"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 832 538
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 9 150
  • София
Какво ви е мнението относно покупка на апартамент на булевард, на 4-ти етаж? Имота много ми харесва като разпределение, като изпълнение, но е на булевард ...Здръствания не се образуват, но си минават коли постоянно.
На булевард не е най - доброто. Сега тенденцията е на по - спокойно и тихо място, като отвориш прозореца да усещаш поне малко природа и тишина, а не да дишаш изпарения от колите, поне това е моето мнение. Ако пък чак толкова ти харесва и е стратегически добро мястото, поне натисни продавачите яко с цената. Щото , кажи , на шумно и прашно място е Simple Smile. Дет се вика, ако постигнеш добра цена имаш по - голям шанс един ден да го продадеш, ако се окаже че не ти харесва там.

# 9 151
  • София
Какво ви е мнението относно покупка на апартамент на булевард, на 4-ти етаж? Имота много ми харесва като разпределение, като изпълнение, но е на булевард ...Здръствания не се образуват, но си минават коли постоянно.
Много си зависи за къде питаш. Peace
Спала съм в приятелка в тухлен ап., събота с/у неделя. Аз дето хич не ми пука от хъркания, Хилтита и т.н. не можах да заспя, след като си легнах в 5 часа сутринта и ме събуди гр. транспорт в 6.
Това в кооперация на "Лъвов мост" до спирката на рейсовете, който тръгват към "Люлин".
В момента живея в "Мусагеница" до спирката на метрото-свикнах и въобще не ми прави впечатление. Тук е надземно.
В по-млади години живеех до Сточна гара, до релсите на влаковете. Свиква се, ако си като мен. Peace

# 9 152
Като човек, който живее на кръстовище на два ама наистина огромни столични булеварда, хубавото е само, че мястото е комуникативно и изложението е много хубаво. Негативи - прах, мръсотия, неизползваема тераса, шум, шум, много шум, денонощно, през нощта колите са по-малко, но се чуват повече, форсиране на зелено през кръстовището в 3 през нощта... безценно. Прозорец не може да отвориш никога.

# 9 153
  • София, Bulgaria
Мили хора, измина една прекрасна година, изпълнена с много емоции. На всички НОВОДОМЦИ пожелавам да са много щастливи и да не забравят, че не стените, тухлите или панелите правят дома, а хора, с които ги споделят. Обичайте се и бъдете щастливото кътче, където всеки се завръща с нетърпение. Нека новата година донесе на всеки попътен вятър и постигнати цели.   Party Time Tada txtloves

# 9 154
Имам въпрос към брокерите, които пишат в темата. Моя близка си търси жилище в момента, но е доста ограничена финансово. Става дума за имот на морето, в курортно градче. Чета тези дни, че покрай сривът на рублата, руснаците започват масово да продават ваканционните си имоти, и се очаква срив на цените. Тя не се е занимавала друг път с покупко-продажби и се чуд какво да прави, дали да купува или да изчака малко...
Не съм брокер,но се забелязва такова нещо.От какво точно са притеснени руснаците и украинците не знам-пари,интерес...,но наистина се забелязва спешно продаване и сваляне на цените.В много случаи имоти се предлагат директно от строителя,което допълнително намаля цената.

# 9 155
  • На земята, която е всъщност звезда.
Имам въпрос към брокерите, които пишат в темата. Моя близка си търси жилище в момента, но е доста ограничена финансово. Става дума за имот на морето, в курортно градче. Чета тези дни, че покрай сривът на рублата, руснаците започват масово да продават ваканционните си имоти, и се очаква срив на цените. Тя не се е занимавала друг път с покупко-продажби и се чуд какво да прави, дали да купува или да изчака малко...
Не съм брокер,но се забелязва такова нещо.От какво точно са притеснени руснаците и украинците не знам-пари,интерес...,но наистина се забелязва спешно продаване и сваляне на цените.В много случаи имоти се предлагат директно от строителя,което допълнително намаля цената.

Ако са теглили кредити в евро, а получават заплати в рубли, при сегашния курс на рубла/евро имат двойно по- големи вноски за изплащане.

# 9 156
Къде е това сваляне на цените?Аз от почти година търся във Варна,качествен имот в човешки район до 45Е.По скоро в последните месеци има покачване на цените...

# 9 157
Къде е това сваляне на цените?Аз от почти година търся във Варна,качествен имот в човешки район до 45Е.По скоро в последните месеци има покачване на цените...
Варна не е точно "курортно градче".Аз мислех за някое по-мъничко селище,комплекс...
Отделно за 45 000 можеш да намериш в човешки район,но малка квадратура и за ремонт.Понякога към екстрите се включва първи или последен етаж и липса на паркомясто или паркинг.

# 9 158
Не гледам: първи,партер последен етажи, имоти без разрешително за ползване,статути свободно съчинение,панели,падащи сгради...И няма имоти.
Веднага да идвя някой руснак,изтеглил кредит да плаща жилище в България. Laughing Laughing Laughing
Наистина ли има такива?

# 9 159
Напоследък се замислям за евтина стара тухла(прибл.края на 60те),заради реалните квадрати,хубав квартал.въздух и гледка,отстояние от другите сгради,хубави високи правоъгълни стаи,паркинг.Да изръшкам всичко до тухла и да го "построя" наново.Недостатъци също има,по-занемарени общи(не е задължително),някой стар теч,грозен стар асансьор и т.н.Дайте малко акъл,ако сте минавали по този път!  bouquet

# 9 160
Тези стари тухли са без асансьор,обикновенно живущите са много възрастни хора...има много работа вътре в жилището.Това събаряне и построяване наново струва доста,ако говорим за тотална промяна.
Положителни страни:стаите са големи,терасите са тераси,има санитарни помещения,не като новата тухла една тоалетничка със баничка в едно.Отделна кухня.

# 9 161
Не,не,имат асансьори,даже парно.Отделно баня и тоалетна,тераси-слънца.Зеленина и градинки.
За възрастните хора съм съгласна,а има и доста заключени апартаменти на емигранти.
За ремонта-да,скъпо е.Иначе имам добра бригада майстори и това не ми е проблем.Още повече,че не го бързам.

# 9 162
  • София
Мили хора, измина една прекрасна година, изпълнена с много емоции. На всички НОВОДОМЦИ пожелавам да са много щастливи и да не забравят, че не стените, тухлите или панелите правят дома, а хора, с които ги споделят. Обичайте се и бъдете щастливото кътче, където всеки се завръща с нетърпение. Нека новата година донесе на всеки попътен вятър и постигнати цели.   Party Time Tada txtloves

Благодаря! Същите пожелания и на теб и семейството ти!!! Hug Heart Eyes

# 9 163
  • София
Някаква информация за този строител http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c141867789379145 … k=1o8rjy&f1=1

Мястото е добро.

# 9 164
Някаква информация за този строител http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c141867789379145 … k=1o8rjy&f1=1

Мястото е добро.
това е нов изпълнител за бг.
преди около 6 месеца вече, бяха първите обяви за този терен, че започват.
До момента вървят добре, излязоха от изкопа

Общи условия

Активация на акаунт