Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 229
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
                       Добре дошло, мъничко момиченце!
Честито на мама Мими, кака Диди и гордия татко на 2 принцеси!!!

Толкова ми е ревливо и емоционално тези дни, направо не е истина. Много се зарадвах!
Благодаря за поздравите и към най-малкия член от нашата приятелска тайфа, Даниел. Heart Eyes
Вери, и тук, честит рожден ден!   bouquet
Поемче, усмихна ме и мен, с това кафенце, ммм!  food010
Олче, за нас ще пиша по нататък, благодаря за загрижеността. Hug

# 301
Честито Бебче , Миме да ти е живо и здраво!   bouquet
Вери да си най- щастливата мама на две принцеси и дълги години да им се радваш!   bouquet
Деси, честито и на приятелката ти и малкия сладур да е жив и здрав!

# 302
Вери, честит ти подарък по форумска линия!  Mr. Green
Миме, честито повторно щастие! Живо и здраво бебенце да си гледаш, съвестно да преговаряш, за да потретиш!  Heart Eyes Grinning

# 303
Ееееех Вери,ти баш вра4ка си станала Hug

Да си жива и здрава!Много щастлива,оби4ана и все така усмихната!Весел празник bouquet

П.П.по4ва скоро козирошката серия Grinning

Миме,да ви е жива и здрава щерката!Само радост и щастие да ви носи!Много горди да ви прави и дале4е да стигне  bouquet А на теб бързо възстановяване и 4акаме снимки Hug

# 304
  • София
Честита малка принцеса Миме!!! Жива и здрава да ви е! Много радост да донесе в хубавото ви семейство. Да я нацелуваш от нас подобаващо, а също и новоизлюпената кака Диди  Heart Eyes

Честит рожден ден, Вери!  Жива и здрава бъди и много щастлива с прекрасните си две девойки и съпруг !!!    bouquet   bouquet
Покрай пророчествата ти за Мимето бях запомнила, че РДто ти е на 16... , сега ще го запомня лесно - седмичка след мен  Blush

Деси, честито бебе Даниел на твоята приятелка!! Много радост да носи на дългочакалите го родители  Hug

Извинете ме, че така текеграфно се включвам тези дни. Радвам се за всички оздравяващи дечица, мернах и малко снимки от срещичката - вълшебна е била. Но си имаме болен тати тия дни и много търчане покрай дечица, та до скоро пак  Hug Hug

# 305
Миме, да ти е живо и здраво момиченцето, да ви е усмихнато и палавко, мехлем за майчината ти душа!

Рони май ще се окаже права, че ще си имаме пак момченце. Всъщност док официално обяви атрибута за мъжки, ама не знам защо имам нещо друго наум  newsm78 Иначе много чаровно се изпишка нагоре  Laughing

Вери, да си жива и здрава!   bouquet

# 306
Миме, честита ви втора дъщеричка! Да е жива, здрава, весело и безгрижно детство й пожелавам!

# 307
  • София
Пожеланието на рони ми хареса особено много.
Присъединявам се към него, дано се сбъдне. Heart Eyes

Рони май ще се окаже права, че ще си имаме пак момченце.

И Олчето. Blush

П.П.по4ва скоро козирошката серия Grinning

Мхм. Flutter

# 308
Рони май ще се окаже права, че ще си имаме пак момченце.

И Олчето. Blush

И Олчето, и Олчето  Heart Eyes  bouquet

# 309
Честито, Миме!   ylinfant

Колкото е умна, да е два пъти по-красива, но да използва повече ума си, отколкото красотата си:) И да е дива и неопитомена!

Това е втората тема, която роди не само бисери, но и бебе. Чакам още едно включване. Досега са момиченца:)

# 310
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МИМЕТО И НЕЙНОТО СЕМЕЙСТВО!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И УСМИХНАТА!!!  
 Hug family newsm30

Аз се по загубих в последно време, понеже чистихме  и местихме багаж в новия ни дом. Тук цари невероятна тишина, спокойствие и въздухът е много чист. Единственият минус на кв.Виница е отдалечеността му от центъра на Варна, но всичко друго е супер. Дори всяка сутрин рано-рано чуваме петелът на съседите.  Laughing Все едно си на село. Тепърва ще опознавам съседите и ще си създавам приятелства, само да дойде пролетта, за да прекарваме повече време на въздух. Оказа се, обаче, че в къщата сме се нанесли не само ние тримата, ами и още някой, с който живот и здраве ще се запознаем през юли 2012г. Ха познайте!
Тази седмица съм вкъщи с Пресито понеже тя се разболя. Стандартните симптоми: сополи, кашлица и Т, като Т в петък достигна до 39,3С. Не я свалих целият ден по препоръка на хомеопата, като дадох нурофен чак преди нощният сън, за да не рискувам докато спим всички. И в събота вече беше с минимална Т, но зарази и нас. Сега всички се лекуваме.
Ох, малката се събуди. Това е от мен за сега.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 17:06 от sisely

# 311
sisely, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебче през юли!

# 312
Миме, честита втира рожба! Да е много здрава, щастлива и ориса с голям късмет от съдбата.   bouquet

Деси, честито и на твоята приятелка.

Вери, честит рожден ден, мила. Бъди много здрава и обичана.

sisely, поздравления за хубавата вест.

# 313
Mимееееееееее!!!!Да ти е жива и здрава дъщеричката, много да ви радва и да имаш най-послушната кака на света  Hug Hug Hug
Вери да си жива и здрава, много обичана и щастлива  Heart Eyes  bouquet
sisely леко бременеене  и прекрасно бебече накрая Heart Eyes  Hug
Аз вчера ходих на лекар заради болки и успяхме да потвърдим жив ембрион със тупкащо сърчице  Mr. Green Heart Eyes Вече съм малко по-спокойна и мога да се усмихвам по-често и не толкова притеснено  Laughing

# 314
Мименце!Честито бебче!Да ти е жива и здрава, да ви е послушна и добричка!Много щастие на цялото семейство!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Вери, честит рожден ден!Да си жива и здрава!Много щастие и късмет във всичко!!!  bouquet
sisely, ани4ka, прекрасни новини!Лека и безпроблемна бременност!!!  bouquet
Деси, честито и на твоята приятелка, да им е жив и здрав малкия Даниел!!!

Общи условия

Активация на акаунт