Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 580
  • 636
  •   1
Отговори
# 285
  • В Космоса
Може ли и мен? Embarassed

# 286
Бижy,явно усещаш нещата Simple Smile
Я пробвай  с мен Wink
Едва ли толкова усещам нещо, просто това ми иде на прима виста, днес имам малка музичка някаква.  Laughing

Нещо е пронизало сърцето ти и е нанесло рана, която е оставила частица тъга в теб завинаги. Ти не си сама, но понякога се чувстваш самотна. Иначе си романтична, леко отнесена в добрия смисъл. Simple Smile Приятелите ти те обичат, защото си мила и някак създаваш усещането, че се нуждаеш от закрила. Ти си добър и кротък човек. Рисуваш ли? Или пишеш стихове? Твориш нещо.
Почти....Бинго Simple Smile..занимавам се с музика:) Тоест..преди..ама сега отново започвам Simple Smile

# 287
Много станахте, пък рано искате да лягате. Не мой тъй.

Атти, дипломат си ти. Леко, бавно и внимателно разтапяш хорските души. Имаш много и верни приятели. Обичана си, ценена, търсена.
И хубава.

ИКСИ, любопитна, чаровна, вечно търсеща нещо интересно. Обичаш шумните компании.

Акаша, ти си различна. Много често оставаш неразбрана, но не страдаш от това. Имаш малко, но верни приятели. Спокойна.

# 288
Embarassed  аз бях първа на опашката    bouquet  подмаз с едно букетче  Grinning
Искаща
Копнееща
Силна
И ще успее Peace
Мисля, че търсите сигурност.....
.............................
Елиас, естет сте. Фриволна, креативна, мила, грижовна. Представям си нежна дама, някак ефирна, гальовна
................................
Пали, палите ли на четвърт hahaha Вие сте намахана, решителна и смела жена! Борбена, силна, но и хитруша. Мисля си, че сте експерт по женски трикове и номера Wink

# 289
Алоу, само аз се правя тука на да ме номинират накрая за нЕкоя кукувица! Joy Хайде сега някоя друга "гадателка" да се включи! Hug
Мога да помогна..ама не мисля ,че ще бъде честно:))))))))))))

# 290
  • В Космоса

Sourcherry, как го правиш?
Благодаря ти!

# 291
  • Варна

Искам и аз! Никой ли не обича кафе с мед Crossing Arms.

Веднага си признавам, че това е моето кафе. Винаги ми става сутрешно и уютно като ти срещна ника. Дълго време не щях да те виждам, щото 'кафето с мед' вървеше с цигара, но свикнах Grinning
Няма да гадая, защото съм ужасен профайлер явно - мислих Хексе за строга хубавица с критичен ум, която не иска да се впуска в много, много приказки тук.  Embarassed Embarassed

За мен кажете нещо.

# 292
Бижу, в теб ми беше надеждата...ох, ще си остана неанализирана...Звучи като нереализирана или алкализирана хахахха...
Добре, хайде, на мен ми звучи като "недовършена", затова няма да те оставя така Mr. Green Wink

Не знам какво е ИКСИ , но ми звучи като абревиатура на нещо. На нещо нАучно. Ти се стремиш към някакво откритие или си се посветила на нещо, ама толкова много, че си избрала да се наречеш така в чест на стремежа си. Rolling Eyes Толкова ли е важно това за теб, че не употреби повече фантазия за ника си? Или това работиш, занимаваш с някаква научна дейност и това е адски важно за теб. Не мога да кажа повече. Ти си като папка с документи за мен. Thinking

# 293
  • София
Изчервих се  Blush Благодаря, Вишничке  Hug Освен всичко останало си уцелила и любимия ми цвят, в който си оцветила ника ми в анализа си   bouquet

# 294
Акаша, психолог съм по образование Blush.

Атти, това ми е работата все пак.

И най-вече бъдете щастливи! Темата е много забавна и приятна.

# 295

.............................
Елиас, естет сте. Фриволна, креативна, мила, грижовна. Представям си нежна дама, някак ефирна, гальовна
................................

Благодаря, беше ми приятно  Hug Продължавам да обичам такива теми  Flutter

# 296
  • София - Рим и обратно
Ментова, харесва ми да съм уютна Hug.
Ти си смела жена. Не знам защо, но винаги ми лъхаш на някаква сила /не физическа/ и устойчивост. Уравновесена, земна, спокойна, но в същото време свежарка...като мента /голямо въображение, няма що Mr. Green/.

# 297
  • Варна
Ментова, харесва ми да съм уютна Hug.
Ти си смела жена. Не знам защо, но винаги ми лъхаш на някаква сила /не физическа/ и устойчивост. Уравновесена, земна, спокойна, но в същото време свежарка...като мента /голямо въображение, няма що Mr. Green/.

Махаме "спокойна" и "уравновесена" (да живей "Предварителен преглед"!) и си стискаме ръцете! Laughing

# 298
  • In a surreal moment!
Аххх...момичета...как го правите?!? Целувам Ви, всяка една се докосна до някаква част от мен!  Heart Eyes Hug

ИКСИ, любопитна, чаровна, вечно търсеща нещо интересно. Обичаш шумните компании.
Това беше отдавна...но - да!  Heart Eyes   bouquet

Искаща
Копнееща
Силна
И ще успее Peace
Мисля, че търсите сигурност.....
Искам, копнея, трябва да съм силна, за да услея да имам своя рожба! Да ! Благодаря!  Heart Eyes  bouquet

Не знам какво е ИКСИ , но ми звучи като абревиатура на нещо. На нещо нАучно. Ти се стремиш към някакво откритие или си се посветила на нещо, ама толкова много, че си избрала да се наречеш така в чест на стремежа си. Rolling Eyes Толкова ли е важно това за теб, че не употреби повече фантазия за ника си? Или това работиш, занимаваш с някаква научна дейност и това е адски важно за теб. Не мога да кажа повече. Ти си като папка с документи за мен. Thinking

ИКСИ е вид ин витро, АРТ процедура за забременяване при сериозен мъжки фактор.
Посветила съм се, стремя се, много е важно за мен, наложи ми се много научни статии да изчета и да, за жалост душата ми се затвори за всичко друго...."ципа на папката затяга" и нямам сили да изляза и да се повеселя с приятели както преди... Рецепта? (когато имаш време, приемам с отворени обятия)  Heart Eyes  bouquet

Лека вечер! Беше наистина много приятно!  Peace

# 299
ИКСИ, вярвай!
Ще стане, ще видиш Hug!

Общи условия

Активация на акаунт