Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 021
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Току-що вечеряхме Go-Pasta! Ммм, вкусна е, пък и виното ни допадна.

noshtna_ptica, повреди ми се принтерът, копирах си ваучерите на флаш и ги разпечатах в първата книжарница, която ми попадна. Случвало ми се е да нямам разпечатани ваучери в един фризьорски салон, но там ми предоставиха компютъра си, влезнах в своя профил и им показах кода  на платения ваучер. В Go-Pasta са много любезни, може този вариант и при тях да стане, но ти избираш.
А, всъщност видях, че има по-редовни клиенти от мен, дето казват, че може sweetkids_mama  Laughing

BlaCk RoSe, ние взехме за в къщи, имаше празни места, няма нужда от резервация, въпреки че е малко заведението.

# 481
  • София
Black Rose, няма нужда от резервация. Заведението е тип "бързо хранене". Разполага с около 4-5 маси и високи столчета. Доста хора се "извървяват", но една голяма част взимат за вкъщи. Аз все на обяд ходя там и винаги има свободни маси. Peace

# 482
  • София
 hahahaПак са пуснали цици. Има и бонус джуки Joy

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 22:24 от Sash

# 483
  • София
Здравейте,
Моля за вашите отзиви, ако някой е ходил.
http://flora-eco.com/bg/page/home
Как са цените в ресторанта и има ли и други заведения?
Ето и офертата
http://superdeal.bg/offers/Nad-100-choveka-ostnaha-dovolni-Za-dv … za-5990-leva.html

Хайде, никой ли не е ходил?

# 484
  • София-Младост
Разменям ваучер от Дон Домат- център за Дон Домат- Младост   Whistling Whistling
Офертата за Младост още е акивна, направо взимай ваучер и за там;)
Тази вечер вечерята е осигурена от Дон Домат, даже се прибрах и грабнах още един ваучер, те поне са за по-дълъг период от време, а имам и един за центъра...
Взех 4 малки, които са си доста прилични на големина, за да пробваме и да си знаем за другия път Simple Smile От мен 10/10.

# 485
Някой бил ли е в CRU? Заглеждам се в тази оферта:

http://vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%9D% … B%D0%B2.-552.html

# 486
hahahaПак са пуснали цици. Има и бонус джуки Joy

Пак ри бе  Joy Те ще ме убият направо  #2gunfire  Grinning Grinning

# 487
# 488
  • Sofia
Таня67, забавлявах се с твоя разказ за "Театрото". Радвам се, че след първоначалния шок сте били приятно изненадани от храната! Simple Smile

Какво ще кажете за този коледен сладкиш? Шокобар "Белга" са пускали и друг път оферти, ако не се лъжа.... newsm78

Не знам как е сладкиша ( и на мен ми "хвана окото"),но сме ползвали една от първите им оферти и ...нищо особено не бяха тортите-нямаше избор(е, може да сме уцелили кофти момент),а и на вкус ...като за ваучер някакси Simple Smile

# 489
  • София
И аз най-сетне ще пробвам GO PASTA.
Необходимо ли е да разпечатвам ваучера, че това ми е проблем?

Мисля, че зависи от сайта, а не от заведението, в случая Go Pasta. Когато ние го посетихме бяхме с ваучери от Грабо, а тяхната политика е, че се казва само кода. По желание могат да ти изпратят кода и като СМС вместо да го преписваш. Сегашните ваучери са през Bueno и трябва да прочетеш техните изисквания.

# 490
  • о`майна лунна нощ е
Въпреки че от Грабо пращат на партньорите си списъка с номерата, кодовете и потребителите, на които са издадени ваучерите, миналата седмица отказаха да ми предадат тортата от Мон шери Пловдив без ваучер и се наложи да се връщам и да им нося разпечатката. И това при положение, че предния ден изрично бях попитала по телефона дали мога да отида без него и ми потвърдиха. Ядосах се, но от друга страна така пазят и двете страни, защото съвсем не е изключена възможността някой да види този списък и да злоупотреби с него. После иди доказвай, че не ти си ползвал ваучера.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:26 от `ТуиГ

# 491
  • София
 Давам отзиви:

От Belize! Масажно Измиване + Подстригване и Възстановяваща маска + Сешоар за всяка дължина коса САМО за 8.90 лв.
http://www.lapni.bg/offer/1395/%D0%9E%D1%82-Belize-%D0%9C%D0%B0% … 8.90-%D0%BB%D0%B2

Претупаха ме буквално за 10 минути Mr. Green Голям провал! #2gunfire
Исках да ми вземат връхчетата,тази нищичко не ми взе,1 mm ми кръцна буквално (съдих по космите на земята)!Е това не са връхчета!
 А сешоара .... никога не са ме правили по-зле,аз се правя в пъти по-добре сама,на две на три ме духна с кръглата четка,даже после още си усещаш косата на места леко влажна ooooh!
 Поне бяха любезни!

# 492
*Bubble*  ужасно.

Лятото бях много запалена по ваучерите, но сега не мога да открия нещо, което да ме грабне.

Последно купих ваучер за фотоепилация от студио "Силви" в Младост 3.

Козметичката е много мила и любезна. Не фамилиарничи и не прави излишни коментари.

Допадна ми като поведение и след епилацията с записах час за почистване на лице.  Peace много съм доволна. Работи качествено, с добри материали и не претупва процедурите.

# 493
Давам отзиви:

От Belize! Масажно Измиване + Подстригване и Възстановяваща маска + Сешоар за всяка дължина коса САМО за 8.90 лв.
http://www.lapni.bg/offer/1395/%D0%9E%D1%82-Belize-%D0%9C%D0%B0% … 8.90-%D0%BB%D0%B2

Претупаха ме буквално за 10 минути Mr. Green Голям провал! #2gunfire
Исках да ми вземат връхчетата,тази нищичко не ми взе,1 mm ми кръцна буквално (съдих по космите на земята)!Е това не са връхчета!
 А сешоара .... никога не са ме правили по-зле,аз се правя в пъти по-добре сама,на две на три ме духна с кръглата четка,даже после още си усещаш косата на места леко влажна ooooh!
 Поне бяха любезни!

Имам абсолютно същите впечатления от фризьорските услуги в Belize, макар и по друга оферта.

# 494
И аз взех няколко ваучера за Мис Каприз. Ваучерите, които купих на 11-ти, ми се появиха в профила на 18-ти, когато и сделката трябваше вече да може да се ползва, обаче ваучерите, които купих на 15-ти (след като видях, че са удължили офертата), все още ги няма и не мога да си разпечатам. Ако до понеделник, не се появят, смятам да се разправям с Колектива.
Аз лично мисля да посетя този ресторант на Ал. Стамболийски, който съществува отдавна, ходила съм там и си го знам. Иначе от другите кой знае какво ще излезе. Четой, че коментирахте този на пл. Гарибалди. Дано да е наистина Мис Каприз. Защото по едно време до моята работа на ул. Пиротска, бяха отворили Мис Каприз (така се и казваше), ама нямаше нищо общо с истинската Мис Каприз и доста бързо го закриха.
Сещам се да питам и още нещо - нали не трябва предварителна резервация? Никъде не видях да пише, че трябва, но да питам, защото с колежките мислим да си ползваме ваучерите по обедно време и не искам изненади.

Общи условия

Активация на акаунт