"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 830 955
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 90
Не си продавайте имотите !Иде страхотен хаос , само недвижимите имоти ( апартаменти , къщи , земя ) ще запазят стойност !

# 91
Не си продавайте имотите !Иде страхотен хаос , само недвижимите имоти ( апартаменти , къщи , земя ) ще запазят стойност !

Има стара поговорка, че имоти се купуват, когато по улиците се лее кръв. Ако има с каква валута да ги купиш, де. А хаосът ще си дойде, както са тръгнали нещата. Да не идва най-лошият сценарий, че тогава купуването на имоти ще са ни последна грижа...

# 92
  • София

Защо? Какво се очаква да стане?

# 93
Паника , страх , инфлация , несъбираемост на данъци , слухове за фалити на банки , слухове за падане на борда ( или реално падане , ако е възможно изобщо ) , разпад на евросъюза и т.н
Всичко това ще доведе до масова истерия да запазим част от стойността на парите , които имаме и колкото имаме а в исторически план имотите са добра идея в този аспект .Израелски фондове изкупуват имоти в България , Румъния , Албания , Македония ..........
Не си продавайте земите и апартаментите , това е

# 94
Кажете ми някой сайт (с реални оферти), където мога да си потърся нещо под наем. Омръзна ми от фалшиви обяви.

# 95
  • Sofia
Кажете ми някой сайт (с реални оферти), където мога да си потърся нещо под наем. Омръзна ми от фалшиви обяви.

в сайта на Мирела съм останала с впечатление, че обявите са истински.

# 96

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Харесайте си квартал и разлепете ( вярно е малко грозно , но .. ) обяви че търсите под наем . По-вероятно е да ви се обадят собственици .Просто идея .....

# 97
  • Sofia
Това с лепенето на обяви е идея. Може би по-добре да си намерите някой "читав" брокер, който да не ви "мотае" по безмислени огледи, а да търси съгласно дадените от Вас критерий. Вярно, че се плаща, но смятам, че обявите са доста подвеждащи и некоректни.

# 98
  • София
Винаги препоръчвам вестник Позвънете. Имат и сайт, но там са вчерашните обяви.

# 99

При тази черна прогноза,какво ще стане с ипотечните кредити в евро на хилядите семейства? Rolling Eyes

# 100

При тази черна прогноза,какво ще стане с ипотечните кредити в евро на хилядите семейства? Rolling Eyes

Докато лева е фиксиран към еврото и имаме борд и строга фискална политика - нищо,  мисля ( е стига да не се променят факторите от личен характер). Всяка промяна в някоя посока (прогноза - надценен лев) ще извади много неща от равновесие и по принцип разминаване от рода  доход в една валута а заем в друга (не фиксирана ) е с непредсказуем резултат.

# 101
  • Пловдив
А аз моля за някой сайт, в който мога да погледна за продажба на къщи около Пловдив     Simple Smile

# 102
Тези с черните прогнози малко ми звучат като пийнали 3 - 4 и седнали на раздумка. Крайно време е някой трезвен да се включи. Борда няма как да се падне, защото в условия на криза се вземат най-крути мерки и най-голямо затягане на коланите. Ако не ми вярвате, гледайте какво се случва в Гърция. Тоест България ще прави всичко по посока стабилизация на собствената си валута и това няма как да стане със свободно плаващ курс!!!Нека някой от тези с черните прогнози да ме обори, че ми е интересно. Само всявате паника с простотии. Кризата е дългова и за да излезнем от нея дълговете трябва да се обслужват, а не да се клати цялата икономика с плаващ курс на лева. Ако щете ми вярвайте банката има по-голям интерес вие да си връщате заемите, отколкото да ви натовари с плащания които са ви непосилни. И се уморих да повтарям ,че масовия кредитен продукт е в евро и няма как да се случат кой знае какви сътресения. Всеки си чеше езика, без да е наясно, какви по-големи мозъци не могат да прогнозират какво ще се случи, вие за леене на кръв и простотии говорите. Ще се лее кръв да, ама не поради посочените причини, а за нещо друго което сега ви е трудно да проумеете, но което цяла България вкупом сама си натресе.

# 103

Много благодаря, наистина имам напредък  Simple Smile

# 104
  • Пловдив
...........И се уморих да повтарям ,че масовия кредитен продукт е в евро и няма как да се случат кой знае какви сътресения..................
Хайде да погледнем малко извън България, а? Какво става с еврото в момента? Замисли се. Какво ще правим ако еврозоната се разпадне?
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2011/11/30/1215 … t_za_nemislimoto/

Общи условия

Активация на акаунт