Форумски липси - 4

• 98 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
животът си тече, Хули, не можеш да го спреш...
но можеш за миг да го оцениш Peace
Почивай в мир Боби, ще те запомня с добро и с много уважение. Винаги,когато моето дете празнува рождения си ден, ще си мисля за теб, ти си знаеш защо.....Сбогом....

# 91
Тсугуми.
Аз имам 2-3 постинга към Ив.
Единият е когато я питам нещо в японската тема свързано с  женските роли в театъра Кибуки Имам и второ включване там, когато в типичен стил обясни, че форума не й е приоритет и ще комуникира на лични ( а в интерес на истината на мен нейните постинги ми бяха интересни и не разбирах тази поза на елитарност на какво се дължи, всички там бяха много позитивни и отворени да научат повече) Вторият е, когато в тази тема сравни участието си във форума с 'шляпане в калта", отново ни убеди, че контактува с качествените хора на лични,  което беше наистина отвратително и е факт, че излязах от петолинието под емоция.
Честно казано мисля, че сме се засичали и по препоръки в кино темата, напълно добронамерено,  където съм писала много малко, но не помня. Тогава тя чудесно знаеше, че съм Лени и се е обръщала към мен по име. Както и да е.

Не разбирам защо се викат подкрепления , след като днес се извиних съвсем добронамерено на Ив, можех спокойно да си замълча и да се направя, че не визира мен. Предпочтох да й се извиня, както сега предпочитам да обясня, че нямам сестра.
Не знам кой е с мета посланията и тежестите, защото намеци получих и днес и то съвсем 'във въздуха" , които предпочтетох да подмина, именно, за да запазя добрия тон - но аз лично затварям вратата на този казус с чиста съвест и ви желая и на двете всичко хубаво.

# 92
  • sofia
МОми4ета,

с Баб4е живеем през един блок. Днес разхождах малкия сутринта в квартала  и погледа ми се закова на вратата на входа й. Нещо ме застопори там и тръгнах към вратата  . Блока е много малък , а на входа видях некролог с името й , възрастта и това, 4е е по4инала внезапно. Стоях като хипнотизирана  Shocked Звъннах на някои от вас, с  които  да споделя и се оказа, 4е трите имена и възрастта отговарят на видяното от мен......Съжалявам, все още ми се иска да не е вярно Peace
Утре сутринта ще отида до тях  , днес с малкия не посмях.....не можах да реагирам  Confused

На 07.10 е станало........и как не сме разбрали, мамка му.....Съжалявам Confused
Мила Боби, дано ми отвориш вратата утре както обикновено -усмихната  Praynig

# 93
Джулс в другата тема казва, че ще има панахида утре...

# 94
  • sofia

Незнам нищо, аз просто видях некролога и звъннах на Ина за да пита ХУли дали е вярно......Ако Хули е говорила с мъжа й.......Аз не посмях да прекра4а прага на входа  Confused

# 95
  • София

Във Вторник ще е панахидата.
Роси, няма как да ти отвори мила, няма ...  Cry

# 96
  • sofia

Във Вторник ще е панахидата.
Роси, няма как да ти отвори мила, няма ...  Cry

И все пак ще отида утре и ако говоря с мъжа й ще ви пиша. НО защо се питам......никой не е писал тук ако е знаел.От профила й са се логвали на 03.11.....
Както и да е, дойде ми много гръмотеви4но Rolling Eyes

# 97
Не сме успяли да се сбогуваме с нея, нека идем на 40 дена......трябва. Tired
Беше добре....когато за последно се чухме беше добре, каза, че се е преборила.....говорихме си:(
Шибана болест, толкова много хора без време ги събаря...

# 98
Безкрайно ми е неприятно Peace, най-вече заради загубата на човешки живот.
Това не може да се върне...

П.С. Моля, 10 c's, оттук насетне да не се занимаваш с личността ми, защото това 'говори' поста ти. И този път предвид трагедията с тази чудна жена успяла да докосне всеки, ще си замълча, но грозните думи тежат, Лени/ 10 c's. Помисли!

# 99
  • sofia
Не сме успяли да се сбогуваме с нея, нека идем на 40 дена......трябва. Tired
Беше добре....когато за последно се чухме беше добре, каза, че се е преборила.....говорихме си:(
Шибана болест, толкова много хора без време ги събаря...

Крис, Джул обеща да даде пове4е инфо, а й аз ще разбера сигурно утре. Ще отидем.

# 100
  • При семейството си
Мир на праха и'. Дано е на по-хубаво място. По лични причини (диагнозата на майка ми) бях много съпричастна с борбата и'.

# 101
  Мир на душата й. Не знаех, че е боледувала. Сега около номинациите си мислех за нея, такава готина скица...

# 102
  • Варна
Лека и пръст. Flowers Rose
Много приятна за четене и остроумна.

# 103
Понякога се сещам за happy_mama, която загина трагично преди около две години (ще станат вече, струва ми се). Тя остави три деца сирачета... Наскоро видях същият ник тук във форума и някак се стреснах. Rolling Eyes
Сега си отиде завинаги Бабилия... Flowers Rose
Тъжно е, но наистина животът продължава за живите - труден, лесен, всякакъв. А за нея - дано почива в мир душата и! Тя беше човек, който много хора ще помнят дълго или завинаги.

# 104
Мир на праха на Бабилия Flowers Rose Flowers Rose
С кеф я четах , а съветите й ще ми останат мил спомен...

Общи условия

Активация на акаунт