Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 484
  • 636
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Кой ще ме анализира?  Mr. Green

# 481

Това е крайно затруднително, майна.
Тази дума "обожание", "преклонение" ли означава? Ако да, значи обожаваща или обожавана?  Thinking Уф, що ли се напъвам. Не е за моето IQ

# 482
Да се пробвам. Никът издава личност, която открива своята идентичност основно чрез релацията с партньора. Освен това надписът под аватара го потвърждава. Съзирам и склонност към ексхибиционизъм. Не всеки е склонен да изложи най-съкровените си и интимни преживявания като част от своята идентификация на показ.

# 483
  • Русе/София
А един анализ и на моята персона?

# 484
И мен, и мен. Flutter

# 485
А един анализ и на моята персона?
Трудно се анализира ник, който е буквосъчетание, което нищо не означава. В този случай, би могло да означава че и трите ти имена започват с буквата  "и", но е малко вероятно да си направила тази асоциация. По вероятно просто не си имала време да си измислиш ник и си нащрапала първото, което ти дойде наум.  Grinning Което пък говори за несериозно отношение към регистрацията ти във форума. Имам предвид, че не се силиш да градиш някаква форумна репутация. Вероятно не си от тези, които прекарват часове наред в него, а влизаш от дъжд на вятър според настроенията си.

# 486
Morphea , интересни анализи правиш.  Simple Smile

# 487
  • В Космоса
Трикси, уравновесен и земен човек си, но въпреки това има нещо в теб, което те кара да не слушаш разума си понякога. Опитваш да бъдеш по-различна от масата, но без това различие да бъде натрапчиво. Често оставаш неразбрана.

H0uSse_Baby, модерна, вятърничава, луда глава, влюбчива.

# 488

H0uSse_Baby, модерна, вятърничава, луда глава, влюбчива.
Аз не посмях да направя анализ, защото първата дума нищо не ми говори. От друга страна, първата асоциация, която правя с жена, нарекла себе си "бейби" е инфантилност. Baby, ще ме прощаваш, душа. Grinning Навярно си много млада, под 25. Да, ама комбинацията от двете думи може да прати анализа в съвсем друга посока, тъй че съм пас. Wink Дай жокер.

# 489
 Joy Млада съм (21), но не бих се нарекла инфантилна. Хаус идва от стилът музика Хаус, на който бях голям фен като по-малка, а сега на д-р Хаус. Grinning А Бейби, защото не се сещах какво друго, пък и Бейби в смисъл на мацка.  Laughing А сега ми казват Бейби, понеже съм по-малка. Grinning

Акаша има побадения. Flutter Hug

# 490
Студеноо, поне за възрастта съм познала. Ама името на доктора и стилът са с едно S. Wink

# 491
Знам, знам. Двете S са за красота. Иначе ми е някак скучно. Laughing

# 492
  • Русе/София
Трикси, уравновесен и земен човек си, но въпреки това има нещо в теб, което те кара да не слушаш разума си понякога. Опитваш да бъдеш по-различна от масата, но без това различие да бъде натрапчиво. Често оставаш неразбрана.
Страхотно попадение.Браво.  bouquet

Трудно се анализира ник, който е буквосъчетание, което нищо не означава. В този случай, би могло да означава че и трите ти имена започват с буквата  "и", но е малко вероятно да си направила тази асоциация. По вероятно просто не си имала време да си измислиш ник и си нащрапала първото, което ти дойде наум.  Grinning Което пък говори за несериозно отношение към регистрацията ти във форума. Имам предвид, че не се силиш да градиш някаква форумна репутация. Вероятно не си от тези, които прекарват часове наред в него, а влизаш от дъжд на вятър според настроенията си.
Този път не ти се отдаде.Трикси ми казват близки приятелки ,и идва от рима на галеното ми съкращение на името.Но пък си в десятката за форумната репутация.Не се силя,но пък всеки ден прекарвам няколко часа в  "компанията" на форума.  bouquet

# 493

Този път не ти се отдаде.

Laughing То е понеже съм съвършено скарана с английския. Никога нямаше да разчета ника ти по този начин. Но сега ми се изясни.
Виждате ли колко сложни могат да бъдат понякога асоциациите на ника с човека, който го е избрал. И как липсата на информация пречи да бъде правилно разчетен от останалите. Но въпреки всичко такива асоциации съществуват, дори когато човека твърди, че си е избрал ника на случаен принцип.
Ето например аз дълго си избирах ник за един чуждестранен форум. Вече две години съм с него. И днес разбирам, че има и друго значение само че на латински. Умрях си от смях - много добре се вписва тематично във форума и ме охарактеризира. Пък аз не съм знаела значението. Поредната странна работа.

# 494
  • Талант на 2012,2013 г.
 Morphea, докато си тук да помоля за мен...?!? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт