Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 185
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Мен ме тръшна един гаден ухобол. От дете не съм била поразяване в тази част на телосложението си...

И мен така, какво стана, не разбрах, дълго време докато се поизлекувам малко и уж вече да съм здрава, а то ме удари в ухото  Confused и едно непрекъснато главоболие върви...
Важното е, че Далинка се оправи, но пак й се възпали дудито и ме тресът трески сега покрай това...

Едно Коледно настроение започна да ме хваща  Crazy Party
Хубава седмица на всички  Hug

# 151
Ако изчисля скоростта, с която се пренасят битове между институциите в 21 век, сигурно ще е по-бавна и от побеснял градински охлюв...

Накратко, трудно се сменя име в БГ. Малък град, където са се състояли и бракът, и разводът. Но пък пътят от съда до Общината (500 метра по права линия) е непреодолим за факта, че вече съм с друго име.

# 152
Както и предполагахме Вики има бактерия и в носа и в гърлото-MORAXELLA CATARRHALIS. О утре започваме лечение.
Отивам да чета за нея.

# 153
Ако случайно наоколо преминава една майка Абрикотин на едно скрито баш наборче - жива и здрава да си! ЧРД!   bouquet
Готово, вече сме болни в екип. В събота вечерта гласът на неуморно крещящата взе, че изчезна.
В ушите ми положението е гръмва бала девет бала. Но това е нищо в сравнение с традиционната ми кашлица. Тази нощ имах чувството, че ще получа херния от зверските позиви да се дера.
Секретът от носа на госпойца хъркащ нос е чист. Или аз не мога да взимам такова чудо, или ще трябва да търсим причината в световното затопляне, световния заговор или да искам оставката на Симеон Дянков, за да ми олекне.

# 154
Абрикотинче да си ни жива и здрава, все така лъчезарна, усмихната и позитивна! Бобката да ти е здрава упора и да осмисля живота ти!  Hug  bouquet
Ако изчисля скоростта, с която се пренасят битове между институциите в 21 век, сигурно ще е по-бавна и от побеснял градински охлюв...

Накратко, трудно се сменя име в БГ. Малък град, където са се състояли и бракът, и разводът. Но пък пътят от съда до Общината (500 метра по права линия) е непреодолим за факта, че вече съм с друго име.

Мамасита поради голямата бюрократщина навремето затова не си смених името Mr. Green който ме обича и с това име ще ме обича  Wink не е ли така?
При нас тия дни бяха дни на пуйката, толкова ядене и почиване(4 дни) та сутринта едвам се оправих за работа, все още си мисля че ще почивам и днес, но уви блаженни са вярващите Joy

Рони и ние хъкрахме даже още не сме се отървали напълно де, но и правя нещо като чай от строшени орехи(с костилките) с мед и от там май понамаля това страховито хъркане, на теб бързо преборване с вируса Hug

# 155
Привет красавици и красавци   bouquet
Малко със закъснение супер тема Рони   bouquet.
Не съм писала от сумати време , но при нас няма и нови неща  Laughing.Освем стандартните работи: Растем  с това и бясът и белите прогресивно растат.
 Мамасита, и аз като теб си се гушкам с едно малко човече и идея нямам от кога ще започнем да се приучваме да спим сами/ той все още си няма мебели в стаята - т.е  има но не са тези които трябва да са там Simple Smile/, но ми е едно такова хубаво да сме двамцата. Таткото така или иначе отсъства по месец та зор си нямам още Simple Smile.
 При нас чак сега започна да захладнява, дано да не е за дълго че ми се иска да е някък поне слънчево Simple Smile и умерено хладно.
 Коледа, ще стягаме след някой и друг ден- завиждам благородно за коледната ви среща, но ни е малко далечко да прелетим 2000 км.А иначе желание не ни липсва.
 Гуш на всички и даоздравяват болните  Hug

# 156
Ангел си е харесал от ония детски стаи с легло над бюрото и със стълба от чекмеджета. Живот и здраве, зависи къде ще живеем, може направо да премине към такова легло. Като го заведем в магазина, вика : "Това легло Ачово!"

Засега се топлим. А и той пак е във фаза "меко котенце", та се гушка.

Ачо има преголям мерак да готви, като стане на 4, ще му преподам някоя проста манджа. Щото сега краде тиганчета, слага вътре какво ли не и после ги тръска точно като готвачите по телевизията.

На моменти е ужасен, тества територията. Както е меко котенце, така точно както котетата се напикава нарочно, ако не е на кеф.

Много е смешен, като пие мляко с каймак- затваря си очичките, да не го гледа:)

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 15:52 от Mamacita Bandida

# 157
  • Бургас
Не ми се щеше да се включвам с оплаквания, ама много ми дойде  Confused
Отидох на лекар заради болката в ухото и постоянното главоболие и започнаха да ме прехвърлят от лекар на лекар, правиха ми и снимка, възпаление на синузита и запушване от страната където ме боли ухото, поне в ухото има само възпаление също, а не нещо по-сериозно, веднага АБ и няколко вида хапчета и няколко вида спрейове, ходя всеки ден и ми слагат клечки с адреналин, за да се отпуши... Поне се лекувам, очаквам да има подобрение скоро.
Много ми дойде, защото бабата отново си подхвана нейната... онзи ден ми се разкрещя пак как детето не било яло, значи няма нужда да й се предлага готвено, което за мен е много важно... как така ще я оставя на суха храна Confused Rolling Eyes как много часове съм работила и тя много се уморявала смятала там явно цял ден по колко часа стои вкъщи... Почуствах се и виновна, че ми гледа детето, а никой не я е карал, тя сама беше предложила... да не говорим, че като сметнах по колко часа работят хората на нормален работен ден (сиреч почти всички хора) моите са много по-малко...
Търся жена за гледане, а едновременно с това и квартира, защото след като казах на баща й на Далинка (който не е в града), той каза че аз съм виновна и да я слушам... както и, че той няма как да й повлияе  Shocked Rolling Eyes
Вече не мисля да търпя истериите на тази жена само и само, за да не спре да вижда внучката си, не мога повече.  Confused

# 158
 Бен, това на всеки би му дошло в повече.... Hug

# 159
Бен  Hug какво да ти кажа тази жена май повече ви вреди отколкото помага Като я сравня с моята майка която на денонощие я събрала 4 часа спане я не а никога не се е оплакала че когато е първа смяна и става в 3 децата не я остават да заспи до 10-11 вечерта и винаги има готвено независимо дали ядот или не / все пак има шанс да хапнат

# 160
  • София
ben78Hug Hug Hug Hug Hug
Спасявай се. Друго не мога да те посъветвам. Далеч от тази "среда".
Бързо да се оправяш, за тази цел... Praynig

Нашата серия също не е приключила... Аз още си се влача (и с изгледи да протъркам входа на кабинета) по зъбари, получих някакви усложнения невероятни, та се съмняваха за какво ли не, заради този зъб, пращаха ме на изследвания, снимки, втори/трети мнения... Лошото е, че не му се вижда края, а и този край ми е много неизвестен някак, кога и как... Tired
Вели е у дома, кашля като Смирненски и пие сиропи.
Майка ми също не е добре, и така, няма край.

Нямам търпение да свършва вече тази гадна година. До сега, винаги по това време съм украсила къщата, и имам едно празнично и щастливо настроение и очакване. В момента и от двете - ни следа. Ама грам. Оплаках се и аз.

Лек ден на всички. Да няма болести. Flowers Four Leaf Clover

# 161
Бен аз работя на смени, на 4 дена имам 1 ден почивка, от тези 5 дена 2 дена виждам Анито за по 1 час сутрин докато я заведа на ясла, прибирам се към 12 през нощта.Незнам какъв й е проблема на тази жена, но тегли по една хубава майна на всички и си гледай дветето както интуицията и възможностите си  Hug В крайна сметка каквото правиш го правиш за детето си, а не за собствения си кеф!!!
От яслата ще ме побъркат!!!Буквално!!! Twisted Evil Ходим на частна ясла, като тя не ходи 5 дена в седмицата заради графика ми, все пак искам като почивам да си я видя, а не да е на ясла. Края на септември спря да спи на яслата и започна да им създава проблеми, изразяващи се в буденето на другите деца, постоянно ставане да ходи до тоалветна и т.н. Голям проблем за тях, заради притеснението на другите деца и защото немогат да си свършат работата докато спят децата.Септември ходих 2 седмици на очни, а Анито беше на село с майка ми,според тях заради това отсъствие и заради непостоянното ходене не иска да спи, според мен- защото не се измаря достатъчно.Ние като сме си вкъщи даже в това време излизаме поне за малко на разходка.И вкъщи си спи. Ходихме на психолог в понеделник и очевидно тя няма проблем, доста добри съвети получих как да се справя по-лесно с периода на тръшканиците и ината и ако можех да отделям по 30 лв на седмица щях да ходя често при психоложката.Сега се надявам с нейна помощ да се реши проблема с яслата, защото иначе ще я изместя.Те просато нямат къде да я оставят да си играе отделно ако не иска да спи и искат да си лежи в леглото тихо и кротко през цялото докато стане време за ставане.Е да ама Андреа с тази нейната енергия и с шилото в дупето абсурд да стои мирна толкова време, за това и постоянно ги вика, че иска да пиша и закача другите деца.В момента страшно съм избесняла от факта, че давам по 10-13 лв на ден за ясла в която не могат да се оправят с детето ми и прехвърлят вината на мен.Днес 20 мин съм се обяснявала с госпожата и беше все едно да говоря със стена  ooooh! Ако и психоложката не ми помогне я местя другаде и край  Crossing Arms Нямам думи да ви обясня колко съм бясна  #Cussing out
Наоплаквах ви се едно хубаво, сега да отида да изпуша една и да се разшетам, че ще стане време да ходя на работа
Хубав ден  Hug

# 162
Аничка, да са ти живи и здрави любимите именяци!   bouquet
Наснима ли вече Анито, за да ни я покажеш по случай имения ден?  Flutter
Бен, дано намериш каквото търсиш и каквото би било най добро за вас с Дали.
Ани, Бен, за съжаление винаги и всичко е компромис. И у дома, и на ясла. Даже и когато сами си ги гледаме. Винаги избираме нещо, а друго куца.  Hug
Олче, бързо да му минава на Вели кашлицата (дано да не е от моите патентовани, при които те боли всички като при раждане от напъни  ConfusedHug Hug за теб и  Hug за бабче.

Някои хора кога успяха да научат броенето, кога започнаха на английски да го прилагат. Че и изпитва за всичко какво е, но после следва "А на английски как се казва?"

# 163
  • София
Аничка, честит имен ден на любимите ти хора! Много да сте здрави и щастливи цялото семейство   bouquet
Моята майка пък е рожденичка днес, та се чувствайте почерпени   party023 ( не съм по картинките, извинете ме  Blush)

Много още има болнички - кураж на всички и бързо справяне с проблеми от всякакво естество - Олче, Рони, Бен,.... ще пропусна някой, затова виртуална  Hug за всички.  Hug

# 164
покрай ядовете с яслата забравих да ви почерпя за именниците ми   Blush

Jiema  да ти е жива и здрава  Hug
Мара Подробната честито!!! Да сте живи и здрави и винаги много да се обичате  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт