Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 487
  • 636
  •   1
Отговори
# 495
Може ли и аз да се наредя на опашката?  Laughing Кафе с мед ми е обещала, ама така и не си спази обещанието  Crossing Arms Laughing Crazy

# 496
Morphea, докато си тук да помоля за мен...?!? Rolling Eyes
Аз съм си тук, но не винаги имам муза да се включвам. Има и по-добри анализатори, но се покриха. Понякога ми идва като озарение. perko Обаче твоето Мари едно такова кратко, ясно и простичко - по-лесно ми е да анализирам околните ти текстове под ника - лилава, душа, живее в сънищата - ти сама си се анализирала. Показваш се  тук като крайно романтична натура, но в реалния живот не  си такава на показ, а такава която предпочита да бъде открита/от другия/. Не е случайно и това, че аватара ти няма лице - лицето най-много разкрива същността на човека /и това е в подкрепа на предположението ми по-горе/. Пеперудата намеква за деликатност и ранимост, но и за непостоянство в чувствата/ може би/. Лилавото е тайнствен и аристократичен цвят. Вкусът ти е изискан, но твърде далеч от моя - мразя пеперуди и лилаво/чисто съвпадение/. Wink

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 21:06 от Morphea

# 497
Може ли и аз да се наредя на опашката?  Laughing Кафе с мед ми е обещала, ама така и не си спази обещанието  Crossing Arms Laughing Crazy

Джия, вие сте волна и вглъбена душа едновременно. Романтик, но в английския смисъл на думата. Обичате красивите предмети и хора, за вас красотата е това, което за другите - въздуха. Скрит бунтар под повърхността на възпитана дама. Често имате желания и пориви, които на повечето хора биха изглеждали ексцентрични. Тяхното мнение обаче никога не е било от значение за вас, защото сте си напълно самодостатъчна.

Що се отнася до забавленията, червено вино, камина, рокля на Илай Сааб, любима музика и много тесен кръг хора, с които можете спокойно да мълчите заедно биха ви допаднали много повече от тренди даунтаун бар. Ако решите, че искате да сте съвсем сама, бихте избрали разходка покрай скалите на Корнуол във ветровито време, за да усетите себе си и природата в едно.

# 498
  • Талант на 2012,2013 г.
 Morphea, благодаря ти за отделеното време... Hug  bouquet

# 499
  • на плажа
Трикси, уравновесен и земен човек си, но въпреки това има нещо в теб, което те кара да не слушаш разума си понякога. Опитваш да бъдеш по-различна от масата, но без това различие да бъде натрапчиво. Често оставаш неразбрана.
Страхотно попадение.Браво.  bouquet

Трудно се анализира ник, който е буквосъчетание, което нищо не означава. В този случай, би могло да означава че и трите ти имена започват с буквата  "и", но е малко вероятно да си направила тази асоциация. По вероятно просто не си имала време да си измислиш ник и си нащрапала първото, което ти дойде наум.  Grinning Което пък говори за несериозно отношение към регистрацията ти във форума. Имам предвид, че не се силиш да градиш някаква форумна репутация. Вероятно не си от тези, които прекарват часове наред в него, а влизаш от дъжд на вятър според настроенията си.
Този път не ти се отдаде.Трикси ми казват близки приятелки ,и идва от рима на галеното ми съкращение на името.Но пък си в десятката за форумната репутация.Не се силя,но пък всеки ден прекарвам няколко часа в  "компанията" на форума.  bouquet
Никога нямаше да се сетя, че си Трикси. Колкото пъти съм срещала ника тук, винаги си го чета като ЗЪХИ  hahaha и продължавам.

# 500
Morphea, благодаря ти за отделеното време... Hug  bouquet
Моля.  Wink Внимавам все пак да не почна се вземам много на сериозно.  Laughing А за ника ти после се светнах - изразява уклон към френската естетика  Sunglasses  Познах ли?

# 501
  • Русе/София
Никога нямаше да се сетя, че си Трикси. Колкото пъти съм срещала ника тук, винаги си го чета като ЗЪХИ  hahaha и продължавам.
Оказа се,че доста хора имат проблем с разчитането на ника ми. Joy

# 502
  • в моя свят на мир и любов
Винаги се включвам късно в интересните теми. Искам и аз такова ... анализ де.

Nickkie, страхотни анализи правиш. Laughing
Аз пък чета твоя ник като Нике - богинята на победата в древна Гърция. И гръцка статуя в аватара ти има, макар и да не е нейната.

# 503
Nickkie, направо съм смаяна   bouquet

Като изключим, че мнението на хората около мен няма значение, всичко останало до последната дума е толкова вярно, колкото е красиво написаното от теб.  Heart Eyes Hug

Ей, Пуци  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 16:59 от Gia Marie Carangi

# 504
Нико, време е да въведеш такса, не мислиш ли?  Mr. Green

# 505
Ей, хора, много ми усмихвате вечерта с тези мили думи.  Grinning Радвам се, ако съм ви зарадвала и аз.   bouquet

luda,  НИКЕ бях за кратко и с определена цел, Пуци знае  Mr. Green Сега съм я сложила да спи (Атина, не Пуци) Mr. Green Обещавам да пробвам анализче и на теб по-късно тази вечер.

Нико, време е да въведеш такса, не мислиш ли?  Mr. Green

Пуц, не бързай с предложенията за такса, че нали знаеш какво ще поискам от тебе Wink

# 506
Аз...такова... Embarassed...за анализ също ако някой има временце и му се занимава  Blush
Много сладка е станала темичката  Hug

# 507

Аз съм буквосъчетание. Както Морфеа каза такива не стават за анализи. Така че не ща.

Няма и да правя. Не смятам да гадая - много отдавна искам да питам обаче нещо:
какво в скандалния модел Gia Carangi оприличаваш със себе си? Просто винаги когато съм те срещала по форума, за секунди всеки път ми минава това през ума.

Разбира се, не си длъжна да ми отговаряш. Blush

# 508
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз се редя на опашката за анализ Blush

# 509

И за мен е Зъхи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт