Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 081
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
По повод Мис Каприз, на мен ми писаха обратно и ми стана ясно къде е ключът от палатката и защо платените ми ваучери стоят още в "изчакващи", а не са налични - отговориха ми, че ваучерите ще са активни между 18.11 и 16.12, т.е. ще мога да ги разпечатам от деня, в който стават активни, т.е. 18.11 Wink

Поправили са го  Wink. В началото пишеше, че е валиден от 16.11 до 16.12. Сигурна съм, защото щом купя нещо си записвам в един файл и сега погледнах - правилно съм запомнила.

# 421
Поправили са го  Wink. В началото пишеше, че е валиден от 16.11 до 16.12. Сигурна съм, защото щом купя нещо си записвам в един файл и сега погледнах - правилно съм запомнила.

Мда, и аз забелязах корекцията, точно мислех гневно да им репликирам Wink

# 422
По повод Мис Каприз, на мен ми писаха обратно и ми стана ясно къде е ключът от палатката и защо платените ми ваучери стоят още в "изчакващи", а не са налични - отговориха ми, че ваучерите ще са активни между 18.11 и 16.12, т.е. ще мога да ги разпечатам от деня, в който стават активни, т.е. 18.11 Wink

И аз така помня и никак не са коректни с тези поправки "в движение". Някой може да си е закупил ваучера при стария период и вече да си е направил сметка кога ще го ползва  Crossing Arms Подлежат на санкции, ако не станат напълно изрядни тези сайтове   Naughty

# 423
  • София
Между Кентъки и ОББ или по-точно някакво магазинче инаше до пицарията и от другата страна ОББ.

Когато казах на мъжа ми, че съм купила ваучери за Мис Каприз и, че най-удобно ни е на Гарибалди, първата му реакция беше: "Там май я закриха". Сега погледнах в сайта на Мис Каприз и наистна не го пише  newsm78. И мен ме налегнаха съмнения. Интересно сайта или Колектива грешат? Сигурна ли си, че я има?

Освен това не е ли редно щом са изместили началната дата на ваучера, да удължат и крайната. Продали са 2248 ваучера!!! Как ще ни обслужат? newsm78

# 424
  • На земята, която е всъщност звезда.

Поправили са го  Wink. В началото пишеше, че е валиден от 16.11 до 16.12. Сигурна съм, защото щом купя нещо си записвам в един файл и сега погледнах - правилно съм запомнила.
И аз така помня и никак не са коректни с тези поправки "в движение". Някой може да си е закупил ваучера при стария период и вече да си е направил сметка кога ще го ползва  Crossing Arms Подлежат на санкции, ако не станат напълно изрядни тези сайтове   Naughty

И да им репликирате, ще отговорят, че търговецът, т.е. Мис Каприз са променили датата.  Wink Колектива са всеизвестни с неточностите си и ако искате все пак някаква реакция, най- добре пишете на стр. във Фейсбук /понеже се чете от много хора, там веднага отговарят и гледат да замажат положението/. Аз самата ги излових, че предлагат оферта, в която намалението не е 50%, както са посочили, а 38%, което все пак е некоректна инфо. Първо ми отговориха, че 50% била средноаритметичната отстъпка, а когато, като човек завършил МГ им доказах, че точно средноаритметичната е по- малката цифра, ми обясниха, че при тях не се смятало така /т.е. те ползват друга математика/.  Laughing После и от други оферти, се уверих, че ненамалената цена, която посочват обикновено е надута, за да излиза по- голям процента на отстъпката. Оттогава избягвам Колектива, не ми харесва да ни мислят за глупаци. Naughty

# 425
Между Кентъки и ОББ или по-точно някакво магазинче инаше до пицарията и от другата страна ОББ.

Когато казах на мъжа ми, че съм купила ваучери за Мис Каприз и, че най-удобно ни е на Гарибалди, първата му реакция беше: "Там май я закриха". Сега погледнах в сайта на Мис Каприз и наистна не го пише  newsm78. И мен ме налегнаха съмнения. Интересно сайта или Колектива грешат? Сигурна ли си, че я има?
Ох, караш ме да се замисля. Имам една колежка, която работи наблизо, ей сега ще я питам Wink

# 426
  • sofia
Реших, ще си слагам за пръв път гел върху ноктите. Моля, препоръчайте оферта от която сте останали доволни  Praynig

# 427

Освен това не е ли редно щом са изместили началната дата на ваучера, да удължат и крайната. Продали са 2248 ваучера!!! Как ще ни обслужат? newsm78

Охх, обадих се най-накрая на Мис Каприз на Гарибалди на телефона, посочен на сайта на Колектива. Казват се Мис КаприЧЕ (написано на италиански), но са същата верига  Peace
Предполагам и силно се надявам  Mr. Green ползвателите на ваучерите да се разпределят симетрично по всички участващи в офертата Мис Каприз-и  Peace

# 428
По темата Колектива - аз пък съм страшно доволна от всичките си ваучери досега купени от тях Peace Никога не съм срещала неточности, а това за по-малкия процент намаление и изкривените реални цени на услугите го правят почти всички сайтове, за жалост. Затова преди да купя, проверявам реалните цени, стига това да е възможно.

# 429
Колежката ми каза, че там било Ресторант Гарибалди  Rolling Eyes А сега де  newsm78
Ама пък щом Покита е звъняла направо там, надявам се колежката да греши  Laughing

# 430
# 431
  • София
Да споделя, че не съм доволна от фризьорката в салон Косара. Или беше начинаеща, или.... си е просто некадърна.

# 432
Благоевград YAY
В Групо има 4 сделки за града, моля давайте мнения, ако сте посещавали местата !

# 433
Искам да си направя това http://bg.kolektiva.net/sofia/microdermabrazio-massage.html Някой има ли отзиви за процедурата или  салона  Praynig Или ако нещо сте изпробвали за дълбоко почистване на лице и сте останали доволни Wink

С еднократна процедура има ли ефект?

Аз съм си правила диамантено микродермабразио. Не знам дали е точно същото като при тази оферта. В моя случай се боря с едни петънца, които ми се появиха това лято от слънцето и със стари белези от разчоплени пъпчици. До момента съм правила две процедури. Има ефект на заличаване, но ще трябват още процедури. Поне три, ако не и повече специално при мен. Предполагам, че зависи какъв е проблемът. Иначе кожата става много мека и приятно гладка. Има леко зачервяване веднага след процедурата, но отшумява бързо. Моята кожа не е претенциозна, обаче. Това също е важно, предполагам.

# 434
  • София
Ако някой е взел ваучер от Колектива за витамини Супер Мечо да не отива да си ги взема, защото в аптеката на Петте Кьошета все още нямат такива витамини въпреки, че офертата е валидна... И не знаят кога ще имат... С две думи - поредната издънка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт