Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 559
  • 636
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Моля, моля - искам сериозно отношение, колкото и несериозно да звучи бонка.  Mr. Green

# 241
  • Варна
Моля, моля - искам сериозно отношение, колкото и несериозно да звучи бонка.  Mr. Green

Аз съм те отразила по-напред. Peace

# 242
Тонче, туй не идва ли от бонбонче? Laughing

# 243

ОК тогава, само мога да ти кажа, че този ник никак не ми подхожда на дамата на аватара ти  Wink
Нито на начина ти на изказване.

# 244

Ау, питам се каква ли е мистерията около моя ник. То пък и един ник - наложи ми се да сложа бонка след тонка, тъй като тонка беше заето. А първата половина на ника ми е заигравка с втората половина от името ми, което завършва на -тония. С-к-у-к-а!

Тонка, понеже с теб пишем често в общи теми и знам някои неща за теб, ще се опитам да се абстрахирам от тях и да се съсредоточа върху ника и аватара.
Това че си използвала името си като детска броилка, показва, че си необременена психически. Обичаш това, което си. Все пак факта, че силна жена като теб е захапала свенливо крайчеца на косата си показва известна уязвимост.  Grinning

Обичам да помагам Simple Smile.

# 245
  • Варна
Моля, някой и мен да ме отрази  Praynig Hug

Тонка ясно, ама Бонка?  Joy
Игра с думите. По звучно е.

# 246

Точно днес се рових из старите теми и четох една подобна. Записвам се, че имам нужда от забавно четиво.
E, то забавните четива тук няма отде да се вземат, освен ако сами не си ги направим. Smile
Помня, че имаше подобна тема. Но на мен по-скоро ми е интересно по силата на какви асоциации всеки си е избрал ник. Може всеки да си каже защо си е избрал точно този.
Ето например - много са ми интересни хората, които избират ник от противоположен род - като ника "viliko". Звучи като мъжки или като среден род. Такива никове се срещат по-рядко. Ще ми бъде интересно да споделиш, viliko.  Simple Smile Ако не е тайна.

# 247
Ами, дами - вижте ми профила де  Flutter
Името ми е Виолина Кордева, на галено Вили, приятно ми е  Hug

# 248
  • София
Благодаря, момичета.  Grinning
Хексе, къде съм зяпала и аз не знам!  Hug

Игра с думите. По звучно е.
Peace
Както вече писах - тонка беше заето и за благозвучие добавих бонка. Не обичам когато ми бъркат ника с тонкабонбонка. А веднъж ме бяха прекръстили на... тонколонка  Joy

вили, душо, най-накрая да ти науча името.  Hug

# 249
Ами, дами - вижте ми профила де  Flutter
Името ми е Виолина Кордева, на галено Вили, приятно ми е  Hug

Тюх, Вили извинявай. Wink  Hug Мислех си, че е проява на грандомания.  Joy Сега ми става много смешно, но наистина така съм го възприемала. ПУправям се веднагически.

# 250
 Аз вече писах по- напред, но пак да си кажа, на мен ми е като Сумико или Марико, само една главна буква му липсва  Simple Smile.

# 251
Обикновено тия,дето "лаят и хапят" тук,у дома си са по-ниски от тревата.
Доказано!    Mr. Green

# 252
лЬОбезности  Crossing Arms

# 253
И аз искам Crazy

# 254
Аз пък като прочета viliko и се сещам за фирма. Laughing Vil & Co Crazy Вили е човек, който обича да командори и да раздава задачки. Хока "подчинените си" точно както го прави тук и хич не и дреме дали им харесва или не, щото тя е "шефа". Отговорността обаче е обща, щото нали е Со. Wink

Обикновено тия,дето "лаят и хапят" тук,у дома си са по-ниски от тревата.
Доказано!    Mr. Green

Няма такова нещо! Хайде да не прокарвате константни величини и някакви смешни клишета. Нищо подобно не е доказано.
Ела ме виж какъв съм фелдфебел и у дома, и къде ли не. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт