Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 109
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ч.Р.Д, L.V.!
Ще ти пожелая и тук да си здрава, ти и цялото домочадие, щастлива и усмихната. По - добри и спокойни дни да те очакват, и повече сбъднати мечти да има в тях.

ронка, страхотно заглавие. Peace

Благодаря ти, на теб и Дани, за окуражителните думи.
Ученичката вчера ми събра всички точки, обядвала, спала, дядо и я взел весела и много бърбореща. Heart Eyes
Тази сутрин обаче още с влизането ревнала, изпратих я уж за по - безопасно с татко и, но не ми е по - спокойно така. Той се ошашавил ooooh! и нито питал нещо (че днес и друга даскалица на смяна), нито и дал някакви заръки.. Twisted Evil Rolling Eyes Sad След малко ще звъня да видя как я кара.
Вели пък вчера, похвален пред строя какво вярно чувство за такт имал, идвал някакъв акордионист да ги прослушва за танцова, нашият като скочил, като затропал, ихууу, кеф голям. Събрал цялата градина да го гледа. Та ще става хороводец. Laughing

Дани, дано бързо пребори неразположенията Мади. Милата душичка.

Айла, радвам се, че намина. Как я карате, покажи девойките.

Велосипеди аз не мисля да купувам, подареното за 4-тия рожден ден на Велизар, за което хвърлихме една камара пари, така си прашлясва в гаража, никакъв мерак да го кара. Crossing Arms Кара това лято една триколка, първата му, в която едва се събираше, какъвто е дългуч. Grinning
Нещо нямам идеи никакви... а и като гледам тази безкрайна зима навън.. Sick.. хич не мога да се настроя на пролетно-празнична вълна. Confused

# 661
Олче, дано Ени съвсем бързо се доадаптира към градинката и вече отсъства и сутрешната гайда  Hug Поздравления за ритмичен Вели , браво на детето  Heart Eyes
Вери найс, как да променим начина си на живот...айде лятото по-остава време,че късно се стъмва, но есенно зимните месеци и при нас е така-прибиране,вечеря...лягане :/

# 662
very nice   готвиш 2 вечери на 1 път, на следващия ден само топлиш.Или зареждаш йенско стъкло и излизате за час и половина  Wink Като се приберете вече е сготвено  Party Моя мъж готвач,когато готви, а няма много време да се занимава така прави.Удобното е, че слага абсолютно всичко в началото, без запържване и т.н.Изобщо не жсе занимава,а става вкусно  Grinning
За рожденния ден още нищо не мога да измисля.Но почти няма да има деца  Tired  Не поддържам връзка с много семейни, а и на ясла не ходи оттам да поканя някого.Освен да й подарим един ден със всякакви щуротии  newsm78

# 663
Олче не се притеснявай това с реването е за 5 минути после съм сигурна че си играе и аз бях много притеснена в началото много ревяха, но лелите се смееха че е за пред мама  Wink А още повече че днес знае къде отива ако е редовна за 2-3 седмици ще свикне  Hug

# 664
Аничка, да ти кажа че на тази възраст все още празненствата са по-скоро заради нуждите на родителите, а не заради децата. Доста индивидуално действащи са все си още. Това поне са моите наблюдения върху честванията на приятелски дечица от предната реколта.  Peace
Олче, дано бързо свикне с идеята за градината Ени. И браво на хороводец Велизарко!  Grinning Heart Eyes
Вери,  Hug. ако случайно някой от вас двамата с мъжа ти също започне сега да се учи да кара колело (съвсем педагогически), това няма ли да отпусне малко Габи и да не се срамува толкова?  Wink А за другото - откакто съм се върнала на работа, основното ми грижа е да прекарвам повече време с Мария. Добре е, че и мъжът ми ме подкрепя и той готви, за да можем да не се затваряме у дома. Доста трудно е да се измислят варианти, когато работното време не го позволява, но ... От пролетта ще бъде доста по-лесно.  Hug Как са красавиците? При Вики отмина ли вече страха от кучетата?  Оправиха ли се нощните истории?
ЛВ, бъди жива и здрава! Каквото ти е на сърце, това ти желая!
Как са Лили и Вили?  Heart Eyes
Айла, много е приятно когато се включваш, защото информацията ти е едни гърди напред чрез Ники и Ваня.  Hug

