Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 505
  • 636
  •   1
Отговори
# 510

Аз съм буквосъчетание. Както Морфеа каза такива не стават за анализи. Така че не ща.

Няма и да правя. Не смятам да гадая - много отдавна искам да питам обаче нещо:
какво в скандалния модел Gia Carangi оприличаваш със себе си? Просто винаги когато съм те срещала по форума, за секунди всеки път ми минава това през ума.

Разбира се, не си длъжна да ми отговаряш. Blush

Блажени са невежите.  Laughing Въобще не се интересувам от модели, така, че не правя никакви асоциации относно споменатия ник.
Не съм твърдяла, че  безсмислените буквосъчетания не стават за анализи. Даже мисля, че в онази статия, която стана повод за темата, пишеше нещо за тях. Но трудно могат да предизвикат определени асоциации. Wink А твоето буквосъчетание вече го асоциирам чрез твоите обяснения.

PS Аз най-вярно съм разчела ника на Трикси - три-хикс-и.  Joy

# 511
Морфеа, ъъъ благодаря за рзяснението (поръсено с шипка ирония струва ми се даже), но питането ми беше всъщност към Gia.
Що се отнася до буквените никове, на практика... уточнявах, че съм съгласна дето са нетълкуваеми, но явно ти инак го разбра. Wink

# 512
И аз се редя на опашката за анализ Blush
Общителна, добронамерена, романтична, жизнена, но за да не стане много захаросано - ще те набия предколедно. Mr. Green

# 513

Няма и да правя. Не смятам да гадая - много отдавна искам да питам обаче нещо:
какво в скандалния модел Gia Carangi оприличаваш със себе си? Просто винаги когато съм те срещала по форума, за секунди всеки път ми минава това през ума.

Разбира се, не си длъжна да ми отговаряш. Blush

Ще ти отговоря, разбира се. Може да прозвучи странно, но като усещане имам чувството, че в предишният си живот съм била "нея". Не мога да го обясня. Привлича ме ужасно много трагедията в нейния живот, както пеперудата е привлечена от смъртоносния пламък.

# 514
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Общителна, добронамерена, романтична, жизнена, но за да не стане много захаросано - ще те набия предколедно. Mr. Green
Внимавай, с подходящата сурвачка ще вземе да ми хареса hahaha Hug

# 515

Ами, ами, добронамерена! Хич не е.  hahaha

Ей, ДжияGrinning

Нико, какво ще ми поискаш, кажи, да си платя.  Flutter

# 516
Как пък да не съм Crossing Arms? Не бъркай инстинкта ми за бранене на собствеността със злост hahaha.

# 517
Някого може и да подлъжеш с тази титла, но мен не можеш, знам те аз (ти не си добрия Дядо Мраз).  Mr. Green

# 518
Някого може и да подлъжеш с тази титла, но мен не можеш, знам те аз (ти не си добрия Дядо Мраз).  Mr. Green
като ти засека ника и се сещам за ракия, ама от тази слабата, дето и викат парцуца Laughing Hug

# 519
Някого може и да подлъжеш с тази титла, но мен не можеш, знам те аз (ти не си добрия Дядо Мраз).  Mr. Green
Снежанка, Снежанка ми викай bowuu

# 520
И аз тук- на опашката за анализ. Grinning

# 521
И аз тук- на опашката за анализ. Grinning

Florentina, много бих искала да те анализирам, но като гледам тази котка- всъщност доста дълго я съзерцавах, ами само орални фиксации са ми в главата./моите уважения д-р Фройд/ Joy Или може би имаш добри езикови умения, ако ме разбираш?  Laughing

# 522
  • в моя свят на мир и любов
Забрави ли ме, м?

# 523
Не зная към мен ли е обръщението, обаче имам специално отношение към думата-ник. Думата "лудост" за мен е понятие с което трябва да се борави много деликатно. Всъщност е извън моя речник. Предполагам, че е избрана за да покаже, че си  по-различна  от другите в добрия смисъл. А може би и че си човек на риска, щура и непредсказуема. А може би  не си нищо от изброеното, но би искала да бъдеш. Кой знае? newsm78

# 524
Хора, все ме пропускате в калабалъка, моля недейте така  Laughing  Blush Praynig
През 5-10 страници се обаждам като кукувица от часовник, а ничие кристално кълбо  не ме отразява   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт