Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 466
  • 636
  •   1
Отговори
# 465
 tini-mini, имате много ангажименти, но с добра организация и правилно подреждане на приоритетите, успявате да се справите повече  от добре. Динамичния живот Ви допада. Обичате да имате кауза, която да Ви мотивира и зарежда Simple Smile.

# 466
Их, може ли да си го напечатам и да си го сложа в рамка?  Grinning Само Армитидж не оценявам, много е мъжкарски за моя деликатен вкус. Мерси, колега.  bowuu След още малко спонтанна комуникация ще забележите и лошите ми черти и портретът ще бъде завършен. Mr. Green

# 467
Моля, моля.  bowuu

# 468
Nickkie малко изпросено...ама... ако може едно бързо анализче  Mr. Green   bouquet

# 469
 Yvresse, Вие сте с отношение към модата. Можете да различите провокативно от кичозно с периферното си зрение. Ако обуете ръкавите на ризата на съпруга си, всички ще се прехласват по невероятните Ви панталони,, но е много малко вероятно да го направите Simple Smile.

# 470
Nickkie малко изпросено...ама... ако може едно бързо анализче  Mr. Green   bouquet

Вие сте много любопитно, любознателно и мило създание. Умеете да се радвате пълноценно и на дребните удоволствия и имате силен интерес към всякакви нови открития. Когато се сприятелявате, го правите по толкова непосредствен и дружелюбен начин, че грабвате сърцата на компанията.

Независимо каква е професията ви, вашето призвание е да дарявате обич, топлота и да измисляте шарени светове за деца и възрастни.

# 471

Вие сте много любопитно, любознателно и мило създание. Умеете да се радвате пълноценно и на дребните удоволствия и имате силен интерес към всякакви нови открития. Когато се сприятелявате, го правите по толкова непосредствен и дружелюбен начин, че грабвате сърцата на компанията.

Независимо каква е професията ви, вашето призвание е да дарявате обич, топлота и да измисляте шарени светове за деца и възрастни.

Hug   bouquet е,богиня си  Mr. Green сменяй професията...звездите определено ти говорят! Heart Eyes

# 472
Благодаря!  Embarassed
Не съм богиня, обикновена прорицателка съм. При това съвременна - дори звездите не ми говорят, та трябва да се осланям на никовна психоанализа.  Mr. Green

# 473
Сухариня , благодаря, така е.     bouquet

# 474
  • Пловдив
СтефHug

Joy Joy Joy

# 475

Nickkie, все едно аз съм се описала. Hug
Скромността винаги ми е била чужда. Whistling

# 476

Вие произлизате от голям род в Северозападна България. Имате силно развито чувство за родова принадлежност и дълбок патриотизъм.  Sunglasses

Звездите ли ви ги говорят тея неща? Да не сте медиуми наистина тук? Настръхнах като прочетох. Все едно ме познаваш...  bouquet

# 477
Изкушавам се да се наредя на опашката  Embarassed, пък дано ми излезе късмета да се видя анализирана...

# 478
Интерпретацията ми единствено на базата на ника: Не се страхуваш да показваш мъжката страна на същността си. Вероятно си силна и сурова жена, тип амазонка. Директна си и понякога може да размахваш камшика. А може би никът просто Гергана вече е бил зает? Joy

# 479
А може би никът просто Гергана вече е бил зает? Joy

Joy Joy Joy Беше зает...

Общи условия

Активация на акаунт