обядвала, спала, дядо и я взел весела и много бърбореща.

Тази сутрин обаче още с влизането ревнала, изпратих я уж за по - безопасно с татко и, но не ми е по - спокойно така. Той се ошашавил
и нито питал нещо (че днес и друга даскалица на смяна), нито и дал някакви заръки..
След малко ще звъня да видя как я кара.Вели пък вчера, похвален пред строя какво вярно чувство за такт имал, идвал някакъв акордионист да ги прослушва за танцова, нашият като скочил, като затропал, ихууу, кеф голям. Събрал цялата градина да го гледа. Та ще става хороводец.
Дани, дано бързо пребори неразположенията Мади. Милата душичка.
Айла, радвам се, че намина. Как я карате, покажи девойките.
Велосипеди аз не мисля да купувам, подареното за 4-тия рожден ден на Велизар, за което хвърлихме една камара пари, така си прашлясва в гаража, никакъв мерак да го кара.
Кара това лято една триколка, първата му, в която едва се събираше, какъвто е дългуч. 
Нещо нямам идеи никакви... а и като гледам тази безкрайна зима навън..
.. хич не мога да се настроя на пролетно-празнична вълна.
Поздравления за ритмичен Вели , браво на детето
Като се приберете вече е сготвено
Моя мъж готвач,когато готви, а няма много време да се занимава така прави.Удобното е, че слага абсолютно всичко в началото, без запържване и т.н.Изобщо не жсе занимава,а става вкусно
Не поддържам връзка с много семейни, а и на ясла не ходи оттам да поканя някого.Освен да й подарим един ден със всякакви щуротии

. Бързо й минава на нея, кака й е трудната. За колелото не сме се отказали и тя иска, ама много я е страх и се стяга, а също и понеже е с много кокалесто дупе, после много я боли
и не се е научил. И на мен темата с организиране на времето, така че да сме повече навън ми е болна... И аз искам да променим някак нещата в тази насока, но още не съм открила рецептата.