Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 554
  • 636
  •   1
Отговори
# 300
Я, как съм ви пропуснала? newsm78

Анализ за мен ще има ли.. Thinking

# 301

емоционална, сантиментална, често с меланхоличен уклон. Може да се държи предизвикателно и да се шегува така, че да лягате от смях върху клавиатурата, но повярвайте, в личния си живот имат огромни трудности в общуването. Вина за това често имат неувереността в собствените й сили и стеснителността й.

Ако си се познала, значи има надежда и за авторите на статиите тук.

# 302
Обикновено тия,дето "лаят и хапят" тук,у дома си са по-ниски от тревата.
Доказано!    Mr. Green

Няма такова нещо! Хайде да не прокарвате константни величини и някакви смешни клишета. Нищо подобно не е доказано.
Ела ме виж какъв съм фелдфебел и у дома, и къде ли не. Mr. Green
Ти смяташ ,че тук "лаеш и хапеш"?   Grinning
По-скоро си от по-премерените и толерантните форумки.

Sourcherry ,категорична съм ,защото познавам доста хора от форума и наживо.И мнението ми ,създадено за тях тук,се потвърди на 100 % ,след като се запознахме и на живо.
Затова си позволявам да се доверявам на интуицията и преценката си за хората.
Е,предполагам,че може и да има изключения,но аз не съм попадала на тях...   Laughing

# 303
Краси*, аз съм възпитан човек. Дори и да "лая и хапя" то изглежда като "Добър ден". Който е на нивото ми ще различи кога всъщност е ухапан и кога го поздравявам. А който не е, ще си мисли, че дъжд го вали. Mr. Green

# 304
  • София
Касита, няма как да изчета 20 страници,
но ако процента на успеваемост е над 50,
то пропиляваш златна възможност за
един доходоносен бизнес  Wink

# 305
  • у дома
Искам и аз....
 Praynig

# 306
Може ли и за мен, молямолямоля  Blush

# 307
  • Ямбол
Нареждам се и аз на опашката  Blush

# 308
Абе мен хич не ме бива в тия игри, ама много сте се наредили, а врачките ги няма, та ще кажа по нещо  Laughing

Джиджи - забавен човек, не ти се иска да пораснеш, но все пак осъзнаваш, че трябва.
Ранча - голямо въображение имаш според мен, влече те някаква артистична професия Thinking
Майола - би трябвало да си много красива, леко меланхолична, много нежна и добра.

И да не съм познала, пийте по едно сутришно кафе за мое здраве, че имам имен ден  Laughing

# 309

"Кажи какво искаш да чуеш, за да ти го кажа". Златно правило! Така бизнесът е успешен на 110%.  Simple Smile

# 310
И аз да се запиша на опашката Blush

Има ли втора част на въпросната статия - нещо не мога да се припозная никъде Grinning

# 311
  • София

"Кажи какво искаш да чуеш, за да ти го кажа". Златно правило! Така бизнесът е успешен на 110%.  Simple Smile

Това е абсолютно вярно, но засега го даваш промоционално - без пари  Wink

# 312

емоционална, сантиментална, често с меланхоличен уклон. Може да се държи предизвикателно и да се шегува така, че да лягате от смях върху клавиатурата, но повярвайте, в личния си живот имат огромни трудности в общуването. Вина за това често имат неувереността в собствените й сили и стеснителността й.

Ако си се познала, значи има надежда и за авторите на статиите тук.

Aaa..имаш предвид някой друг май...Wink

# 313
Нямам, magarcho, просто съм взела това наготово, съобразявайки се с умалителния ти ник. Simple Smile

# 314
Ами, дами - вижте ми профила де  Flutter
Името ми е Виолина Кордева, на галено Вили, приятно ми е  Hug

Тюх, Вили извинявай. Wink  Hug Мислех си, че е проява на грандомания.  Joy Сега ми става много смешно, но наистина така съм го възприемала. ПУправям се веднагически.

Да, забелязала съм, че повечето, които искат да ме засегнат с нещо си - веднага обръщат внимание на ника, после на посланието Мама №1! Никът, както казах - е сбор от двете ми имена, защото само Вили беше заето. А за Мама №1 какво да кажа - винаги съм искала да бъда най-добрата мама на детето си, зная, че не е така, не съм идеална, често се упреквам дори за неадекватност, ама пусто желание  Embarassed

Доказано! Mr. Green    

Зная, че се отнася до мен, а злорадото ти човече за пореден път доказва колко се стараеш и ти. Всъщност може да си мислиш, че мъжът ми вечер ме пребива след пиянските си запои, може да рисуваш картини колко съм неудовлетворена от живота си като цяло, но да ти кажа - някак не ми пука особено, че дори напротив - забавлява ме твоя стремеж да ги разбираш нещата, пък и те разбирам - имаш достатъчно време, което трябва да запълниш.   Peace

Аз пък като прочета viliko и се сещам за фирма.  Vil & Co  Вили е човек, който обича да командори и да раздава задачки. Хока "подчинените си" точно както го прави тук и хич не и дреме дали им харесва или не, щото тя е "шефа". Отговорността обаче е обща, щото нали е Со.

Цитат на: Краси...* в Пон., 07 Ноем. 2011, 18:28
Доказано!    

Няма такова нещо! Хайде да не прокарвате константни величини и някакви смешни клишета. Нищо подобно не е доказано.
Ела ме виж какъв съм фелдфебел и у дома, и къде ли не.  

Бижу,  има някаква истина в това, но да ти призная - малко и си тежи... Peace
Иначе лично аз не вярвам в шизофреничната същност на хората, мисля, че това е изключението, а не обратното.

Общи условия

Активация на акаунт