Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 508
  • 636
  •   1
Отговори
# 30
Morphea, начи, благодаря ти за вниманието  Hug ама всичкото е дрън та пляс. Винаги съм била със собственото си заглавие, макар да не съм тук от столетие. Наскоро съкратих до две букви понеже в изблик на нерви еднаж-дваж плюх по различни мениджърчета от фирмата. Нали знаеш как е - измориш се от работа, прибереш се, седнеш пред PC-то и земеш, че изригнеш с "Тия копелета кой ги прави директори"

Никой не забелязва понеже си касае само теб и за другите е малковажен спам. Идва ред на размислите за кризата, работните места, гузната съвест и шубето. Wink
Само че междувременно е минАло времето за редакция. И следва... "Абе я чакай аз да затрия некоя буква, че не се знае кой къде може да влезне да почете".

Шубе му се казва на това, не анонимност.

# 31
  • В Космоса
Morphea свързвам с Морфей и не с кожната болест. И ми звучи като да си жена му, обаче, демек Морфеевица. Това първосигнално.

St. мислех, че идва от Светец.

# 32

Шубе му се казва на това, не анонимност.
Направо съм улучила десятката. Grinning Шубето е причината за анонимността. Wink

# 33
Никове, аватари, глупости. С малко фантазия всяка патка става богиня.

С малко напън - всяка богиня - патка.

# 34
Morphea свързвам с Морфей и не с кожната болест. И ми звучи като да си жена му, обаче, демек Морфеевица. Това първосигнално.

Искам да съм в сънищата на един човек, който обича да спи. Това с кожната болест го открих в последствие, обаче пак много ми пасва, понеже съм хипохондрик.  Grinning

# 35
М, дааа, Morphea, aз съм един шубелия. Мишок. Що ли изобщо съм се наперила с тоя аватар на животно дето се гъбарка с мишките?
Не съм популярна във форума, но ако ли случайно някой е запомнил скучния ми котешки аватар, то той знае, че съм *****. Много си харесвам името. Жалко, че шубелията в мен затри убавото ми заглавие. Grinning

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 14:43 от St.

# 36
Chanel - според статията излиза, че се стремя да приличам на червило, чехли, лосион или резачка за дърва. За втори път се чудя, кой пише тези академични статии.
Нима ще отречеш, че често се държиш именно като резачка за дърва, а понякога и като пила за нокти? Grinning
Обаче па като чехли никога не се е държала! Демек, авторката на статията за никовете изпада в противоречие. Ако някой може да се държи като резачка, как би могъл да се държи като чехли? Thinking Иначе пък Шанел се държи като червило понякога. Thinking Thinking  Значи може да се представи като чехли все някога. Thinking Thinking Thinking Е, не вярвам!

# 37
  • Варна
Чехли, ама френски ...
Запис, де.

# 38
Не четете, чукчи!  Naughty
Шанел е типичното фен-име. Фен на Слави Трифонов и на Игор Стравински. Досега не е дала индикации да си пада по жени, затова Коко Шанел я пропускам като вероятност.   Laughing

# 39
В тази линия на разсъждения аз трябва да обичам октоподи?!

# 40
Така излиза. Защо стискаш любимата си рецепта за готвене на октопод, обаче, не знам.
Циция!

# 41
Абе, Ментова... щот' тъй и тъй се записа... някакви запазени навици от времената когато беше обичайно сред колегите да си говорят на фамилии имаш ли? Не може да нямаш. Ти не си юпи (те си говорят на малко име за по cool).
Подозирам по-зрял кадър, помнещ това-онова и от други времена. A?

# 42
Чудно ми е как ще анализирате моя ник.... Laughing Wink

# 43
Сватбарка, как! Laughing

Ментова е докторско чедо ,там официалностите са показателни. Даже на пикник да идат, пак на фамилни имена ще си говорят. Wink

# 44

Пу-пу, от твоята клавиатура право в Божия монитор.... Laughing Wink Hug

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 13:32 от Tumba_lumba

Общи условия

Активация на акаунт