Ние сме затрупани с играчки от Габи и на Вики почти не купуваме. Съответно няма playmobil и little people. Не мога да преглътна такива суми за играчки

, доста играчки са насъбрали. Допадна ми идеята на Поем за чаршафи с любими герои - ще взема да се огледам за една Мини маус, но като знам цените на всичко с Дисни герои.... Понеже РДто се пада в понеделник - на деня ще сме с най-близките роднини, пък в края на седмицата ще събираме приятелските семйства, та пак ще се получат 2 празника, като добавим и торта за яслата - направо три дни яли, пили и се веселили... Само да са ми здрави и двамата дотогава
Че имаме и планирана мини-ски ваканция края на другата седмица точно преди празника. Все пред разни такива събития се получават и разболяванките. Ние от извсетно време си говорим за РДто й. Още като мина моя декември, и тя разбра, че следващия в семейството е нейния. И почна да си вади свещички (знае в кое чекмедже стоят) и да обяснява, че са й за тортата, но упорито твърдеше, че ще става на 2 години, защото сега е на 2 години
Та след месеци обяснения от няколко дни вече вади по 3 свещички и знае, че ще става на 3 
Чакаме новини за новоизлюпената градинарка.

От целия комплект мисля, че ще се ползва предимно количката, другото ще видим дали няма да го разкарам.
Почти никога не купувам на редовна цена, и без това по празници ми трябват 2 неща, не само едно. Комплектите за количка ги взех есента с код от Ларедута и излязоха 2 на цената на 1, даже по-малко като сума. Куклите бяха на 50% намалени, пак 2 на цената на една ми дойдоха. Фишер прайс, Плеймобил и т.н. скъпи играчки се купуват на същия принцип. Като цяло предпочитам да дам малко повече пари, но да взема нещо качествено, отколкото китайско, което бързо ще се счупи, а и не знам доколко е безопасно. Има го и Продавалника, където има добри предложения на добри цени.
Толкова често употребяваха сега са на хомеопатични вече не сме прибягвали скоро към АБ.

Чакаме новини за новоизлюпената градинарка.
Знаех, че точно ти стискаш палци и че първа ще попиташ. 

Според проучванията е по-лесно за детето да се научи първо да кара такова колело и да пзаи равновесие, отколкото колело с педали и помощни колелета.
Браво на Ени! 
. На мен, дишащата само през устата, чудесно ми действа правенето на инхалации на Мария. От мижавите изпарения, излизащи от нейната маска, аз се хващам, че почвам да дишам много по-добре)
Рони, благодаря
(Ако съм в грешка за авторството, моля за извинение)
Така като ви чета си мисля, че май ви заблудих - може би нашето колело да е 16, защото баткото към днешна дата е над 1,20м. Толкова беше есента и от тогава не е мерен. 

А те горките искат да ходят майка им вече и омръзна
Върна се от работа, почна да готвя, после вечеряме и лягаме. Трябва да променим коренно начина си на живот!