Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 598
  • 636
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Може ли и аз да получа диагноза?  Grinning

Само не намесвайте ника ми с една тема за кръщаване на бебе!

# 271
Aisha, Бижy  Hug
Само за кариерата има разминаване - не си падам много по кариера, мисля, че семейството ми би страдало от това, а и не съм такъв човек  Embarassed но работя това, което и харесва (няколко неща са всъщност) и ми носят истинско удовлетворение  Simple Smile
За другото мисля, че сте уцелили направо в целта.
Бижy, даже с главоболие нацели  Mr. Green ... мен ме боли, има някакъв вирус ужасен, никакво хапче не помага, вече 3-ти ден вия  Tired

'Кафе с мед', ти пък с 3 думи ме заби  Simple Smile

Благодаря ви   bouquet

# 272
Ти си била крал на изчезнало древно племе в някой от предишните си животи. Laughing Hug Понякога сънуваш онова отминало време и се чудиш от къде пък такива сънища.

# 273
 'Кафе с мед', твърде ласкателно за да противореча Blush.

# 274
  • Варна
Ти си била крал на изчезнало древно племе в някой от предишните си животи. Laughing Hug Понякога сънуваш онова отминало време и се чудиш от къде пък такива сънища.
Бях, да!  Laughing Ама и сега ми се иска да съм кралица!  Laughing Hug

# 275
Бях, да!  Laughing Ама и сега ми се иска да съм кралица!  Laughing Hug
Еее, аз цял живот разправям на мъж ми, че съм била принцеса в предишния си живот и затова сега трябва да свикне с остатъците от тези навици, ама той не ме разбира напълно.  Crazy

# 276
Бижy,явно усещаш нещата Simple Smile
Я пробвай  с мен Wink

# 277
Ех, как обичам такива теми  Grinning
Ще ми гледате ли на ник, моля Flutter Hug

# 278
Бижy,явно усещаш нещата Simple Smile
Я пробвай  с мен Wink
Едва ли толкова усещам нещо, просто това ми иде на прима виста, днес имам малка музичка някаква.  Laughing

Нещо е пронизало сърцето ти и е нанесло рана, която е оставила частица тъга в теб завинаги. Ти не си сама, но понякога се чувстваш самотна. Иначе си романтична, леко отнесена в добрия смисъл. Simple Smile Приятелите ти те обичат, защото си мила и някак създаваш усещането, че се нуждаеш от закрила. Ти си добър и кротък човек. Рисуваш ли? Или пишеш стихове? Твориш нещо.

# 279
Една добра дума и за мен!? Laughing

# 280
  • In a surreal moment!
 Embarassed  аз бях първа на опашката    bouquet  подмаз с едно букетче  Grinning

# 281
Алоу, само аз се правя тука на да ме номинират накрая за нЕкоя кукувица! Joy Хайде сега някоя друга "гадателка" да се включи! Hug

# 282
Кой чака за анализче?

Краси...*, разчупи леко рамката маце.
Много клиширано го даваш.
Животът е различен и многолик, цветно гледай.

# 283
  • София
Аз, моля   bouquet

# 284
  • In a surreal moment!
Бижу, в теб ми беше надеждата...ох, ще си остана неанализирана...Звучи като нереализирана или алкализирана хахахха...

Sourcherry - давай, душе, харакиризирай ме...и да си лягаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт