Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 78

• 33 673
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ама какви красноречиви заглавия имат оригиналните епизоди!
От понеделник навлизаме яваш яваш в 18 оригинарен -"Два различни свята" е озаглавен, и после вероятно ще захапем и малко или повечко от 19 еп.-"Наивната пенсионерка" / така ще сапикясат Лейля,че ум шА й зайде.../ и пак болка и тъга за Саваш и Яска.

И как издържа тази тяхна любов на всички гадости дето им надробиха
околните още ми е като ...магия. newsm78
Кой ли не се опита да ги разделя - Шахнур,Чичек,Мехмет, Лейля, Севги и
като капак накрая Явуз. ooooh!
Ешреф се поддаде на ванското си възпитание и го предаде в един момент, добре че излезе мъж на място та бързо се съвзе.  Naughty
Севги предаде Яска за финикийски знаци,без да прави сметка,че точно благодарение на нея има работа... Crossing Arms
И ако съм изпуснала някой...ще го наваксам при следващия пост - няма да му се размине Mr. Green

# 91
# 92
# 93
# 94
# 95
Привет,момичета!
Тъй като аз гледам всичко в детайли и красивите
снимки и колажи и клиповете/най-вече НОВИТЕ/,
не мога да не откоментирам НОВИЯ клип пуснат от
ВАНЯ по обяд.Мен лично ме впечатли САВАШ със
всички сцени от филма ,в образа на справедлив
съдник,яростен,темпераментен и впечатляващ.
Мурат се справя перфектно ,не само като влюбен
  и отговорен към семейството си мъж ,но и във
всички"екшън"сцени.Музиката  е подбрана
много сполучливо в клипа-вълнува с динамика и
тревожност.Струва ми се ,че Мурат би бил идеален
за герой и на някой екшън филм!!  bouquet

# 96
# 97
Струва ми се ,че Мурат би бил идеален
за герой и на някой екшън филм!!  bouquet

Същото си помислих и аз гледайки как раздава справедливост Peace

# 98
Харесвам Нургюл с такава визия

Браво на нея, след приключване на сериала е заснела филм в Париж, по същото време беше и жури в реалити шоу, сега игра в нов сериал, това са си ангажименти нон-стоп. Търсена артистка е , чужди режисьори я канят за участие в проектите си.

# 99
  • София
аз пък като си изгледах серийката сега на спокойствие, ми прави впечатление различното поведение на двете възрастни жени-мама Шахи с нейната гордост и остарели средновековни схващания и милата и сладка вуйна Фидан
още на портата като посрещаха Ясминка, само на нейното лице грееше усмивка, после беше мила и тактична. пълна противоположност на кака си Шахнур. Жалко че Саваш не случи на такава майка, но то нямаше да има сериал естествено.
Двете много ми приличат на други две героини-майката и лелята на Онур от 1001 нощи-двете също така се държаха различно към избранницата на сърцето му Thinking
Сори за лиричното отклонение, но гледам серияла за първи път и много е вълнувам Blush

# 100
Шахнур не се спря да наранява Ясемин дори и когато вече беше в конака с детето, въпреки че времето на Китка изтичаше в този дом. Сега вече фучеше защо тя незнае за случващото се , а Саваш споделяше с Ясемин всичко. Какво ли не изтърпя наистина Ясемин  и накрая пак я нарече мама.

# 101
# 102
Предстои да гледаме

# 103
# 104
  • Разград
Murat Yildirirm - Summary of his recent appearance
Нов клип

Общи условия

Активация на акаунт