# 665
  • София
  Здравейте,
при нас няма нищо интересно. Ние на работа, децата на ДГ и стандартното ежедневие. Не ми остава много време за форума извън съветите за кърмене.
  Снимки за съжаление не мога да пусна, тъй като дори незнам къде е фотоапарата, а и той не става за нищо. Сериозно съм се замислила за хубав фотоапарат да си купим и ще се консултарам с Жабче най-вероятно  Simple Smile
  На Елена и харесва и си ходи с удоволствие на ДГ, тя се води първа вариантна и си е с госпожите с които ще е докрая. Все още не ходят обаче тази година на допълнителни занимания, надявам се от догодина да и хареса още повече.
  Стягам каките за ски, другата седмица от ДГ, за пръв път ще отиват някъде без нас, за четири нощувки  и ми е леко притеснено, но пък и ще си почина малко без тях и мисля да се възползвам да оставя таткото само с Ели и аз да се видя с приятелки.
  Вчера бях и на открит урок в предучилищна група в едно училище за каките, тъй като се оглеждам вече и за училища и варианти.
  Да чукна на дърво не боледуват или на крак изкарват вирусчетата и не се налага да отсъствам или да мислим кой да ги гледа.
  Щях и още нещо да пиша, но отивам на обяд. По-късно ще се включа отново  Simple Smile

# 666
рони, пу-пу, кучетата ги забрави бързо, страшния беше на дневен ред, ама и той рядко идва да й хапе краката и носа и да й краде чорапите Crazy. Бързо й минава на нея, кака й е трудната. За колелото не сме се отказали и тя иска, ама много я е страх и се стяга, а също и понеже е с много кокалесто дупе, после много я боли ooooh!

Поем, не знам как. Около мен, които са с деца все са навън, дори и зимата. Аз, на този хубавия сняг ги извадих само един ден, защото тогава не бях на работа и толкова. Събота и неделя са при баба и дядо, да си починем и ние от тях, да си изчистя къщата, да се видим с приятели. Този режим ме устройва, но пък ощетявам децата. Пробвала съм да са у нас уикенда, нито успявам да изчистя, нито ходим кой знае къде. Мъжът ми все нещо е болен и не идва с нас, трябва да ги водя сама някъде..., а бе, не знам, ама ще променя нещата.

Олче, браво на Ени. Сега само да е здрава, че да няма прекъсвания.

# 667
  • Лудогорието
Здравейте майчета, пиша от Токуда   Simple Smile
Операцията беше сутринта-в 10.00 часа вече си го гушках в стаята малкия юнак. Държи се много добре (пу-пу)  Heart Eyes Двамата се гушкахме цял ден на леглото. Преди малко заспа, стиснал здраво отвертката Търнър от Майстор Мани в малката си ръчичка... Днес беше голям ден  Tired Лекарката преди малко мина да ни види и ни успокои, че е минало добре. То ще си проличи чак като се приберем вкъщи. Дано да е за последно!  Praynig

# 668
Дано да е за последно,маймунка Praynig Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

Аз също мислех да взимам на моята колело,но една приятелка ме изпревари и и подари тяхното.То4но такова,каквото исках Heart Eyes -дървено,без педали. Жаб4ето много добре го е описала.Тук масово ги карат и децата наистина много бързо се нау4ават да пазят равновесие и съответно да ги карат.

Затова съм решила да и взема една дървена кукленска къща.На мене това си ми е детската ме4та,ама по наше време нямахме. Ина4е нещо ме е хванала треската за рождения ден-просто и на мене ми се ще ве4е да е пролет-измислила съм тортата ,менюто,гостите,като да не повярваш!

Браво на градинарката Елина!Аз нямам търпение ве4е да я пусна,но още нямаме място. Знам само,4е като я оставя при съседката да си играе с нейното детенце,стои по 4-5 4аса и като отида да отида да я взема,рева като заклана,4е не иска да си ходи Mr. Green

# 669
Маймунке  Hug голям герой е Ванко дано наистина това да е последната операция  Praynig
Мара явно Фия е готова за градина дано скоро си намерете място

# 670
Маймунка, браво на малкото юначе. Дано това да е за последно. Дръж ни в течение как сте.

ЛВ, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлижа и обичана.

Олче, успех и бързо свикване на малката госпоИца.

И аз да разкажа по темата за колелото. Калина лятото се научи да кара колело с помощни гуми. Много й хареса и всеки ден излизахме само с него навън. Само дето не го даваше друго дете да го пиоа, пък камо ли да се качи на него.

А подарък за РД и аз не съм измислила.
Скоро й купихме килимче за рисуване с вода. Голяма игра пада с него. Много е занимателно и горещо го препоръчвам.

# 671
  • София
Маймунка, браво на твоето геройче. Стискам палци всичко да е минало както трябва и да нямате вече повод за болници.  Hug
Мара Подробната, дано да имате скоро място за детска градина за Фия - щом е готово момичето. Simple Smile
ЛВ, на патеричка и от мен, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!

Ма_лоло, може ли да покажеш какво точно ви е килимчето или да кажеш марка? И наистина ли не цапа (в смисъл нищо не се разлива) ? От предишното боледуване Гергана откри водните бои на батко си и падна голяма занимавка и съответно голямо цапане  Mr. Green Та аз малко я ограничавам, но тя много обича да драска с моливи и фулмастери, сега и боите й харесаха, но й е малко рано. Все трябва да я наглеждам какво и къде цапа  Simple Smile, та това с килимчето, ако е чисто може би е доста добра идея. Не казваш как е Калина вече с ходенето на ясла. Свикна ли напълно? И браво, че толкова рано е усвоила карането с помощни колелца.
Моите деца май не са толкова спортни натури. newsm78 Имат желание за колела, но малката все още трудно задвижва детското колело с 3 колелета, а баткото пък не е махнал още помощните, на максимум са вдигнати, но още има нужда от тях. То и ние не помагаме много, защото за последния РД пък му взехме ролери. Много им се радваше, но реално сме излизали 3-4 пъти да ги кара и не се е научил още. Задаваме му на детето много задачи за учене, но като не отделяме достатъчно време да се занимва  Blush и не се е научил. И на мен темата с организиране на времето, така че да сме повече навън ми е болна... И аз искам да променим някак нещата в тази насока, но още не съм открила рецептата.
Very nice,аз да споделя като много късно научила се да кара колело (защо ли не са ми спортни и децата  Grinning Blush)- мисля, че бях някъде на 10 години. Научи ме първата ми братовчедка, която е по-голяма с 5 г. реално за няколко часа. Та ако имате налично някое братовчедче и вие или приятел/ка, макар и не много по-голям/а може да пробвате дали няма да се отпусне по-лесно. Браво на Вики, че е забравила бързо страшните неща.  Hug

Миме, щях да ти пиша преди като спомена за проблема при Диди с пишкането - надявам се го  е предоляла вече.  HugИ при Гергана се получи нещо подобно, но даже в по-тежка форма, защото тя директно си свършваше работата в гащите  Embarassed Случи се 1-2 пъти в яслата, и доста по-често вкъщи. Уж го свързахме с предишното й разболяване, но продължи и като оздравя, тези дни пак имаше фалове. Последните 2 - не. Аз в един момент мислех, че е от разсейване и че забравя да каже и даже й се бях поскарала. Но видях, че не помага и особено като те прочетох, че са ти казали, че е от стрес, започнах пак с дългите обяснения. Сега съм измислила да й говоря, че е голяма и си хапва всякакви сладички неща (обожава ги, обаче давам рядко нещо с шоколад), защото е голяма вече, а бебета, които вършат всичко в гащите не ядат нищо шоколадово и май засега работи. Започна да си казва и веднага да се хвали след това - "Браво на момиченцето, каза на време на мама"  Grinning
Друга хвалба от тези дни във връзка с новата й мания да слага масата за вечеря - "Аз помагам за масата, защото съм умна."  Joy
П.П. Струва ли ви се, че след обновяването сайта е станал по-бавен или "повредата е само в моя телевизор" ?

# 672
  • Някъде там...
Jiema, вече има на много марки. Тези двете са най-известните:
http://aquadoodle.com/
http://www.tomy.co.uk/ENG/PRODUCTLIST/AQUADOODLE

Ние имаме от тези малките на Томи - 4 картинки в комплект. Като минават с вода се появяват картинки. Голяма забава е. И не цапа! Дори писалките са с обратна резба т.е. въртят се в обратната посока за да се пълни вода, като предпазна мярка.

# 673
Маймунка, дано наистина да е последното ви премеждие с Ванко! Дано докторката (предполагам Лилова) да си е свършила добре работата въпреки доста натрупалата й се надменност.  Praynig Hug
Жабче, виждала ли си показаните от теб килимчета за рисуване в София?
Проблемът с пишкането при нас е в другата крайност - отказ да пишка. Никога не съм се карала за мъничко изпускане, но последното такова беше, защото се наливат с чай в градината и после не успява да устиска до нас и пуска 2-3 капки. И понеже си имахме разговор с каките по въпроса да ми я пускат след сядане на гърне. Сега МАрчето не ще да сяда там, а и в нас може да седне на гърнето без да свърши нищо даже и след сън. И задължително се подсещаме, че трябва да пуска пишата. А след историите от преди 2 месеца, когато ми беше спряла тока заради непишкане ...  Tired
Някой да си покаже децата, че отдавна не сме виждали снимки. Айла скоро до си поправи пропуските с нов фотоапарат.  Grinning

# 674
Маймунка, Голям герой е Ванко. Направо не мога да си представя какво изживяваш всеки път Hug

Jiema, ти нали нямаш ФБ и затова не си виждала снимките на Вики с Аквадудъла. Много е хитро. И Габи дори си играе с него. Хайде специално за теб ще кача малко снимки и другаде.

Жабче, ти да не би да се засегна за играчките? Confused Аз много ви се кефя на ентусиазма. Знам, че ги купувате на промоция, то от БГ да се купуват играчки на редовна цена е безумие. Аз също на Габи купувах много неща, но немаркови, имахме и по-малко възможности тогава, а и не се бях отворила на онлайн пазаруването, но по-късно като се затрупахме осъзнах, че е излишно.

Ето и снимки от последните 2 месеца: https://picasaweb.google.com/110191337476448245069/20112012?auth … sRgCMbC9MvR6_HzTA

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:47 от very nice

Общи условия

Активация на акаунт